מבזקים
בנימין נתניהו חושף: "עברתי טיפול מוצלח בגידול ממאיר בערמונית – אני בריא לחלוטין" תאונה מבצעית בלבנון: שני לוחמים נפצעו בינוני נתניהו חושף: סרטן הערמונית וטיפול מוצלח אירוע חריג באשדוד: ירי באוויר אחרי תאונת דרכים קרב בשמיים: כטב״ם הופל בלבנון – יירוט בצפון סוכן קטין חשף מכירת אלכוהול לקטינים ב-8 בתי עסק בחולון רוכב טרקטורון כבן 35 נפצע קשה בתאונת שטח סמוך לקריית גת היערכות משטרתית רחבה לקראת המשחק בין הפועל באר שבע לבית"ר ירושלים דרום תל אביב: שני אחים נעצרו בחשד לסחר בסמים – עשרות אלפי שקלים במזומן נתפסו יבנה משקיעה בדור הבא: מרכז חדש לגיל הרך יוקם בעיר רחובות: עבודות לילה והסדרי תנועה זמניים בעקבות הקמת המטרונית הכחולה בת ים: שני נפגעים קל בתאונת דרכים ברחוב הקוממיות שאלות ותשובות בנושא זוגיות ומשפחה זמני כניסת שבת וצאת שבת חיפושים נרחבים אחר צעירה מחולון; נראתה לאחרונה בבית החולים שיבא אירוע אלימות בבאר שבע הסתיים במותו של בן 19 תושב לוד נעצר בחשד שהחזיק בביתו אמצעי לחימה בלתי חוקיים וסמים מסטארטאפים ועד NVIDIA: שבוע המצוינות בראשון לציון בלי משפחה, בלי מלווים: קריאה להגיע ללוויה באשקלון פרץ לרכבים בתל אביב – ונתפס בתוך זמן קצר

אחרי מתקפת הטילים מאיראן: חניכי "חינוך לפסגות" בלוד יצאו לארוז מאות סלי מזון לנזקקים

עומר פיקהולץ, מנכ"ל עמותת חינוך לפסגות: "אין תחליף למפגש הישיר של בני הנוער עם העשייה החברתית בשטח"

בסוף השבוע שעבר, מיד אחרי החזרה לשגרה מהימים המתוחים של מתקפת הטילים האיראנית, יצאו בני ובנות הנוער של עמותת "חינוך לפסגות" מלוד לפעילות התנדבותית מיוחדת.

במסגרת שיתוף פעולה עם עמותת "חסדי עירית", ארזו החניכים 450 סלי מזון שחולקו למשפחות נזקקות בעיר. הפעילות נערכה כחלק ממסגרת הקיץ של העמותה, שמפעילה תוכניות חינוך למצוינות בפריפריה החברתית-גיאוגרפית של ישראל.

ב"חינוך לפסגות" רואים בהתנדבות ערך חינוכי מרכזי שמחזק אחריות חברתית, מעורבות ונתינה. עמותת "חינוך לפסגות" פועלת כבר 25 שנה, ב-55 מוקדים ברחבי הארץ, במטרה לצמצם פערים וליצור שוויון הזדמנויות לילדים ונוער בפריפריה — דרך חינוך, העצמה ופעילות חברתית כמו זו שנערכה השבוע.

עומר פיקהולץ, מנכ"ל עמותת חינוך לפסגות: "אין תחליף למפגש הישיר של בני הנוער עם העשייה החברתית בשטח. כשהם יוצאים מהבית, במיוחד אחרי ימים של סגירות ולחץ במקלטים, פוגשים את הקהילה, רואים במו עיניהם מי צריך עזרה ותורמים מהזמן והלב שלהם – זה רגע שמעצב תודעה וערכים. יש כאן ערך כפול: הם גם נותנים לחברה וגם מחזקים את עצמם, את הביטחון ואת תחושת השייכות שלהם. מבחינתנו, זה חינוך אמיתי – לגדל דור שרואה את האחר ורוצה להשפיע לטובה על החברה שהוא חלק ממנה".

אולגה איבטולין, חניכה בחינוך לפסגות לוד, סיפרה: "היה לי מאוד כיף. הייתי שמחה לחזור להתנדב שוב — לא רק שעזרתי, צחקתי וגיליתי דברים על עצמי ועל הכוח של קהילה, גם הכרתי אנשים חדשים".

 

◼️ הצטרפו לחדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ הצטרפו לחדשות חינוך ואקדמיה  בווטסאפ לחצו כאן

צילום: חינוך לפסגות

דילוג לתוכן