מבזקים
20 קילו חשיש, שלושה רחפנים ומרדף במצפה רמון: כך פעלה שיטת ההברחות בגבול ירדן ליל גבייה ברהט: 11 כלי רכב עוקלו בגלל חובות של יותר מ – 3 מיליון שקל 21 הצעות על קרקע אחת בנס ציונה: 258 דירות חדשות בדרך – והמדינה תקבל כ – 192 מיליון שקל דרמה בתחנת נבון בירושלים: עשן התפשט בתחנה והנוסעים פונו רואה חשבון מראש העין חשוד שגנב מלקוחותיו וסייע לאחרים להתחמק ממס: שמו הותר לפרסום ראש העין מתכוננת לזינוק במספר התלמידים: ארבעה בתי ספר חדשים מתוכננים להיפתח בתוך שנה שינוי משמעותי לנוסעים בכיסאות גלגלים: שישה קווים מרכזיים מירושלים, רמת גן ופתח תקווה יונגשו לראשונה לא רק המבלים: בעלי פאב מוכר באשדוד היו מעורבים בקטטה – המקום נסגר ארבעה רימוני רסס ושני אקדחים בדרך לעולם הפשע: שלושה חשודים מבת ים נעצרו בתל אביב ובכביש 6 תנועה ערה של כוחות ברחבי יהודה ושומרון: במג"ב מבהירים – מדובר בתרגיל אחרי 29 שנה במעלה אדומים: יד שרה פתחה מרכז חדש בהשקעה של 10 מיליון שקל לא מתמטיקה ולא אנגלית: כך יתחיל מעכשיו כל בוקר בבתי הספר באשדוד פרשת הקרדיולוגיה בקפלן ברחובות עולה מדרגה: משרד הבריאות פתח בבדיקה עצמאית התחזה לנער בן 16 במשך שנים: יותר מ – 20 קטינות אותרו כנפגעות – והמשטרה חוששת שיש נוספות שלושה ניסיונות בתוך יממה: כלי רכב נגנבו מתל אביב והחשודים נתפסו בדרך לשטחים ראש העין: תרגיל פתע של מג״ב מתקיים הבוקר סמוך לרחוב מעיין אופקים הפכה ללילה אחד לבמת ענק: אלפים הגיעו לפתיחת פסטיבל תיאטרוני הרחוב היום ברמלה: יריד חוגים באשכול הפיס עם התנסויות, מופע קוסם והגרלה מחסום פלסטיני בשטח C ומילואימניק שנעצר: התחקיר שחושף מה קרה בבנימין תומר גלאם מחבק את סמוטריץ׳: ״לא היה שר אוצר שדאג לאשקלון כמוהו״

גבעתיים משיקה מרכז מיצוי זכויות חדש לתושבים

המרכז נועד לתת מענה לציבור העובד, המשכיל והעמוס, שלעיתים מפספס זכויות פשוטות בשל הבירוקרטיה המורכבת.

האגף לשירותים חברתיים בעיריית גבעתיים בשיתוף ארגון פתחון לב השיקו מרכז מיצוי זכויות חדש בעיר, שמטרתו לספק לתושבים ליווי מקצועי ואישי עד להשגת הזכויות המגיעות להם ממוסדות המדינה, הביטוח הלאומי, המעסיקים והגופים הפיננסיים. המרכז נועד לתת מענה לציבור העובד, המשכיל והעמוס, שלעיתים מפספס זכויות פשוטות בשל הבירוקרטיה המורכבת.

גבעתיים, בעלת מעמד סוציו-אקונומי גבוה וריכוז משמעותי של צעירים, משפחות ואזרחים ותיקים, מתמודדת בשנים האחרונות עם עלייה בפניות של תושבים בנושאי זכויות רפואיות, תעסוקה, מילואים והחזרים פיננסיים. המרכז החדש יאפשר למצות את הזכויות הללו בצורה נגישה, קרובה לבית וליווי צמוד לאורך כל התהליך.

המרכז, הממוקם ברחוב שינקין 4, פועל בימים ב'-ה' בין השעות 9:00–15:00, ומציע ליווי מלא הכולל ייעוץ מקצועי, איסוף מסמכים, סיוע בהגשת תביעות והכוונה עד להשגת הזכות בפועל.

ראש עיריית גבעתיים, רן קוניק, ציין: "פתיחת מרכז מיצוי הזכויות היא צעד חשוב ומבורך עבור תושבות ותושבי גבעתיים. גם בעיר עם רמת חיים גבוהה, לא תמיד יש את הכלים או הזמן להתמודד עם הבירוקרטיה, ואנחנו כאן כדי לשנות את זה. המרכז יעניק ליווי אישי ומקצועי בדיוק במקום שבו רבים נתקעים – זו שליחות מהמעלה הראשונה".

מנכ"ל ארגון פתחון לב, אלי כהן, הוסיף: "אי-מיצוי זכויות הוא אתגר משמעותי בישראל, שפוגע לא רק באוכלוסיות מוחלשות אלא גם במשפחות עובדות ומעמד הביניים. המרכז בגבעתיים נועד להנגיש זכויות, לפשט תהליכים ולספק ליווי צמוד עד למימוש הזכות בפועל, תוך טיפול הוליסטי שמחזק את המשפחה הן מבחינה כלכלית והן מבחינה חברתית".



◼️ חדשות גבעתיים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית גבעתיים

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גבעתיים

לחצו כאן
דילוג לתוכן