מבזקים
רמלה בדרך לשנות את פניה: 1,700 דירות, מגדלים בני 30 קומות ותחנת מטרו חדשה סמוך לבאר שבע: עובד מוסך נהרג לאחר שרכב נפל עליו במהלך עבודתו מורה מנתניה שעבד בהוסטל בכפר סבא נעצר בחשד לעבירות מין בחוסות במשך כשנתיים מה קורה כשעולים על כיסא גלגלים למשחק? בני הנוער ביבנה גילו מקרוב רכב על המדרכה ביבנה "רק לכמה רגעים" – ובית הדין סירב לבטל את הקנס 1,500 מבלים בלב היער: המשטרה פיזרה מסיבת טבע בלתי חוקית סמוך לקריית גת כשהאורות נדלקו – יהורם גאון הזכיר לכולנו למה יש רק אחד כמוהו במופע הירואי באור יהודה שבוע ההנקה מגיע לרמלה: פסטיבל בריאות המשפחה עם ייעוץ מקצועי, מתנות ופעילויות לכל המשפחה רחובות מחריפה את המאבק בשב"חים: קבלנים יחויבו להתחייב שלא להעסיקם קריית אונו, גבעת שמואל, יהוד מונוסון, גני תקווה, אור יהודה וסביון: האם העיריות יקבלו שליטה על בתי הספר? 10 מיליון שקל לקידום מחלף חדש בכביש 6: קריית גת צפויה לקבל חיבור ישיר נוסף כ – 2,000 נוסעים ביום הראשון: הגשר האווירי החדש לאילת יצא לדרך אישה חולצה משריפת דירה בבניין מגורים ברמלה שבוע התרבויות של חולון נפתח עם תימניאדה: ציון גולן, סגיב כהן ובר צברי על במה אחת הוקרה לבאר שבע: שמעון בוקר קיבל את "אות החלוצים" לשנת 2026 תל אביב: בן 16 חשוד ששדד באלימות קורקינט מילד בן 12 בכפר שלם מאמנים מסרביה הגיעו לערד: ילדי העיר התאמנו בשיטות מהליגה האירופית בית המשפט סירב להקל על אנס ורוצח סדרתי מירושלים: "עלול לנצל נסיעות באוטובוסים כדי לפגוע בנשים" אחרי נועה קירל: ערד נערכת לשבוע ההופעות הגדול של הקיץ קריית אונו משקיעה 5 מיליון שקל בפאדל: חמישה מגרשים יוקמו בתוך חצי שנה

המעגל נסגר • אחרי 11 שנים: סגן הדר גולדין הי"ד הושב לישראל

לאחר תהליך זיהוי שנערך על ידי המרכז הלאומי לרפואה משפטית בשיתוף משטרת ישראל והרבנות הצבאית, סגן הדר גולדין, שנפל ונחטף במהלך מבצע "צוק איתן" ב-2014, הושב לישראל והושלם זיהויו.

לאחר תהליך זיהוי שנערך על ידי המרכז הלאומי לרפואה משפטית בשיתוף משטרת ישראל והרבנות הצבאית, סגן הדר גולדין, שנפל ונחטף במהלך מבצע "צוק איתן" ב-2014, הושב לישראל והושלם זיהויו.

משרד ראש הממשלה מסר כי ממשלת ישראל משתתפת בצערה העמוק של משפחתו ושל כל משפחות החטופים והחללים, ומדגישים כי כלל מערך השו״נ פועל ללא לאות להשבת כל החטופים לקבורה ראויה בארצם.

דובר צה"ל:

לאחר השלמת הליך הזיהוי על ידי המרכז הלאומי לרפואה משפטית בשיתוף משטרת ישראל והרבנות הצבאית, נציגי צה״ל הודיעו למשפחתו של החטוף סגן הדר גולדין כי יקירם הושב לקבורה.

סגן הדר גולדין, נפל בקרב במבצע ״צוק איתן״, במהלך הפרת הפסקת האש ברפיח ב-1 באוגוסט 2014 ונחטף על ידי ארגון הטרור חמאס. הדר, בן 23 בנופלו, הותיר אחריו הורים, אחות, שני אחים וארוסה.

המאמצים להשבתו, שילבו מאמץ מודיעיני רחב לצד פעולות מבצעיות בשטח, בהובלת צה״ל ושב״כ ונמשכו לאורך העשור האחרון וביתר שאת במהלך המלחמה.

צה״ל משתתף בצער המשפחה, ממשיך להשקיע את כלל המאמצים בהשבת החטופים החללים ונערך להמשך מימושו של ההסכם.

חמאס נדרש לעמוד בחלקו בהסכם ולבצע את כלל המאמצים הנדרשים על מנת להשיב את החטופים החללים למשפחותיהם ולקבורה ראויה.

״זה הקרב האחרון, שבו לא יהיו חיבוקים אלא הרכנת ראש וכבוד אחרון… חמאס יודע הכול״.

נשיא המדינה יצחק הרצוג:

״לאחר אחת עשרה שנים כואבות וארוכות מדי, סגן הדר גולדין ז״ל, גיבור ישראל, שב היום לאדמת הארץ.

באחת עשרה השנים שחלפו מאז שנפל בקרב ונחטף במבצע צוק איתן, תמונתו של הדר ניצבה על שולחני במגוון התפקידים אותם מילאתי, ודמותו נותרה כל העת חקוקה בליבי. בשנים הללו, בהן כאב, תקווה ותפילה ליוו את משפחת גולדין ואת עם ישראל כולו, מיכל ואני זכינו להכיר מקרוב את שמחה, לאה, איילת, חמי, צור וכל המשפחה האהובה.

עם ישראל מחבק אותם היום באהבה עמוקה ובהערכה אין קץ על מאבקם העיקש והבלתי נלאה להשבתו של הדר, על התקווה שלא דעכה, על הכבוד, על הציונות, ועל האמונה שהיו נר לרגליהם. נזכור וננציח את הדר האהוב. יהי זכרו ברוך.

תודה לנשיא ארצות הברית דונלד טראמפ, לצוותו ולמתווכות על תרומתם המשמעותית במהלך שהוביל לסיום הפרק הכואב הזה. נמשיך לפעול בכל דרך להשבתם של ארבעה חטופים חללים שעדיין בידי מרצחים. עד האחרון!״


◼️ חדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן