גובה מהירה של שוטרי תחנת אשדוד הובילה למעצר חשוד בתקיפה חמורה של קשיש, שכללה גם שיסוי כלב וגניבת טלפון נייד.
על פי המשטרה, בליל שישי התקבל דיווח על האירוע, והשוטרים שהוזעקו למקום איתרו את הקורבן, יליד 1954, כשהוא חבול ונסער. מבדיקה ראשונית עולה כי הקורבן והחשוד נפגשו בגינה ציבורית בעיר בעת שטיילו עם כלביהם, אז התפתח ביניהם ויכוח שהסלים במהירות.
במהלך האירוע, לפי החשד, תקף החשוד את הקשיש, השליך לעברו אבנים, שיסה את כלבו לעברו, גנב את מכשירו הסלולרי ונמלט מהמקום.
שוטרי התחנה פתחו מיד בפעולות חקירה מואצות, ובתוך זמן קצר הצליחו לאתר את החשוד ולעצור אותו. הוא הועבר לחקירה בתחנת אשדוד.
מפקד תחנת אשדוד, סנ"צ רונן עמרם, מסר:
״שוטרי התחנה פעלו במהירות ובנחישות מיד עם קבלת הדיווח, והובילו למעצר החשוד בתוך זמן קצר. נמשיך לפעול בנחישות נגד עברייני רכוש ואלימות ולשמור על ביטחון תושבי העיר״.
◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








