מבזקים
רחובות: שבוע של חסימות בהרצל וברחובות נוספים, ובשומרים ייגררו רכבים שלא יפונו חילוץ דרמטי באזור שדה בוקר: צעיר כבן 20 נפצע קשה בנפילה מגובה, מסוק הוזנק למקום הצפות באשקלון: כבישים נחסמו והעירייה פתחה חמ״ל חירום כביש 90 נחסם לתנועה: חשש להצפות באזור ים המלח ירי בלוד: גבר בשנות ה – 30 נפצע קשה, המשטרה פתחה במצוד אחר החשודים בת ים, חולון, רחובות ורמלה: האזהרה שמטלטלת את ענף הפינוי בינוי ראש עיריית ראשון לציון: "אם אני ראש הממשלה, אני מבטל את הוועדות המחוזיות" בלי לטוס לאירופה: הגן הבוטני בירושלים נצבע באדום, כתום וזהב התחיל בצינון והסתיים בחיבור לאקמו: בן 47 ללא מחלות רקע במצב קשה בסורוקה תכנן, עקב וירה לעיני לקוחות: כתב אישום ברצח אלכסנדר צמח בנתניה הרצליה ורמת השרון: בוטלו החסימות באיילון, אך השיבושים ברכבת נמשכים אישה כבת 69 נפצעה קל בתאונה בגלובוס סנטר סמוך לקריית מלאכי פרצו למתחם ההחרמות של המשטרה באשדוד וגנבו שלושה אופנועים: שני חשודים נעצרו נסעו בחשכה עם כלים חקלאיים: ארבעה נעצרו בתום מארב ומרדף באזור לכיש תושב פתח תקווה הגיע לבית החולים עם חבלות קשות: חשוד נעצר במהלך הלילה רוכב אופניים נהרג מפגיעת ניידת מג"ב בכביש 3 סמוך ללטרון מיניונים, מפלצות ועפרונות ענק: מה קורה לארונות החשמל ברחובות? דגימות דם ממטופלים ללא הסכמה? שלושה נחקרו בפרשה שמסעירה את קפלן ברחובות זמני כניסת ויציאת שבת – פרשת חיי שרה | 6-7.11.2026 נהגים באשדוד ובגן יבנה, שימו לב: חסימות ליליות בכבישים בשבוע הבא

בעקבות תלונת אזרח: מוצרי הגרנולה האלה נאספו מהחנויות

הודעת מטעם חברת תבליני נעמה לציבור הצרכנים הרגישים לבוטנים:

בעקבות תלונת אזרח חברת תבליני נעמה מודיעה לציבור הצרכנים הרגישים לבוטנים כי מוצרי הגרנולה של החברה המפורטים להלן מכילים בוטנים וזאת בניגוד להצהרת האלרגנים המסומנת על גבי התווית כי המוצרים עלול להכיל בוטנים ואלרגנים אחרים.

המוצרים:
·        גרנולה דבש וקינמון 1 ק"ג- ברקוד 1764 מתאריך אחרון לשיווק  03/08/23 עד וכולל לתאריך 17/10/23.
·        גרנולה בטעם וניל ללא סוכר 1 ק"ג- ברקוד 1565 מתאריך אחרון לשיווק 24/04/23 עד וכולל לתאריך 17/10/23.
·        גרנולה דבש וקינמון 400 גרם- ברקוד 3060 מתאריך אחרון לשיווק 22/04/23 עד וכולל לתאריך 12/09/23.
·        גרנולה וניל ללא סוכר 400 גרם- ברקוד 3059 מתאריך אחרון לשיווק 22/04/23 עד וכולל לתאריך 06/10/23.
המוצרים בטוחים לצריכה לכלל הציבור, פרט לצרכנים הרגישים לבוטנים או לאלרגנים נוספים המסומנים על גבי האריזה.

צרכנים הרגישים לבוטנים או לאלרגנים המופיעים על גבי המוצר (מכיל או עלול להכיל) מתבקשים שלא לצרוך את המוצר ולהחזירו אל חנויות החברה. מתוך אחריות ללקוחותינו החברה פעלה לאיסוף המוצרים בדרכי השיווק. האיסוף מתבצע בתיאום עם שירות המזון לשכת הבריאות מחוז מרכז.

חברת תבליני נעמה מתנצלת בפני ציבור לקוחותיה. לבירור פרטים לגבי החזרות ניתן לפנות לשירות הלקוחות שלנו במספר 08-6887888.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן