מבזקים
תאונה בלוד: אוטובוס ורכב פרטי התנגשו ברחוב אליעזר קפלן – שני פצועים פונו לבית החולים מטיילת בת 68 מיו"ש חולצה באלונקה בנחל אל על – החילוץ השני בתוך שעות מתחתנים בקרוב? הרבנות משנה את כללי הכתובה: בין 36 אלף ל – 360 אלף שקל האישה הראשונה שניהלה את הספורט ברמלה עושה עוד צעד: ענת ברמי נבחרה להנהלה הארצית 97 קורבנות ומאות אלפי שקלים: בני זוג ממרכז הארץ נאשמים שהתחזו לנציגי חברות ביטוח רגע לפני סגירת הרשימות: ראשות קריית אונו, גני תקווה ושוהם דורשות 50% נשים בכנסת חיפשו חשודים בסילוואן – וגילו מתחת למבנה מערת קבורה מתקופת בית שני אשדוד: עשרות גיטרות, שירים וים – הערב המיוחד חוזר לגבעת יונה אקטואליה, סיפורים וחידושים: שבת של תרבות מגיעה לסינמטק יבנה מהשכול אל היצירה: האמהות שאיבדו את בניהן הפכו את הכאב ליוזמה משותפת נתקלתם? חשש לחייו של בן 38 מקריית מלאכי זכה ב־40 מיליון שקל: "קודם כל אקנה דירה לבן שלי הלוחם" חשש לחייו של בן 38 מראשל"צ בן 50 שרכב על טרקטורון נפצע בתאונה בגן יבנה בת ים: שבעה בתי ספר נכנסו לרשימת המצטיינים של משרד החינוך המשטרה נערכת להפגנה באזור בני ברק – חשש לחסימות ועומסי תנועה תא"ל (מיל') דני שחר מצטרף לישראל ביתנו עבודות הכביש יוצאות לדרך באופקים – כך תיראה התנועה באזור רמלה: הפסקות מים צפויות מחר – אלה השעות אופקים: הרחובות שייסגרו השבוע בעקבות הפסטיבל

בג"ץ ראשון בנושא הקורונה: ההסתדרות הלאומית הטילה את נזקי הקורונה לפתחו של בית המשפט העליון

ההסתדרות הלאומית עתרה היום (רביעי) לבג"צ בבקשה להוצאת צו על תנאי שיחייב את ממשלת ישראל לכונן, בהתאם לסמכותה, מנגנון פיצוי ושיפוי הולם/ קרן תשלומים או פיצויים לטובת עובדים המועסקים בענפי התעופה, התיירות והשילוח אשר שכרם וזכויותיהם מכוח דיני העבודה נפגעו בשל משבר נגיף הקורונה.

ההכרזה כי ערב חג הפסח, נמל התעופה בן גוריון עבר לעבודה במתכונת יום הכיפורים והאיום הקיומי הממשי על פרנסת עשרות אלפי העובדים עקב התפרצות מגיפת הקורונה, רק מחזקת את דרישת ההסתדרות הלאומית מממשלת ישראל לעשות מעשה למען העובדים כאן ועכשיו. לעתירת הלאומית הצטרפו גם ועדי העובדים בחברת איסתא ובישראייר אשר חרב הפיטורים ממש מונחת על צווארם.

ההסתדרות הלאומית מבקשת בעתירה להורות לממשלת ישראל להפסיק את מחדלה ולפעול לאלתר לסיוע ממשי לעשרות אלפי עובדים המועסקים בענפים האמורים ואשר נפגעים ישירות (ועוד יפגעו) כתוצאה ממדיניות הממשלה בהתמודדותה עם נגיף הקורונה. במסגרת זו, דורשת ההסתדרות מן המדינה להקצות את מלוא המשאבים המתאימים וההולמים לטובת כינון מנגנוני פיצוי בשווי מאות מיליוני שקלים לטובת העובדים ובהתחשב בעובדה כי כבר עתה קיימת תשתית חקיקתית וביצועית מתאימה לכך.

ההסתדרות הלאומית הדגישה כי: "על מדינת ישראל לדאוג להמשך העסקתם הרציפה של עשרות אלפי העובדים ולמנוע מצב בו נפלטים אותם עובדים משוק העבודה והופכים נטל על הציבור והמדינה – דבר שאף יביא לקריסת ענפי התיירות, השילוח והתעופה עצמם."

העתירה הוגשה על ידי עו"ד יאיר דוד ועו"ד נעמה אריעם ענתבי ממשרד עו"ד יאיר דוד וע"י רן קונפינו מנהל המחלקה המשפטית בהסתדרות הלאומית.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אילת

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשקלון

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר יעקב

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר שבע

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גדרה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גן יבנה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יבנה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של מודיעין מכבים רעות

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של מזכרת בתיה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של נס ציונה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קריית גת

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קריית עקרון

לחצו כאן
דילוג לתוכן