אילת: איים על בת זוגו לשעבר – "יקרה אסון, מי שיעצור אותי יושמד כליל"

בין היתר נכתב בהודעות: "אני שולח חברים לבית של אמא שלך, יש לך דקה לחזור אליי, סיימתי איתכם – יקרה אסון, מי שיעצור אותי יושמד כליל"

פרקליטות המדינה הגישה לבית משפט השלום בעיר כתב אישום נגד תושב אילת, בגין איומים והטרדה. זאת, לאחר שעל פי הנטען, שלח סדרת הודעות מאיימות לבת זוגו לשעבר ואם בנו המשותף.

על פי כתב האישום, הנאשם שלח למתלוננת הודעות מאיימות באמצעות יישומון "וואטסאפ". בין היתר נכתב בהודעות: "אני שולח חברים לבית של אמא שלך, יש לך דקה לחזור אליי, סיימתי איתכם – יקרה אסון, מי שיעצור אותי יושמד כליל". בנוסף, נטען כי התקשר אליה פעמים רבות באותו היום, והטריד אותה.

הפרקליטות טוענת כי במעשיו איים הנאשם בפגיעה שלא כדין בגופה של המתלוננת, ופגע בתחושת ביטחונה האישי. כתב האישום מתבסס על עדותה של המתלוננת ועל ראיות דיגיטליות שאספו שוטרים. הפרקליטות ציינה כי תשקול לבקש עונש מאסר בפועל במקרה של הרשעה.


◼️ חדשות אילת והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן