היום (29.9) נערכה ישיבת הערכת מצב בהובלת ראש המועצה, דרור אהרון וסגנו, עו"ד סביון יניב, יחד מנכ"ל המועצה וכלל מנהלי המחלקות לקראת יום הכיפורים וחג סוכות.
בישיבה נסקרו כלל האיומים שעלולים להתרחש במהלך תקופת החגים בדגש על הלחימה בעזה, והאיומים ממעגלים רחוקים יותר כמו ירי טילים וכטב"מים ממדינות כמו תימן, איראן ועוד. בנוסף, ניתנה התייחסות ממוקדת לנושא האיום בפיגועים, ראש המועצה הנחה לבצע מחסומי פתע בכניסות ליישוב במהלך ימי החג, לוודא את ניקיון המקלטים ותקינותם, להגביר את הסיורים ואת המבצעים של המשטרה והשיטור העירוני והגברת כוננות באופן כללי. במהלך כל ימי החג המוקד העירוני יפעל 24 שעות ביממה למען התושבים.
בנוסף, ראש המועצה הנחה להמשיך בעבודה המוגברת בנושא פינוי האשפה במהלך ימי החג כולל סגירת פערים, בדיקת ההשקיה בערוגות ועוד.
ראש המועצה, דרור אהרון: אנחנו ערוכים ומוכנים לקראת התקופה הרגישה של חגי תשרי. הנחיתי את כלל הצוותים לתת מענה לכל פנייה של התושבים, הגברת הביטחון האישי וביצוע פעילות יזומה יחד עם משטרת ישראל. שמרו על עצמכם והגבירו ערנות, גמר חתימה טובה!".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








