מבזקים
לפני זמן קצר: שני פצועים בתאונה סמוך לצומת בני דרום אירוע הדקירה בנס ציונה – העירייה: לא מדובר באירוע על רקע לאומני 35 איש טופלו ביום הכיפורים ברחובות בת ים: בן 9 נכווה מתה רותח; הובהל במצב בינוני לבית החולים לוד: בן 5 נפצע בינוני בהתנגשות אופניים רמת השרון: במהלך יום הכיפורים אותרו שני שוהים בלתי חוקיים, שלושה ילדים שאבדו להוריהם הוחזרו בשלום שתי מדליות זהב לישראל בפזארו – בין אלופות העולם גם שלישיית הבנות מבגין חולון: מישל אובולנצב, צוף עשור ושחר ורדי אליפות העולם לנוער באקרובטיקה: נציגי בגין חולון קטפו מדליות כסף וארד חיפושים נרחבים אחר נעדר מרמת גן בבית חנן: בן 14 נפצע ברכיבה על קורקינט; במועצה האזורית גזר: בן 16 נפצע באירוע אלימות נס ציונה: בן 15 נפצע באירוע אלימות – הובהל לקפלן ברחובות חולון: בן 6 נפגע מאופניים חשמליים רמלה: בן 7 נפצע בתאונת אופניים באר טוביה: בן 31 נדקר ופונה במצב בינוני לאסותא באשדוד באר יעקב: פעוטה ננשכה מכלב במהלך תפילת כל נדרי תל אביב: שני חשודים נעצרו בתוך עסק בליל יום כיפור ללא אירועים חריגים: יום כיפור שקט ברמלה חג בטוח בסוכה: כך תמנעו סכנות חשמל – מדריך מכון התקנים לסוכות בעקבות הפיגוע בערב כיפור: צה״ל פעל בבנימין – נתנאל שקרון ז״ל יובא הלילה למנוחות סיכום יום הכיפורים: 3,322 טופלו במד״א, 299 נפגעו ברכיבה – ו־24 תינוקות נולדו בשמיר

ביוזמת מרכז רפואי כללית ירושלים נתרמו מעל 100 מנות דם לזכרו של הפיזיותרפיסט נפתלי יונה גורדון

עובדי כללית במחוז ירושלים ביקשו לתרום בעוד דרך למאמץ המלחמתי של ישראל. ויזמו ארגון ערב התרמת דם לזכרו של עובד, נפתלי יונה גורדון ז"ל

מעל 100 מנות דם נתרמו אתמול במרכז הרפואי של כללית ברמת אשכול, בבניין בו עבד נפתלי יונה גורדון ז"ל כפיזיותרפיסט בשנים האחרונות. ערב זה הינו יוזמת כללית מחוז ירושלים בשיתוף מד"א ועזר מציון.

עובדי כללית במחוז ירושלים ביקשו לתרום בעוד דרך למאמץ המלחמתי של ישראל. האחות רמה מינץ מהנהלת הסיעוד עם מנהלת אדמיניסטרטיבית מחוזית טלי חביב נרתמו מיד לרעיון של ארגון ערב התרמת דם. יחד הם פנו ליעקב מוהדב, מנהל יחידת ההתרמות במד"א וערב התרמה מיוחד נקבע ליום שלישי, ה-12 בדצמבר במרכז רפואי של כללית ברמת אשכול.

ערב שבת, בשבוע שעבר, התבשרו עובדי כללית על נפילתו של נפתלי יונה גורדון הי"ד, פיזיותרפיסט שהתחיל את דרכו במכון פיזיותרפיה של כללית ברמת אשכול בעודו סטודנט שהיה מגיע להתנסויות וגויס מיד בתום לימודיו להיות חלק מהצוות. גוני מירון, מנהלת מכון פיזיותרפיה ברמת אשכול משתפת: "נפתלי ז"ל מילא במכון תפקידים מקצועיים השמורים בדרך כלל לפיזיותרפיסטים ותיקים ומנוסים. הוא ריכז את תחום האורתופדיה ובמסגרת זו חקר והעמיק את הידע והמיומנויות בנושא כאבי ראש, צוואר ולסת. הוא העביר סדנאות לפיזיותרפיסטים ולרופאי המשפחה בנושא זה וקצר שבחים רבים. בנוסף, ריכז את תחום הציוד של השירות בפיזיותרפיה במחוז ירושלים. השבוע היה אמור להתחיל קורס ניהולי ויועד להדרכה קלינית ועתודה ניהולית".

מרגע קבלת הבשורה המרה הוחלט להקדיש את ערב התרמת הדם המתוכנן לעילוי נשמתו ולזכרו.

במהלך הערב הצוותים של כללית, מד"א ועזר מציון הדליקו יחד את הנר השישי של חנוכה וגוני מירון, מנהלת המכון יחד עם סופיה קוקה, מנהלת אדמיניסטרטיבית של מרכז הרפואי ברמת אשכול אמרו דברים לזכרו של נפתלי יונה גורדון הי"ד בשם כל חברי הצוות במכון:" נפתלי שלנו, חבר לעבודה שהפך לחבר יקר לחיים, חוליה כל כך משמעותית במרקם פיזיותרפיה רמת אשכול. האיש בעל חיוך ענק שלא רק רואים אותו, אלא אפילו שומעים ולב עצום עוד יותר שמלא ברוח נתינה והתנדבות. חכם מאוד, תמיד חושב, לומד ומעמיק ידע ומיומנויות ושמח לחלוק אות עם כולנו" והוסיפו :"הכל זורם אצלך, שום דבר לא קשה מידי, תמיד ראשון להתנדב למשימה או להירתם להשגת המטרה. אין מטופל שגדול עליך ועוד לא נולד האחד שיוציא אותך מכליך… אוהבים אותך וכואבים בלעדיך".

◼️ לקבוצת חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: כללית מחוז ירושלים

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של ירושלים

לחצו כאן
דילוג לתוכן