משטרת ישראל הגישה השבוע כתב אישום נגד תושב קרית עקרון בן 40, בגין פריצה לרכב וגניבת טלפון נייד מתוכו.
על פי כתב האישום, בתאריך 22/6/20 הגיעה המתלוננת עם רכבה לתחנת דלק ברחוב הרצל ברחובות, עצרה ליד עמדת מילוי האוויר וירדה מהרכב, כשהיא משאירה את הטלפון הנייד שלה במתקן הטלפון ברכב.
הנאשם ניגש אל רכבה של המתלוננת, הכניס את פלג גופו העליון לתוך הרכב, נטל את הטלפון ועזב את המקום.
החשוד נעצר יום למחרת על ידי השוטרים ברחוב ליטני ברחובות, ובזמן שהשוטרים בדקו אותו, הבחינו השוטרים כי החשוד השליך סם מסוג מריחואנה על הרצפה. החשוד נלקח לחקירה בתחנת המשטרה ברחובות ומעצרו הוארך בבית משפט השלום בראשל"צ. עם סיום החקירה הגישה התביעה המשטרתית כתב אישום ובקשה למעצרו עד לתום ההליכים בגין פריצה לרכב, גניבה מרכב, החזקת סם והפרעה לשוטר במילוי תפקידו.
משטרת ישראל מזכירה לציבור שלא להשאיר חפצים יקרי ערך בתוך הרכב ללא השגחה.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.
















