מזג האוויר הסוער ממשיך לגבות מחיר ברחבי העיר: לוחמי האש מתחנת אשדוד הוזעקו לפני זמן קצר (שבת) לרחוב נחל קישון, בעקבות דיווח על קריסת קיר גבס בתוך דירת מגורים כתוצאה מהרוחות העזות.
עם הגעת הצוותים לזירה, ביצעו לוחמי האש סריקות נרחבות בתוך המבנה כדי לשלול נוכחות של לכודים תחת ההריסות. בתום הסריקות התברר כי לא היו לכודים, אך אדם אחד נפצע באורח קל כתוצאה מהקריסה. הוא קיבל טיפול ראשוני בשטח ופונה להמשך טיפול בבית החולים על ידי גורמי הרפואה.
בנוסף לנזק בתוך הדירה, הרוחות העזות גרמו לקריסת קונסטרוקציית עץ בשביל הגישה לבניין. לוחמי האש פעלו במקום כדי לאבטח את האלמנטים שקרסו ולחזקם באמצעות חבלים, במטרה למנוע פגיעה נוספת בעוברי אורח או נזק לרכוש.
בכיבוי והצלה שבים ומדגישים בפני הציבור את החשיבות שבחיזוק חפצים רופפים במרפסות ובחצרות, שכן עוצמת הרוחות עלולה להפוך כל פריט למפגע בטיחותי חמור.
◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








