מבזקים
חילוץ דרמטי באזור שדה בוקר: צעיר כבן 20 נפצע קשה בנפילה מגובה, מסוק הוזנק למקום הצפות באשקלון: כבישים נחסמו והעירייה פתחה חמ״ל חירום כביש 90 נחסם לתנועה: חשש להצפות באזור ים המלח ירי בלוד: גבר בשנות ה – 30 נפצע קשה, המשטרה פתחה במצוד אחר החשודים בת ים, חולון, רחובות ורמלה: האזהרה שמטלטלת את ענף הפינוי בינוי ראש עיריית ראשון לציון: "אם אני ראש הממשלה, אני מבטל את הוועדות המחוזיות" בלי לטוס לאירופה: הגן הבוטני בירושלים נצבע באדום, כתום וזהב התחיל בצינון והסתיים בחיבור לאקמו: בן 47 ללא מחלות רקע במצב קשה בסורוקה תכנן, עקב וירה לעיני לקוחות: כתב אישום ברצח אלכסנדר צמח בנתניה הרצליה ורמת השרון: בוטלו החסימות באיילון, אך השיבושים ברכבת נמשכים אישה כבת 69 נפצעה קל בתאונה בגלובוס סנטר סמוך לקריית מלאכי פרצו למתחם ההחרמות של המשטרה באשדוד וגנבו שלושה אופנועים: שני חשודים נעצרו נסעו בחשכה עם כלים חקלאיים: ארבעה נעצרו בתום מארב ומרדף באזור לכיש תושב פתח תקווה הגיע לבית החולים עם חבלות קשות: חשוד נעצר במהלך הלילה רוכב אופניים נהרג מפגיעת ניידת מג"ב בכביש 3 סמוך ללטרון מיניונים, מפלצות ועפרונות ענק: מה קורה לארונות החשמל ברחובות? דגימות דם ממטופלים ללא הסכמה? שלושה נחקרו בפרשה שמסעירה את קפלן ברחובות זמני כניסת ויציאת שבת – פרשת חיי שרה | 6-7.11.2026 נהגים באשדוד ובגן יבנה, שימו לב: חסימות ליליות בכבישים בשבוע הבא שישה ניצחונות רצופים בישראל, אפס באירופה: מה קורה להפועל באר שבע?

אילת: נפתחת עונת הרחצה הרשמית

עם המעבר לשעון הקיץ, בלילה של בין חמישי לשישי, 27-28.3.25, נערכת העירייה גם עם הארכת שעות המצילים בחופים המוכרזים לצד המשך עבודות לשדרוג רצועת החוף והנהגת מחירון מפוקח בחופים. 

עם המעבר לשעון הקיץ, בלילה של בין חמישי לשישי, 27-28.3.25, נערכת העירייה גם עם הארכת שעות המצילים בחופים המוכרזים לצד המשך עבודות לשדרוג רצועת החוף והנהגת מחירון מפוקח בחופים. 

באילת משום מיוחדותה, נמשכת עונת הרחצה כל השנה אבל עם המעבר לעונת הרחצה הרשמית, תוארכנה שעות ההצלה בחופים המוכרזים והחל מיום שבת הבא, 5.4.25 ולמשך כל עונת הקיץ, יפעלו המצילים בסוכות ההצלה בין השעות 9:00-17:00 כל ימות השבוע כולל ערבי חג וחג. גם א.נשים עם מוגבלות מוזמנים ליהנות משחיה במפרץ אילת באמצעות כיסא ציפה מיוחד שנמצא בכל סוכת הצלה.

לצד שדרוג החופים בשנה האחרונה, כולל טיילת רציפה ושבילי גישה, ממשיכה העירייה את עבודות שדרוג החופים עם שדרוג סוכות ההצלה, הצבת תאי שירותים ומקלחות, שדרוג חוף הרחצה הנפרד בחוף מפרץ השמש, הפיכת חוף אקווה ספורט בחוף הדרומי לחוף מוכרז ועוד. 

כידוע, כחלק מעבודות לשדרוג רצועת החוף, שמבצעים משרד התיירות ועיריית אילת, פורקו סוכות המצילים הישנות, שהוצבו בחוף הצפוני בשנות ה – 90 המוקדמות ובמקומן נבנות חדשות. עוד במסגרת העבודות וכחלק מהסדרה שביצעה העירייה, מוקם כאמור חוף מוכרז חדש בחוף הדרומי של העיר כולל תחנת מצילים וחדר עזרה ראשונה בחוף אקווה ספורט, בין חוף הקיט לבין שמורת האלמוגים. עם סיום הליך ההכרזה מול משרד הפנים, ייתן החוף המוכרז החדש, מענה לרוחצים בחוף הדרומי בקטע חוף שמשתרע על כ – 120 מטרים ובעורף שלו ישנו ריכוז של בתי מלון ומועדוני צלילה. 

תחנת המצילים החדשה תצטרף לארבע תחנות מצילים קיימות, 3 לאורך החוף הצפוני ואחת נוספת בחוף הנפרד הממוקם בחוף המזרחי של העיר.  

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יוד צילומים.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אילת והערבה

לחצו כאן
דילוג לתוכן