מבזקים
צו איסור פרסום בפרשת הרצח בקטמון: נאסר לפרסם פרטים מהחקירה כוחות צה"ל החלו בפעילות מבצעית נרחבת בחטיבות שומרון ומנשה "אנחנו לקראת מתקפה באיראן – ייתכן כבר בסוף השבוע" ראש עיריית קריית גת, כפיר סויסה: העיר ערוכה לכל תרחיש ראש מועצת גן יבנה, דרור אהרון: אין שינוי בהנחיות פיקוד העורף – כלל המקלטים פתוחים ראש עיריית אשקלון הצטרף לחיפושים: המאמצים לאיתור יובל כוגן בן ה-4 נמשכים דור המדענים הבא כבר כאן: המכינה המדעית הראשונה ביבנה יצאה לדרך חמישה פצועים בתאונת דרכים באשדוד: רכב התהפך בדרך תל מור כך תעברו את 72 השעות הראשונות בבטחה: המדריך שכל משפחה בישראל חייבת להכיר מרוץ נגד הזמן באשקלון: כוחות גדולים מחפשים אחר ילד בן 4 שנעדר באזור החוף הערכת מצב בנתניה; אין שינוי בהנחיות פיקוד העורף – העיר בכוננות מלאה דיווח ראשוני: תאונת דרכים קשה באשדוד – חשש ללכודים בזירה חשד לרצח בירושלים: גבר כבן 40 אותר ללא רוח חיים בקטמון; חשוד תושב אילת נעצר בן 4 נעדר בשמורת טבע סמוך לאשקלון; כוחות גדולים פועלים לאיתורו דיווח ראשוני: פיגוע דקירה נוסף, הפעם במרחב גנים; המחבל חוסל על ידי כוח צה"ל רמת גן: מעצר החשוד בהשלכת הרימון הוארך – המשטרה מייחסת לו גם חשד לניסיון רצח כוננות שיא בישראל; פתיחת מקלטים – גם באילת פיגוע הדקירה בשומרון: צה"ל חושף את השתלשלות האירוע – אזרח חיסל את שני המחבלים, השריפה נחקרת אילת מרחיבה את תעשיית ההייטק: שלוחת סייבר חדשה תיפתח בעיר עם עשרות משרות ראשונות יותר מ – 200 נהגים נתפסו במבצע אכיפה באשדוד – טלפונים ניידים, עבירות מסכנות חיים וליקויי בטיחות

גבעת שמואל זוכרת: תלמידי העיר ציינו את יום הזיכרון הלאומי לטבח 07.10

בבתי הספר העל יסודיים בגבעת שמואל נערכו טקסי זיכרון מרגשים לציון שנתיים לטבח 7 באוקטובר ולמלחמת "חרבות ברזל",

בבתי הספר העל יסודיים בגבעת שמואל נערכו טקסי זיכרון לציון שנתיים לטבח 7 באוקטובר ולמלחמת "חרבות ברזל".

בישיבת בני עקיבא עמדו התלמידים דקת דומייה והתייחדו עם זכרם של הנרצחים והנופלים. בין הדוברים היה ישי אופיר, בן דודו של סרן שילה כהן ז"ל, מפקד צוות ביחידת שלדג שנפל בקרב על קיבוץ בארי ב-7 באוקטובר.

בתיכון גבעת שמואל ציינו את היום תחת הכותרת "בוקר של זיכרון", שכלל שיח בכיתות ומפגשים מרגשים עם לבנת רייפן, אם לשני תלמידי בית הספר ובת דודתו של נאור חסידים ז"ל שנרצח בקיבוץ כפר עזה ב-7 באוקטובר יחד עם זוגתו סיון אלקבץ ש"ל, וכן מפגש עם אדר דוכן, ניצולת פסטיבל הנובה ובתה של אורית דוכן, מורה ללשון בתיכון. בנוסף נערך טקס בית ספרי, נפתח חדר זיכרון לבוגר בית הספר אופיר ירוחין ז"ל, שנפל בקרב ב-9.10.23, ותלמידי מגמת התיאטרון הציגו קטעים מעובדים המבוססים על סיפורים אישיים מאירועי ה-7 באוקטובר.

באולפנת אמי"ת התקיים טקס מרגש נוסף, בהשתתפות משפחתו של רס"ם (מיל') רוני גניזת, בן העיר, שנפל בקרב בדרום לבנון ב-9.10.2024. התלמידות הקדישו דברי תפילה, שירה וקטעי קריאה לזכרו ולזכר כלל הנרצחים והנופלים.

ראש העיר יוסי ברודני, שנכח בטקסטים אמר: "בבוקר שמחת תורה תשפ"ד חווינו את היום הנורא בתולדות מדינת ישראל. מאז חלפו שנתיים של מלחמה ותקומה, ובחג שמחת תורה האחרון גם זכינו לראות את חטופינו החיים שבים הביתה. זו הייתה המלחמה הארוכה והכואבת בתולדות המדינה, חווינו צער ואובדן גדול, אך גם למדנו עד כמה גדול כוחו של הנוער שלנו, הדור הצעיר הגיבור והמופלא שצמח בארצנו. אתם דור של גבורה, אמונה וניצחון. המשימה שלנו היא לשקם, לבנות ולקומם את רוח העם ולשאת את זכרם ומורשתם של הנופלים לעד."


◼️ חדש! חדשות גבעת שמואל בווטסאפ  לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית גבעת שמואל

דילוג לתוכן