בעלי ובעלות עסקים מגן יבנה פתחו שנה עם חיבורים עסקיים משמעותיים

אנחנו מזמינים את כל בעלי ובעלות העסקים בגן יבנה להצטרף למפגשים הבאים, לקחת חלק, להכיר ולהתפתח יחד עם הקהילה העסקית המקומית

ביום רביעי האחרון התקיים במתנ"ס גן יבנה המשופץ, המפגש הראשון מתוך סדרת מפגשי נטוורקינג לבעלי עסקים בהובלתה של המנחה, ה‏יועצת והמרצה ליזמים ברחבי הארץ, דורית רייף, יוזמה מבורכת שמטרתה ליצור שיתופי פעולה, להרחיב את הפעילות העסקית המקומית ולקדם את הכלכלה ביישוב.

במפגש לקחו חלק עשרות תושבים ותושבות, בעלי ובעלות עסקים ממגוון תחומים, שנפגשו, הכירו, שיתפו, ויצאו עם רעיונות חדשים – וכמובן, עם הרבה כוונות טובות להמשך שיתופי פעולה. הפורום נערך כחלק משיתוף פעולה בין המועצה המקומית גן יבנה לבין הסוכנות לעסקים קטנים ובינוניים במשרד הכלכלה, באמצעות מעוף אשדוד, והוא הראשון מתוך 7 מפגשים שיתקיימו לאורך השנה – אחת לחודש.

מנחת סדרת הסדנאות, דורית רייף: אנחנו מזמינים את כל בעלי ובעלות העסקים בגן יבנה להצטרף למפגשים הבאים, לקחת חלק, להכיר ולהתפתח יחד עם הקהילה העסקית המקומית. ניתו להירשם מראש באתר מתנ"ס גן יבנה וליהנות מפעילות עסקית עוצמתית שתיקח את העסק שלכם קדימה".

הצטרפו לחדשות גן יבנה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: גן יבנה

דילוג לתוכן