מבזקים
כשבוע וחצי אחרי פיגוע הדקירה: נהרסו מבנים סמוך לחוות ״דרך אברהם״ ביהודה ושומרון בן 54 מיהודה ושומרון נעצר בחשד להסתה ברשת נגד מדינת ישראל אזהרה לציבור: אם יש לכם את דוד החשמל הזה – הפסיקו להתעלם ובדקו אותו מיד פסטיבל "בירה באגם" חוזר: נינט טייב, נטע ברזילי ומושיק עפיה יופיעו באקו פארק אשקלון שלושה רובי M16, מחסניות ותחמושת אותרו במתחם מגורים ברהט – שני חשודים נעצרו נחנכה תחנת הכיבוי החדשה ביבנה: "תשפר את המענה המבצעי לתושבי העיר והאזור" שעות לפני הפתיחה: תערוכת קריקטורות על גיוס החרדים הושחתה בפסטיבל אנימיקס בתל אביב גבעת שמואל מרחיבה את השירות לצעירים: מרכז הצעירים עובר למשכן חדש בנימין | בן 21 נהרג בהתהפכות טרקטורון סמוך לנווה ארז רוכב אופנוע מאופקים נפצע קשה במהלך רכיבה משרד הבריאות אישר פתיחה חלקית של חדרי הניתוח בבית החולים "מדיקה רפאל" בתל אביב רוכב קורקינט חשמלי נפצע קשה בתאונה עצמית באופקים בן 70 התמוטט בתחנת אוטובוס בירושלים – חייו ניצלו לאחר פעולות החייאה פנינה גרין נבחרה לנהל את בית הספר עיר היין באשקלון מרינת אשקלון משנה פנים: תוכנית ענק לשיפור השירות והביטחון הבמה מחכה לדור הבא: הלהקות של גבעתיים פותחות עונה חדשה אחרי 30 שנה: "הדרי רחובות" עוברת למשכן חדש ומרחיבה פעילות ירושלים: כתב אישום נגד "סבא אליעזר" – מואשם בעבירות מין בשלושה ילדים שינויים משמעותיים בתנועה ברחובות: הרחוב המרכזי ייסגר מהשבוע אשדוד: פרץ למרכול, ניסה להימלט ותקף שוטרים – שני בלשים נפצעו קל

בעמותת שמעיה חוגגים מסיבת חנוכה בשפת הסימנים ומארחים את ח"כ עודד פורר

עמותת שמעיה, הפועלת במטרה להעצים ולסייע לילדים ומבוגרים כבדי שמיעה וחרשים, חגגו אמש (שלישי), את הדלקת נר השלישי במסיבה חגיגית וגדולה. למאות המשפחות שהגיעו מכל רחבי הארץ, הצטרף גם חבר הכנסת עודד פורר שבחר לשים לרגע את כל העיסוקים בצד, לחבוש כיפה ולהדליק נרות חנוכה יחד עם כל חברי העמותה. 

החוגגים שהגיעו השתתפו בחידון מיוחד לחנוכה, תחרות החנוכייה היפה ומופע 'הכל מסמן'- מופע אלתורים קומי המבוצע ע"י אנסמבל שחקנים חירשים מכל הארץ. הרב שמעון לוי, מנכ"ל העמותה, בירך את הנוכחים וציין כי "המטרה של האירועים הללו היא להנגיש את פעילויות התרבות והפנאי לאנשים עם מוגבלויות כשהשאיפה היא שהם בעתיד ייזמו פעילויות לעצמם בתוך הקהילה וידאגו להנגשות הדרושות. זה שילוב אמיתי מבחינתנו ולזה אנחנו שואפים. לכולם מגיע לחגוג וליהנות– בלי חסמים ובלי מוגבלות". 

עמותת שמעיה היא עמותה ארצית הפרוסה ב-12 סניפים בכל הארץ ונותנת מענה לילדים ומבוגרים עם כבדות שמיעה במגזר היהודי ובמגזר הערבי. העמותה עובדת בשיתוף פעולה עם משרד הרווחה, משרד החינוך, משרד הבריאות, ביטוח לאומי, המשרד לשוויון חברתי, הג'וינט, ועשרות עיריות בפריסה ארצית.

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן