מבזקים
כשבוע וחצי אחרי פיגוע הדקירה: נהרסו מבנים סמוך לחוות ״דרך אברהם״ ביהודה ושומרון בן 54 מיהודה ושומרון נעצר בחשד להסתה ברשת נגד מדינת ישראל אזהרה לציבור: אם יש לכם את דוד החשמל הזה – הפסיקו להתעלם ובדקו אותו מיד פסטיבל "בירה באגם" חוזר: נינט טייב, נטע ברזילי ומושיק עפיה יופיעו באקו פארק אשקלון שלושה רובי M16, מחסניות ותחמושת אותרו במתחם מגורים ברהט – שני חשודים נעצרו נחנכה תחנת הכיבוי החדשה ביבנה: "תשפר את המענה המבצעי לתושבי העיר והאזור" שעות לפני הפתיחה: תערוכת קריקטורות על גיוס החרדים הושחתה בפסטיבל אנימיקס בתל אביב גבעת שמואל מרחיבה את השירות לצעירים: מרכז הצעירים עובר למשכן חדש בנימין | בן 21 נהרג בהתהפכות טרקטורון סמוך לנווה ארז רוכב אופנוע מאופקים נפצע קשה במהלך רכיבה משרד הבריאות אישר פתיחה חלקית של חדרי הניתוח בבית החולים "מדיקה רפאל" בתל אביב רוכב קורקינט חשמלי נפצע קשה בתאונה עצמית באופקים בן 70 התמוטט בתחנת אוטובוס בירושלים – חייו ניצלו לאחר פעולות החייאה פנינה גרין נבחרה לנהל את בית הספר עיר היין באשקלון מרינת אשקלון משנה פנים: תוכנית ענק לשיפור השירות והביטחון הבמה מחכה לדור הבא: הלהקות של גבעתיים פותחות עונה חדשה אחרי 30 שנה: "הדרי רחובות" עוברת למשכן חדש ומרחיבה פעילות ירושלים: כתב אישום נגד "סבא אליעזר" – מואשם בעבירות מין בשלושה ילדים שינויים משמעותיים בתנועה ברחובות: הרחוב המרכזי ייסגר מהשבוע אשדוד: פרץ למרכול, ניסה להימלט ותקף שוטרים – שני בלשים נפצעו קל

בעלת וילת יוקרה להשכרה באילת חשודה בהעלמת הכנסות של כ-1.3 מיליון שקל!

רשות המסים, באמצעות משרד פקיד שומה חקירות ירושלים, בשיתוף משרד פקיד שומה אילת, מנהלת באחרונה חקירה בנוגע להעלמת הכנסות של כ-1.3 מיליון ₪ על ידי מירב אביטן, בעלת וילת יוקרה להשכרה בעיר אילת. החשודה נלקחה לחקירה ושוחררה בתנאים מגבילים על ידי בית משפט השלום באילת.

רשות המסים, באמצעות משרד פקיד שומה חקירות ירושלים, בשיתוף משרד פקיד שומה אילת, מנהלת באחרונה חקירה בנוגע להעלמת הכנסות של כ-1.3 מיליון ₪ על ידי מירב אביטן, בעלת וילת יוקרה להשכרה בעיר אילת. החשודה נלקחה לחקירה ושוחררה בתנאים מגבילים על ידי בית משפט השלום באילת.

בבעלות החשודה וילת יוקרה שהושכרה במהלך השנים ללקוחות עסקיים שחלקם השתמשו בנכס להשכרה לטווח קצר, בידיעתה. החשודה הגישה דוחות בשנת 2021 עבור השנים 2015-2020, כהכנסה משכר דירה למגורים ולא מנכס בית וגם אז הדיווח היה רק על חלק מהכנסותיה. רואה החשבון שלה העיד כי הגיש את הדוחות על סמך הצהרתה. כמו כן, מבדיקת חשבונות הבנק נמצאו הפקדות במאות אלפי ₪ במשך השנים אשר מחזקות את החשדות, כי החשודה לא דיווחה על מלוא הכנסותיה.

במסגרת החקירה נגבו עדויות מלקוחות שאישרו כי שילמו לחשודה כספים בגין השכרת הוילה, מה שמחזק את היקף העבירה ואת החשדות נגדה. מהחקירה עולות ראיות לפיהן החשודה, מירב אביטן, לא דיווחה על הכנסותיה בסכום של כ-1.3 מיליון ₪ בין השנים 2015-2024.

עם מעבר החקירה לשלב הגלוי נתפסו בביתה של החשודה מסמכים וחומרי מחשב, ובהמשך היא הובאה לחקירה ברשות המסים. בהמשך כאמור, היא שוחררה בתנאים מגבילים על ידי בית משפט השלום באילת. החקירה נמשכת.

◼️ הצטרפו לחדשות אילת והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן