מבזקים
ברוך דיין האמת: אילנה כהן ז"ל, יו"ר הסתדרות האחיות והאחים לשעבר, הלכה לעולמה אילת בראש הטבלה: העיר שהפכה למכונת מיחזור – וזוכה באות “הרשות הממחזרת” של תאגיד תמיר “אשבור לך את הפנים”: תושב שדרות נאשם שאיים על בת זוגו לשעבר בהודעת וואטסאפ מערכת חירום לאומית חדשה שתנהל את חולון בזמן אמת: “קפיצת מדרגה משמעותית” אשקלון: בן 25 נפל מגובה 3 מטרים ונפצע קשה באתר בנייה גבעתיים על המפה: שורת הישגים מרשימה לנוער בעיר גן יבנה: סדרת מפגשים למשפחות שכולות חיזקה גוף ונפש רוכב אופנוע בן 30 נפצע בתאונה סמוך למחלף יבנה ראש העיר מיכאל וידל בפאנל התחדשות עירונית: "התושבים במרכז בכל שלב" אילת: נהג נתפס במהירות 194 קמ״ש ונהג נוסף עם 435 מק״ג אלכוהול ראש העיר ד"ר יחיאל לסרי הוכתר ל“יקיר אולפן שפה יפה” על פועלו לקליטת עלייה גבעת שמואל עם הפנים לקהילה: כיתת הוותיקים בעיר מסכמת שנת לימודים דימונה: לופט שבו נערכה מסיבה לקטינים נסגר ל־20 יום בצו משטרתי 6 שוהים בלתי חוקיים נעצרו ברמלה: נתפסו סמים, כסף מזומן ואקדח אוויר איו"ש: 175 ק"ג דשנים נתפסו בחשד שיועדו לייצור מטענים – חשוד נעצר באר יעקב: פועל בן 51 נפצע בינוני בתאונת עבודה מסיבת טבע באמצע הלילה הסתיימה עוד לפני שהתחילה: המשטרה פיזרה אירוע בלתי חוקי סמוך לקריית גת עשור של שליטה: אור יהודה שוב הניפה את גביע מאמאנט בקעת אונו למה דגלי הגאווה מופיעים רק רגע לפני האירוע? הוויכוח החדש ברחובות אחרי שנה במנוסה: כתב אישום הוגש נגד תושב רהט בגין רצח קטין וחטיפת אחיו
אזיקים שאטרסטוק

הוגשו כתבי אישום נגד שלושה נאשמים מבאר שבע בגין רצח באדישות

פרקליטות המדינה הגישה כתבי אישום נגד שלושה נאשמים מהדרום על רקע סכסוך משפחות וכוללים עבירות חמורות בהן קשירת קשר לפשע, רצח, השמדת ראיה
אזיקים שאטרסטוק

פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתב אישום נגד אמיר וזוז (29), אחיו האדי חסן (20) וחברם ניהאד אחרס (24), תושבי באר שבע, בגין רצח באדישות, זאת לאחר שבעקבות מרדף שערכו בעיר פגע רכבם בהולכת רגל וגרם למותה.

על פי כתב האישום, שהוגש על-ידי עו"ד סיגל דהן הירש מפרקליטות מחוז דרום, בין הנאשמים לבין חבורה עבריינית שוררת יריבות מתמשכת על רקע מאבקי שליטה בעיר. לפני כחודש הגיע המתלונן, שהנו חברו של אחד מבני החבורה העבריינית למאפייה בבאר שבע. באותה עת שהו במאפייה הנאשמים. לאחר שהנאשם חסן הבחין במתלונן, הודיע על כך לאחרס, וזה האחרון יצא לעבר רכבו של המתלונן והתעמת עמו על רקע תמונה שהעלה לרשתות החברתיות עם אותו חבר החבורה. בהמשך התפתח עימות, והנאשמים החלו במרדף אחרי המתלוננים כשהם מצוידים בסכינים.

במהלך המרדף נסעו הנאשמים במהירות תוך ניסיון לחסום את רכב המתלוננים ולפגוע בו. בשלב מסוים דחקו את רכבם לעבר כלי רכב חונים, פגעו ברכב נוסף, ואף איימו על המתלוננים כי "יעצרו בצד כי הם מתים". בהמשך, בעת שהמתלוננים ניסו להימלט, פגע רכבם קלות ברכבם של הנאשמים. אז איבד וזוז את השליטה על הרכב, עלה על אי תנועה ופגעה בהולכת רגל שעמדה עליו. הנאשמים גררו את הולכת הרגל תחת רכבם, חצו את אי התנועה לנתיב הנגדי, פגעו ברכב נוסף ונעצרו רק לאחר שהתנגשו בעץ דקל. הולכת הרגל הובהלה לבית החולים סורוקה, שם נקבע מותה.

לאחר האירוע השליכו הנאשמים את הסכינים ושלט הרכב במטרה להקשות על התחקות המשטרה אחר מעורבותם. בנוסף, חזרו חסן ואחרס למאפייה והורו לעובד במקום למחוק ממצלמות האבטחה תיעודים של הנאשמים והאירועים שקדמו למעשה.

בבקשת המעצר שהוגשה במקביל ציינה עו"ד דהן – הירש, שאך בשל הקשר שבין המתלונן לבין מסוכסכים שלהם, תקפו הנאשמים  את המתלונן על לא עוול בכפו, שלפו לעברו סכין והחליטו לנהל אחריו מרדף כדי ללכוד אותו ברשתם, בשעה שהרחובות הומי הולכי ותנועת כלי הרכב פעילה, והכל נעשה תוך שהם מסכנים את המתלוננים, את משתמשי הדרך ועוברי אורח, והם מודעים לכך שהתנהגותם יכולה להוביל לתוצאה הקטלנית שלא איחרה לבוא.

כתב האישום מייחס לשלושת הנאשמים עבירות של רצח באדישות, סיכון חיי אדם בנתיב תחבורה, החזקת סכין, שיבוש מהלכי משפט והשמדת ראיה. לוזוז מיוחסות גם עבירות של נהיגה בזמן פסילה או בניגוד לתנאים, גניבת רכב ושינוי זהות של רכב או חלק ממנו, לאחר שנטל ללא רשות רכב ששימש למרדף, החליף את לוחיות הזיהוי ונהג בו למרות היותו פסול מלהחזיק ברישיון נהיגה.

התיק נחקר על ידי ימ"ר דרום.


◼️ חדשות באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן