מבזקים
רק 51% מרוצים מתפקוד העירייה: אשדוד משיבה ללמ״ס ומעלה שאלות על המדגם הגיע לבקר את אביו וגילה את הטרגדיה: בן 74 אותר ללא רוח חיים בביתו בבאר שבע התלמידים בחופשה: אשדוד מתגברת את סיורי הביטחון ברובע ב׳ הולכת רגל כבת 13 נפגעה בתאונה בקריית גת רוכב אופנוע כבן 20 נפצע בתאונה באשדוד מדליה בסוף, אבל גם חסימות בדרך: כל מה שצריך לדעת על אירוע הרכיבה במודיעין שריפה פרצה בשכונת שערי פינה בירושלים טברנה יוונית באמצע אשקלון: פסטיבל היין יוצא לדרך עם שמות גדולים לקראת סוכות: אלו השינויים הזמניים בתחבורה הציבורית באשדוד מספארי לילה ועד מסיבת שקיעה: כך ייראה סוכות בבת-ים שני תושבי יפו נעצרו בחשד למעורבות ברצח: קוקאין ויותר מ-1,000 כדורי אקסטזי נתפסו יותר מ-500 דירות בדרך: בני עי"ש מתרחבת והבנייה מתקדמת החול הופך לאמנות: תחרות הפיסול חוזרת לחוף פלמחים בסוכות הולכים לפסטיבל ברחובות? שימו לב: חלק מהחניונים ייסגרו ורכבים ייגררו שלוש שנים אחרי 7 באוקטובר: גבעתיים תציין את היום באירועי זיכרון ושיח אחרי שנים של תקיעות: אילת בדרך למהפכת פינוי-בינוי עם 474 דירות חדשות אור יהודה יוצאת למבצע ניקוי: כך נראים מתקני המשחק אחרי הטיפול עבודה, לימודים, כסף וזכויות: באשקלון עושים סדר לצעירים בדרך לאזרחות תשעה אתרים ורובוט אחד: המסלול החדש שמגלה את הסודות של רחובות פצוע קשה בפיגוע דריסה באזור מחסום מכבים – המחבל חוסל

אילנה סויסה חשודה בלמעלה מ-400 מקרי התעללות ותקיפה של פעוטות חסרי ישע בהם טיפלה

למעלה מ-400 מקרים של תקיפה והתעללות ב-18 פעוטות, נחשפו ע"י חוקרי המשטרה, שזימנו את ההורים לזהות את ילדיהם בתיעוד, ולהגיש תלונתם

גם הפרשה הזו צריכה להישמע בכל בית בישראל, ואולי אולי מתישהו האלימות כלפי חסרי ישע, פעוטות שבסך הכל מבקשים לישון בשקט או לשחק בגן – תיפסק.

הצהרת תובע תוגש היום (שישי) נגד אילנה סויסה משדרות, החשודה בלמעלה מ-400 מקרי התעללות ותקיפה של פעוטות חסרי ישע בהם טיפלה במסגרת עבודתה כמטפלת מעון בעיר.

חקירת המשטרה שנפתחה במהלך חודש ינואר בגין חשד לעבירות של התעללות פיזית ונפשית בפעוטות, ע"י סויסה בת ה-53, שעבדה כמטפלת בקבוצת פעוטות עד גיל שנה וחצי במעון בעיר שדרות, המשיכה להתנהל תוך ריכוז מאמץ מרכזי ע"י צוות חקירה מיוחד (צח"מ) שהוקם בתחנת שדרות, במאות שעות שתועדו ע"י מצלמות האבטחה המוצבות במעון, במטרה לאתר עבירות שביצעה כלפי הפעוטות.

למעלה מ-400 מקרים של תקיפה והתעללות ב-18 פעוטות, נחשפו ע"י חוקרי המשטרה, שזימנו את ההורים לזהות את ילדיהם בתיעוד, ולהגיש תלונתם.

במקביל, המשטרה האריכה את מעצרה של החשודה בפני בימ"ש במשך יותר מ 30 ימים, שבמהלכם המשיכו החוקרים לגבש את התשתית הראייתית נגד החשודה, לרבות גביית עדויות נוספות תחת אזהרה ממטפלות שעבדו עם החשודה.

עם העברת חומרי החקירה לידי הפרקליטות (פלילי), ובמסגרת דיון נוסף שיתקיים היום בהארכת מעצרה של החשודה בבימ"ש השלום באשקלון, תוגש הצהרת התובע בדבר הכוונה להגיש נגדה כתב אישום במהלך הימים הקרובים.

פקד דוד תאגורי, ראש צוות החקירה: "החקירה החלה בתלונה שהתקבלה ובה הקלטה קולית בלבד שמיד הדליקה אצלנו נורה אדומה, והוחלט להקים צוות חקירה מיוחד לבדיקת התנהלות המעון והצוות. במשך השבועות בהן התנהלה החקירה, צפינו במאות שעות שתיעדו את הנעשה במעון לאורך החודשיים האחרונים, כאשר התנהגותה החריגה והאלימה של החשודה כלפי הפעוטות שהיו בקבוצתה ותחת אחריותה, הייתה מובהקת וחזרה על עצמה פעם אחר פעם לאורך מאות מקרים קשים מאוד לצפייה, אליהם נחשפנו והתייחסנו לאותם ילדים כאילו היו שלנו. אנחנו נמצאים בישורת האחרונה לקראת הגשת כתב אישום חמור נגד החשודה, ושמחים שהצלחנו להפסיק ולמנוע את המשך הפגיעה בפעוטות."

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן