מיצב האמנות “חומות שקופות” יוצג היום, 12 באוקטובר, בכיכר ספרא בירושלים כחלק מפסטיבל צמי״ד השנתי שמקיימת עיריית ירושלים.
המיצב נועד להביא למרחב הציבורי את ההתמודדויות היומיומיות של משפחות של אנשים על הקשת האוטיסטית, ולהפנות תשומת לב לקשיים שאינם תמיד גלויים לעין.
אירוע הפתיחה יתקיים בכיכר ספרא במעמד ראש העיר ירושלים משה ליאון. במסגרת האירוע ייערכו טקס פתיחה, סיור מודרך במיצב ומופע של להקת “החוש השישי”.
“חומות שקופות” הוא חלק מפסטיבל צמי״ד, שמתקיים בירושלים בין 11 ל־15 באוקטובר. במהלך חמשת ימי הפסטיבל נערכים ברחבי העיר אירועים משלבים ומונגשים ובהם מופעים, הקרנות סרטים, מיצבי אמנות, סיורים, סדנאות ומפגשים עם משפחות.
בעירייה מציינים כי מטרת המיצב היא להעניק נראות וקול לחוויות של משפחות המתמודדות עם מצבים שאינם תמיד נראים מבחוץ, ולחבר את הציבור לעולמן דרך אמנות ושיח.
ראש העיר ירושלים, משה ליאון, מסר: “ירושלים היא עיר של כולם. החוסן והייחוד שלה נובעים מהיכולת לראות כל אדם, להקשיב לו ולתת מקום לעולמו. מיצב ‘חומות שקופות’ ופסטיבל צמי״ד מבקשים להסיר מחסומים, להגביר את המודעות להתמודדות של משפחות מיוחדות ולהזכיר לכולנו ששילוב אמיתי מתחיל בהקשבה, בהבנה ובקבלת האחר”.
ההרשמה לאירועי הפסטיבל ולסיור במיצב מתבצעת דרך אתר פסטיבל צמי״ד.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








