מבזקים
באר שבע מרחיבה את פינות ההאכלה לחתולי הרחוב רשת הביטחון של ישראל: למרות החום הקיצוני, הערבה המשיכה לספק ירקות שאף אזור אחר לא הצליח לגדל מודיעין מכבים רעות: ערב “שבילי תקווה וצמיחה” חתם תערוכה והשיק אנתולוגיה חדשה פתח תקווה: גבר כבן 50 נפצע בינוני בתאונת התהפכות; מספר פצועים קל בתאונה נוספת בעיר ללא היכרות מוקדמת: תושב אילת תקף קשיש בתחנת אוטובוס ואיים עליו באמצעות לבנה נערכים בשגרה, מוכנים בחירום: כ-15 מקלטים ציבוריים שודרגו באופקים למען ביטחון התושבים מאולם הישיבות לשטח: בכירי אינטל קריית גת בנו ספסלים נגישים לתושבי העיר נהגים שימו לב: עבודות לילה בכביש 41 בין ניר גלים לבני ברית מתלמידים ליזמים: בני הנוער מבת ים פיתחו אפליקציות, נאבקו בגזענות וזכו בתחרות עירונית מהפכת ה-AI בבתי הספר: כל תלמיד בחטיבת הביניים יקבל מורה פרטי לאנגלית באר שבע על מפת המתמטיקה: שני תלמידים זכו במקום הראשון הארצי ראש העין מצדיעה למשפחות המילואים: היכל התרבות הואר בירוק אופקים מצדיעה למילואימניקים: העיר האירה בירוק וחיבקה את המשפחות אשקלון חוגגת את שבוע הספר: יריד, הצגות וספרים במחירים מיוחדים אחרי הדחייה: חגיגות חודש הספר בתל אביב יפו יוצאות לדרך מרדף פרוע ליד נהורה: נהג משדרות ללא רישיון ניגח אופנוע משטרתי ונעצר מ – 240 לחץ דם ל – 42 ק"מ: המהפך המטורף של איש העסקים מרמת גן יצאה במונית מזירת התאונה: כתב אישום נגד תושבת שדרות בעקבות תאונה קטלנית בכביש 232 אשדוד מתכוננת לתרחיש הקשה ביותר: תרגיל פתע דימה פגיעת טיל בין שני מגדלים בני 20 קומות משרד הבריאות מזהיר: תכשירים “טבעיים” להרזיה ולאון גברי הכילו חומרים מסוכנים

באר שבע ונאות חובב: הסיפור שמאחורי “השלושה” נחשף במכתשים

ביקור במפעל אדמה מכתשים חיבר בין ספורט, קהילה וזיכרון – עם הרצאות, סיור ותשורות.
קבוצת הנוער הפועל "השלושה" באר שבע קיימה ביקור במפעל אדמה מכתשים בנאות חובב, במסגרת חיבור ארוך שנים בין המועדון למפעל. במהלך הביקור, השחקנים שמעו הרצאות על פעילות המפעל ותרומתו למשק ולקהילה, ערכו סיור במתחם וקיבלו הסבר מקיף על התהליכים והחדשנות במפעל. סיימו בארוחה משותפת בחדר האוכל של המפעל.
הקשר בין הקבוצה למפעל חוצה את גבולות השותפות המקומית: הקבוצה נושאת את שמה "השלושה", לזכרם של שלושה מעובדי המפעל שנהרגו בנסיבות טראגיות בסוף שנות ה-60 עמרם אלמקייס, אלי אנקרי ויהודה חזוט. במהלך הביקור, חיים שוורץ, גמלאי אדמה מכתשים, שחקן לשעבר, סיפר על הקמת הקבוצה ומשמעות שמה והדגיש את הערכים של רעות, אחריות וכבוד, גם מחוץ למגרש.
נציגי אדמה מכתשים בירכו על הביקור: "אנו שמחים לארח את קבוצת הנוער 'השלושה' במפעל ולהמשיך את הקשר החשוב עם הקהילה והנוער המקומי. החיבור בין ערכי הספורט והעשייה המקצועית מהווה השראה לשני הצדדים ומדגיש את החשיבות של המצוינות, האחריות, המחויבות והשותפות לדרך."
ניר כץ, מנכ"ל המועדון, ותומר בן עזרי, מנהל מחלקת הנוער, העניקו תשורות לאנשי המפעל והביעו תודה על התמיכה והליווי וציינו: "אנו רוצים להודות מקרב לב לאלי לרר, מנהל אתר אדמה מכתשים, שפתח את הביקור, לגל בניזרי, ראש מערך ייצור פורמולציות גלובלי, שליווה אותנו במהלך כל היום ולאילנה סיסו, מנהלת תפעול קשרי קהילה אדמה ישראל, שנמצאת בקשר מתמיד עם המועדון ודאגה לכל פרט ופרט בביקור המעשיר."

◼️ חדשות הנגב – באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ליאור מוסקביץ' הפועל באר שבע

דילוג לתוכן