מבזקים
טיל מתפצל שוגר מאיראן לעבר ישראל – צפו בתיעוד הלילה ברהט: גבר נפל מגובה במהלך גיזום עצים; מצבו קשה צה"ל ושב"כ חיסלו את מפקד חטיבת צפון רצועת עזה במערך הימי של חמאס נתניהו במסר דרמטי לעם האיראני מבור חיל האוויר: "צאו לחגוג את הנורוז – אנחנו צופים מלמעלה" תאונה בכניסה לגן יבנה: ארבעה נפגעים טופלו בזירה בהם נערה ונער שדרות: כיתות ה׳ מצטרפות ללימודים מחר – עדכון חדש להורים היערכות שיא בדרום לקראת הסערה: חסימות נרחבות בצירים מרכזיים גרפיטי ליד בית ראש הממשלה: שלושה חשודים עוכבו בירושלים מטול טיל כתף נמצא סמוך למעון ראש הממשלה בירושלים רופא נעצר במרכז הארץ: חשד שגנב תרופות נרקוטיות ועשה בהן שימוש עצמי מאות מנות סם ברכב אחד: צעירה נעצרה בלב ירושלים בצל הלחימה: יו״ר ועדת הבריאות ביקר בבית החולים אסותא אשדוד טרגדיה בנתניה: גבר בן 53 נספה בשריפה במחסן כתב אישום ברחובות: בריכה הוקמה בנטעים ללא היתר כדין גם בזמן חירום: השירות הווטרינרי ברמלה ממשיך לפעול הברחת ענק סוכלה: ביצים מזויפות ובשר לא מפוקח נתפסו בדרך לשוק חשש למטחי חיזבאללה: גבעת שמואל קוראת לתושבים להיות דרוכים גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים באתר בנייה בבאר יעקב היערכות לירי נרחב מצד חיזבאללה: צה"ל בפעולות סיכול; הציבור מתבקש לשמור על ערנות גבוהה הורים ביבנה קיבלו עדכון: מסגרות החינוך המיוחד נפתחות

אשדוד: הדרך לחופש כלכלי

התוכנית "הדרך לחופש כלכלי", מציעה לצעירי העיר חמישה מפגשים מעשיים ומועילים, שבהם ילמדו את הצעדים החשובים ביותר שעליהם לעשות כבר עכשיו, כדי לבנות את הידע וההרגלים הפיננסיים הנכונים. במהלך המפגשים יקבלו הם כלים שיעזרו להם לנהל את תקציבם האישי, ילמדו להבין את עולם ההשקעות, ללמוד איך לחסוך בצורה חכמה, ולפתח הרגלים פיננסיים שיכולים לשדרג את עתידם הכלכלי בצורה משמעותית.

אל תגידו איך לא ידענו! מרכז כיוונים מביא לכם את כל מה שאתם צריכים לדעת! ככל שתתחילו בגיל צעיר ככה תוכלו לממש את הדרך שלכם לחופש כלכלי לפתח מיומנויות וידע. הכירו את התוכנית לצעירים לפיתוח ידע ומודעות פיננסית

ההחלטות הפיננסיות שעל הצעירים לעשות בגיל צעיר יכולות להיות קריטיות ולחסוך להם הרבה מאוד כסף בעתיד. על כן מומלץ מאוד להתחיל כבר עכשיו לבנות את הבסיס הכלכלי שלהם. מרכז כיוונים לצעירים יצא בקריאה לצעירים ששואפים לבנות עתיד פיננסי יציב, ומציע להם תכנית מושלמת עבורם!

התוכנית "הדרך לחופש כלכלי", מציעה לצעירי העיר חמישה מפגשים מעשיים ומועילים, שבהם ילמדו את הצעדים החשובים ביותר שעליהם לעשות כבר עכשיו, כדי לבנות את הידע וההרגלים הפיננסיים הנכונים. במהלך המפגשים יקבלו הם כלים שיעזרו להם לנהל את תקציבם האישי, ילמדו להבין את עולם ההשקעות, ללמוד איך לחסוך בצורה חכמה, ולפתח הרגלים פיננסיים שיכולים לשדרג את עתידם הכלכלי בצורה משמעותית.

"המפגשים יתקיימו בכל יום רביעי, החל מ-19.02, בשעה 18:30, במרכז "כיוונים" באשדוד. כל מפגש יעסוק בנושא חשוב אחר בעולם הפיננסים, כך שהצעירים יצאו עם כלים שימושיים לכל שלב בחייהם" אומרים בכיוונים ומבטיחים כי "במהלך התוכנית, הצעירים יקבלו כלים שיעזרו להם להתנהל בצורה נכונה עם כסף, יבינו איך לנהל תקציב אישי, ילמדו איך להשקיע בעתיד ויפתחו הרגלים שיביאו אותם לחופש כלכלי. המפגשים הם לא רק מידע – הם פרקטיקה שתוכל להנחות אותם לאורך הדרך". את כל זה יוכלו לקבל במחיר כרטיס של 50 ₪ בלבד לכל סדרת המפגשים. לצעירים גם תהיה גישה לכל החומר לאורך כל הדרך.

פרטים נוספים והרשמה, בלינק הבא: https://tickchak.co.il/76292  אל תפספסו את ההזדמנות ללמוד איך לקחת את העתיד שלכם בידיים ולהגיע לחופש כלכלי!

 

הצטרפו לחדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

צילום: עיריית אשדוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן