מבזקים
ירי בלוד: גבר בשנות ה – 30 נפצע קשה, המשטרה פתחה במצוד אחר החשודים בת ים, חולון, רחובות ורמלה: האזהרה שמטלטלת את ענף הפינוי בינוי ראש עיריית ראשון לציון: "אם אני ראש הממשלה, אני מבטל את הוועדות המחוזיות" בלי לטוס לאירופה: הגן הבוטני בירושלים נצבע באדום, כתום וזהב התחיל בצינון והסתיים בחיבור לאקמו: בן 47 ללא מחלות רקע במצב קשה בסורוקה תכנן, עקב וירה לעיני לקוחות: כתב אישום ברצח אלכסנדר צמח בנתניה הרצליה ורמת השרון: בוטלו החסימות באיילון, אך השיבושים ברכבת נמשכים אישה כבת 69 נפצעה קל בתאונה בגלובוס סנטר סמוך לקריית מלאכי פרצו למתחם ההחרמות של המשטרה באשדוד וגנבו שלושה אופנועים: שני חשודים נעצרו נסעו בחשכה עם כלים חקלאיים: ארבעה נעצרו בתום מארב ומרדף באזור לכיש תושב פתח תקווה הגיע לבית החולים עם חבלות קשות: חשוד נעצר במהלך הלילה רוכב אופניים נהרג מפגיעת ניידת מג"ב בכביש 3 סמוך ללטרון מיניונים, מפלצות ועפרונות ענק: מה קורה לארונות החשמל ברחובות? דגימות דם ממטופלים ללא הסכמה? שלושה נחקרו בפרשה שמסעירה את קפלן ברחובות זמני כניסת ויציאת שבת – פרשת חיי שרה | 6-7.11.2026 נהגים באשדוד ובגן יבנה, שימו לב: חסימות ליליות בכבישים בשבוע הבא שישה ניצחונות רצופים בישראל, אפס באירופה: מה קורה להפועל באר שבע? המשטרה מבקשת את עזרת הציבור: עמית אוחנה בן ה – 29 נעדר מהרצליה טרגדיה לילית ברמלה: בן 70 נספה בשריפה, גבר נוסף נפצע לקרוא הודעות בלי וי כחול: השדרוג החדש שוואטסאפ מכינה למשתמשי אנדרואיד

אילת: כתב אישום נגד בן 21 שאיים על אביו “אשבור אותך”

לפי כתב האישום: ירק על אביו, היכה אותו וגרם נזק בבית בשני אירועים נפרדים ביוני 2025.

כתב אישום הוגש לבית משפט השלום באילת נגד א', בן 21 מאילת, בגין עבירות של איומים ותקיפה כלפי אביו בשני אירועים שונים שהתרחשו בבית המשפחה במהלך חודש יוני 2025.

על פי כתב האישום שהוגש על ידי משטרת ישראל – שלוחת התביעות במרחב אילת, הנאשם התגורר בבית הוריו בעיר אילת, ושני האירועים התרחשו בדירה המשפחתית לאחר ויכוחים שהתפתחו בינו לבין אביו.

על פי הנטען, בתאריך 13 ביוני 2025 סמוך לשעה 00:38, התפתח ויכוח בין הנאשם לאביו לאחר שהקרם הרפואי שהביא האב מבית המרקחת לא היה לשביעות רצונו. לפי כתב האישום, במהלך הוויכוח קילל הנאשם את הוריו ואמר בין היתר: "יא זונה", "שרמוטה", וכן פנה לאביו ואמר: "יא בן זונה הומו".

עוד נטען כי הנאשם קפץ על השולחן ואיים על אביו באומרו: "אני אשבור אותך ואני אשבור את כל הבית עד שתגיע משטרה", וזאת במטרה להפחידו. בהמשך, כאשר ההורים ניסו לצאת מהבית, נטען כי הנאשם ירק על אביו והכה אותו בידו, דבר שגרם לו שריטות ואדמומיות. לפי כתב האישום, לאחר שהוריו יצאו מהדירה שבר הנאשם קיר גבס בחדר ותלש מזגן שהיה מקובע לקיר.

באישום השני נטען כי בתאריך 26 ביוני 2025 בשעה 20:16, התפתח ויכוח נוסף בין הנאשם לאביו לאחר שלא מצא חולצה שחיפש. לפי כתב האישום, במהלך הוויכוח קילל הנאשם את אביו ואמר לו "יא בן זונה", ולאחר מכן איים עליו ואמר: "אני אזיין אותך ואני אמרמר אותך". עוד נטען כי בעת שהאב דרש ממנו לצאת מהבית כדי להירגע, דחף הנאשם את אביו לעבר משקוף הדלת בכניסה לבית.

בגין שני האירועים מייחסת התביעה לנאשם עבירות של: איומים, תקיפה

ברשימת עדי התביעה נכללים הוריו של הנאשם וכן מספר שוטרי משטרת ישראל מתחנת אילת ויחידות נוספות שהיו מעורבות בחקירת האירועים.

התביעה הודיעה לבית המשפט כי ייתכן שתעתור להטלת עונש מאסר בפועל על הנאשם.


◼️ חדשות אילת והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אילת והערבה

לחצו כאן
דילוג לתוכן