ארונו של הילד שלום סגינר ז"ל, בן 4, שטבע למוות במהלך חופשה משפחתית במקסיקו, הגיע הבוקר (שלישי) לישראל.
הבאת ארונו ארצה התאפשרה לאחר פעילות של היחידה הבינלאומית של זק"א, יוסי לנדאו, קמב"ץ זק"א מרחב לכיש, ומשרד החוץ מול הרשויות במקסיקו. במסגרת המאמצים פעלו הגורמים למניעת נתיחת גופתו ולהשלמת ההליכים שנדרשו לצורך הבאתו לקבורה בישראל.
עם נחיתת הארון בנתב"ג הגיע למקום גם סבו של הילד, הרב שלום ארוש, ראש מוסדות "חוט של חסד", כדי ללוות את נכדו בדרכו האחרונה.
יוסף חיים האוזי, סגן מפקד זק"א בית שמש, ורועי סלומון, מתנדב זק"א, קיבלו את הארון בנתב"ג ומעבירים אותו באמצעות אמבולנס של הארגון לירושלים.
השניים מסרו: "הבוקר עם נחיתת הארון בישראל קיבלנו את שלום ז"ל בנתב"ג, יחד עם סבו של הנער הגאון רבי שלום ארוש שליט"א, ראש מוסדות 'חוט של חסד', שהגיע ללוות את נכדו בדרכו האחרונה. אנו מלווים את בני המשפחה בשעות הקשות ומסייעים בכל הנדרש עד להבאתו לקבורה".
מסע הלוויה צפוי לצאת היום בשעה 11:30 ממוסדות "חוט של חסד" ברחוב שמואל הנביא 13 בירושלים, ומשם ימשיך להר הזיתים, שם יובא שלום סגינר ז"ל למנוחות.
כזכור, הילד בן ה־4 טבע למוות במהלך חופשה משפחתית במקסיקו. מאז היוודע דבר האסון פעלו אנשי זק"א ומשרד החוץ מול הרשויות המקומיות כדי להסדיר את שחרור גופתו ואת הבאתו לישראל.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








