על רקע הירי לעבר אזור עקבה שבירדן, קיים ראש עיריית אילת, אלי לנקרי, הערכת מצב מיוחדת עם מפקדי כוחות הביטחון, החירום וההצלה בעיר, בהם מפקד האוגדה המרחבית ומפקד משטרת מרחב אילת.
במהלך הערכת המצב עדכנו גורמי הביטחון כי בעקבות הירי לעבר עקבה שוגרו שני מיירטים מאזור אילת, במטרה למנוע אפשרות של זליגת שברי יירוט לעבר אזור העיר. לפי הדיווח, היירוט בוצע מחוץ למרחב העירוני.
גורמי הביטחון מסרו כי כלל הכוחות ערוכים ומוכנים לתת מענה הן בשגרה והן בתרחישי חירום.
בפיקוד העורף הדגישו כי בשלב זה אין שינוי במדיניות ההתגוננות, וככל שיהיו עדכונים או שינויים בהנחיות, הציבור יעודכן בהתאם.
◼️ חדשות אילת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








