מבזקים
בתוך שעה: שני רוכבי אופניים חשמליים נפצעו קשה בקריית גת וסמוך לקריית מלאכי טרגדיה בתל אביב: נקבע מותו של הילד שטבע באגם בפארק דרום משחק הכדורגל ברחובות יביא לחסימות ועומסים: דרך מנחם בגין תיסגר לפרקים רחובות: רחוב שפינוזה ייסגר לתנועה ולחניה ביום ראשון למשך 4 שעות 20 אלף תלמידים חוזרים ללימודים ברמלה – והשיפוצים יימשכו גם אחרי 1 בספטמבר סיכול ענק בנגב סמוך לבאר שבע: 21 ק"ג קריסטל נתפסו ושני חשודים נעצרו נשבע לדאעש וחיפש איך להכין חגורת נפץ: בן 16 תכנן פיגוע בהר הבית דרמה בתל אביב: ילד אותר באגם בפארק דרום – פונה במצב אנוש תוך כדי החייאה אשדוד: בן 22 נפצע מסכין יפני – פונה במצב בינוני לאסותא רגע לפני הצלצול: רחובות פותחת לראשונה מוקד מיוחד להורים לקראת שנת הלימודים יותר מ־350 אלף כבר הגיעו לסליחות בירושלים – ובמוצאי שבת צפוי שוב הכותל להתמלא דרמה באשקלון: צנחן איבד שליטה והתרסק על המצוק – לוחם אש גלש אליו בחבלים הבוקר חיפשו את משפחתו – הערב הגיעה הבשורה: בנו של הרב נחמן ברגמן אותר שעות אחרי הרצח ביפו: החשודים אותרו בחולון – אקדח טעון הושלך מהדירה מאות חגגו ברחוב הביל״ויים בגדרה: מוזיקה לטינית, ריקודים ועסקים שנפתחו אל הרחוב מתי נכנסת ויוצאת השבת? 28-29 באוגוסט 2026 לא צריך יותר את ההורים בבוקר? הרצליה רוצה להביא תלמידים לבית הספר בתוך חצי שעה 11,165 תלמידים חוזרים ללימודים בגבעתיים: בית ספר חדש לחינוך מיוחד ייפתח בעיר אשקלון נערכת לגשם החריג: רוחות של עד 50 קמ״ש וחשש להצפות בסוף השבוע דדי ברנע בירושלים: "צריך להסלים את הפעולות נגד המשטר האיראני עד לנפילתו – והוא ייפול"

דיווח ראשוני – סיכול באשקלון: רכב עם רימון רסס נעצר רגע לפני פגיעה

בלשי ימ"ר לכיש זיהו רכב חשוד כגנוב סמוך לעיר, ובחיפוש בתוכו גילו רימון רסס מוכן להפעלה; המעצר מגיע על רקע הנחיית מפקד המחוז הדרומי להפעיל את כל האמצעים המבצעיים בעקבות שורת אירועים פליליים באשקלון.

פעילות סמויה ונחושה של היחידה המרכזית (ימ"ר) במרחב לכיש הובילה היום לסיכול משמעותי של כוונת פגיעה פלילית. במהלך פעילות מבצעית מוגברת באזור אשקלון, זיהו השוטרים רכב חשוד כגנוב שנע סמוך לעיר. לאחר עצירתו, ערכו הבלשים חיפוש קפדני בתוך הרכב, במהלכו נחשף רימון רסס. נהג הרכב נעצר באופן מיידי והועבר לחקירה במשרדי היחידה, שם בודקים אם היה בדרכו לביצוע פיגוע פלילי או השלכת רימון נוספת.

המעצר והתפיסה מגיעים כמענה ישיר לשורת אירועי השלכת רימונים שאירעו בימים האחרונים באשקלון, שהעלו את רמת המתיחות בעיר. מפקד המחוז הדרומי, ניצב חיים בובליל, הנחה את יחידות המחוז להפעיל את כלל האמצעים המודיעיניים והחקירתיים כדי לקטוע את שרשרת האלימות הנובעת מסכסוכים בין עבריינים. הפעילות היום הוכיחה את ערנות הכוחות בשטח, המבצעים אכיפה מתמשכת נגד מחוללי פשיעה מרכזיים.

מפקד ימ"ר לכיש, סגן ניצב שחר לוי, הדגיש את מחויבות המשטרה להשבת השקט לתושבים: "אנחנו נמצאים בעיצומו של מבצע בעיר אשקלון. אנו מחויבים לביטחונם של תושבי העיר, ומחויבים עוד יותר לערער את ביטחונם של העבריינים. נבוא עם כולם חשבון עד הבאתם לחקירה והעמדתם לדין". דבריו משקפים את המדיניות ההתקפית של המחוז הדרומי נגד כנופיות פשע המשתמשות באמצעי לחימה באזורי מגורים.

במשטרה מציינים כי הפעילות באשקלון תימשך ותתוגבר ככל שיידרש, תוך שימוש ביחידות מיוחדות ובאמצעים טכנולוגיים מתקדמים. המטרה היא להרחיק את העבריינים המעורבים בסכסוכים אלו לתקופות ממושכות מאחורי סורג ובריח ולהבטיח שאזרחי העיר יוכלו לנהל את שגרת חייהם בביטחון.


◼️ חדשות אשקלון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשקלון

לחצו כאן
דילוג לתוכן