מבזקים
כשבוע וחצי אחרי פיגוע הדקירה: נהרסו מבנים סמוך לחוות ״דרך אברהם״ ביהודה ושומרון בן 54 מיהודה ושומרון נעצר בחשד להסתה ברשת נגד מדינת ישראל אזהרה לציבור: אם יש לכם את דוד החשמל הזה – הפסיקו להתעלם ובדקו אותו מיד פסטיבל "בירה באגם" חוזר: נינט טייב, נטע ברזילי ומושיק עפיה יופיעו באקו פארק אשקלון שלושה רובי M16, מחסניות ותחמושת אותרו במתחם מגורים ברהט – שני חשודים נעצרו נחנכה תחנת הכיבוי החדשה ביבנה: "תשפר את המענה המבצעי לתושבי העיר והאזור" שעות לפני הפתיחה: תערוכת קריקטורות על גיוס החרדים הושחתה בפסטיבל אנימיקס בתל אביב גבעת שמואל מרחיבה את השירות לצעירים: מרכז הצעירים עובר למשכן חדש בנימין | בן 21 נהרג בהתהפכות טרקטורון סמוך לנווה ארז רוכב אופנוע מאופקים נפצע קשה במהלך רכיבה משרד הבריאות אישר פתיחה חלקית של חדרי הניתוח בבית החולים "מדיקה רפאל" בתל אביב רוכב קורקינט חשמלי נפצע קשה בתאונה עצמית באופקים בן 70 התמוטט בתחנת אוטובוס בירושלים – חייו ניצלו לאחר פעולות החייאה פנינה גרין נבחרה לנהל את בית הספר עיר היין באשקלון מרינת אשקלון משנה פנים: תוכנית ענק לשיפור השירות והביטחון הבמה מחכה לדור הבא: הלהקות של גבעתיים פותחות עונה חדשה אחרי 30 שנה: "הדרי רחובות" עוברת למשכן חדש ומרחיבה פעילות ירושלים: כתב אישום נגד "סבא אליעזר" – מואשם בעבירות מין בשלושה ילדים שינויים משמעותיים בתנועה ברחובות: הרחוב המרכזי ייסגר מהשבוע אשדוד: פרץ למרכול, ניסה להימלט ותקף שוטרים – שני בלשים נפצעו קל

"אנו ממשיכים להיערך למצב של מלחמה מלאה בצפון בה ניתן שירות כנמל הפעיל היחיד בישראל"

חברת נמל אשדוד קיימה כנס לקוחות פרימיום. הכנס התקיים במלון דייויד אינטרקונטיננטל וכלל הופעה של חנוך דאום והרצאה של ניר דבורי. בכנס הופיעה הלהקה "גדולים במדים" של עמותת יד לילד המיוחד.

הלהקה המורכבת מחיילות ומחיילים בעלי צרכים מיוחדים, שרה וריגשה עד דמעות את המוזמנים.

הכנס התקיים במעמד יו"ר דירקטוריון נמל אשדוד שאול שניידר, מנכ"ל נמל אשדוד ניסן לוי ולקוחות הנמל ממגזרים שונים: מגזר כלי הרכב, סוכני אוניות, משלחים בינלאומיים, מובילים יבשתיים, יבואנים, יצואנים ואורחים נוספים. האירוע התקיים השנה בפורמט צנוע ממה שהיה נהוג בעבר, זאת לנוכח האירועים אותם כולנו חווים מאז השבעה באוקטובר והמלחמה אשר מתנהלת במספר רב של חזיתות.

שאול שניידר, יו"ר דירקטוריון נמל אשדוד, אמר בכנס: "בהזדמנות זו אני מבקש להודות מקרב לב לעובדי ומנהלי חברת הנמל אשר המשיכו לעבוד תחת אש ואזעקות במשך חודשים, תוך גילוי אומץ לב אזרחי ותוך מתן שירות בלתי מתפשר לכלל לקוחות הנמל ולגורמים הבטחוניים. במקביל לאירועי המלחמה, אנו נמצאים בתחרות מול חמישה נמלים פרטיים. אנו מברכים על התחרות ומוכיחים מדי יום, חודש ורבעון שאנו יכולים לתחרות, יכולים לשמר את לקוחותינו ואף לגייס לקוחות משמעותיים חדשים תוך מתן דגש על שיפור מתמיד, רצון ודרישה בלתי מתפשרת למדדי שירות טובים יותר".

עוד הוסיף, כי: "אנו ממשיכים בביצוע השקעות מסיביות בציוד ותשתיות ובתחום החדשנות והחידושים כדי לשמור על ההובלה ולשפר את המדדים, כל זאת כדי להביא לשביעות רצון גדולה יותר של לקוחות נמל אשדוד. במקביל אנו ממשיכים להיערך למצב של מלחמה מלאה בצפון בה ניתן שירות כנמל הפעיל היחיד בישראל ואומר לכם כאן שיש לכם על מי לסמוך ונמשיך לעבוד בכל מצב .לסיום, אבקש להזכיר את החטופים לייחל לחזרתם בהקדם ולאחל חזרה בשלום לכל חיילנו".

ניסן לוי, מנכ״ל נמל אשדוד: "השנה האחרונה הייתה שנה מלאה באתגרים. מלחמת חרבות ברזל השפיעה על המשק הישראלי כולו ועל נמל אשדוד בפרט. נמל אשדוד כמתקן אסטרטגי, לא הפסיק לעבוד לרגע, גם תחת מטחי טילים. הנמל, כמו רבים במשק, "התגייס" למילואים ונתן מענה מלא לצרכי המדינה והצבא – שירות לאמריקאים, אוניות בטחוניות, סיוע הומניטרי ואירוח אוניות של חיל הים. עם כל זאת, גם חווינו צמיחה, והישגים בפעילות המסחרית של הנמל. אנו נמצאים עם היד על הדופק ביחס להשלכות המלחמה עלינו ומתאימים את הפעילות שלנו. יש לנו תפקיד קריטי בהנעת גלגלי המשק וחיזוק הכלכלה.

בימים אלו אנו פועלים בסביבה תחרותית, ומבינים שהדבר המרכזי ביותר שעלינו להשקיע בו הוא השירות שאנחנו נותנים. מזה כמעט 60 שנה נמל אשדוד פועל במסירות ובשנים האחרונות אנחנו מגבירים את רמת השירות והמקצועיות שלנו. אנו מודים לכם הלקוחות על הבחירה בנו כנמל המוביל שלכם ומבטיחים שנהיה ראויים לאמון שלכם".

 

◼️ לחדשות דימונה, ערד וים המלח לחצו כאן

◼️ לקבוצת משפחה: הורים, ילדים ומה שביניהם לחצו כאן

◼️ לקבוצת תיירות בארץ ובעולם לחצו כאן

◼️ לקבוצת תרבות, בילוי ופנאי לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן