תושב העיר, בן 47, הובא להארכת מעצר בפני השופט גיא אבנון בבית משפט השלום בראשון לציון בחשד שפרץ למשחקיה.

חרף העובדה כי טרם הוכח שהחשוד גנב מתוך המשחקייה כסף או פריטים אחרים, עיין השופט אבנון בעברו הפלילי העשיר ולמרות הנתונים קבע כי יש לשחררו בערבות של חמשת אלפים שקלים באופן במיידי. בהחלטתו כתב: "מדובר בעבירת רכוש ברף נמוך. בפועל לא נגנב דבר ואני סבור שבמקרה זה אין גם צורך במעצר בית".
גולשים יקרים, לקבלת החדשות בזמן אמת, הנכם מוזמנים להוריד בחינם את האפליקציה של "רחובות היום" מחנות ההורדות שבסמארטפון שלכם.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








