מבזקים
רמלה בדרך למהפכה: 1,700 דירות במתחם חדש בין זיכרון לרגע: תערוכת צילום חדשה נפתחה בגדרה פתח תקווה עולה שלב: אופנה, פסטיבלים וספורט בקיץ בדרך הביתה: בן 80 נפגע מרכב ברמת גן דרמה בארה"ב: טראמפ פונה מאירוע כתבים לאחר ירי לעברו סוף שבוע אלים גם בתל אביב: עוד קטינים נעצרו מודיעין עילית: שריפה בישיבה בליל שבת, נזק כבד תאונה קשה באזור: בן 17 פונה במצב קשה הוד מלכותה, סזאנקה: חוויה אסייאתית מעודנת ומדוייקת בביג פאשן אשדוד עוד אירוע אלימות באשקלון: גבר בן 40 נפצע באורח קשה הסדרי תנועה חדשים בכביש 461: הכניסה לרמת פנקס תיחסם ל-3 חודשים לזכרם: מאות תושבי גבעת שמואל השתתפו במרוץ הלפיד המסורתי אשקלון על הרגליים: כ-3,000 משתתפים במרוץ "אשקלון WINNER נתנאל" זהירות, אוכפים: עיריית אור יהודה מרחיבה את רשימת מוקדי האכיפה המוגברת טרגדיה בנתניה: צעירה כבת 26 נהרגה לאחר שנפלה מגובה פצוע בינוני באירוע אלימות בערד: גבר כבן 45 פונה לסורוקה תושב באר יעקב ושני קטינים נעצרו עם אמצעי לחימה בכניסה לאצטדיון סמי עופר אזעקת "צבע אדום" הופעלה באזור התעשייה הדרומי באשקלון; דובר צה"ל: "מדובר באזעקת שווא" מסוף השבוע: התייקרות קלה של כ-1% במחירי מוצרי החלב שבפיקוח טרגדיה בערד: גופת גבר אותרה בדירה במצב ריקבון מתקדם

היום: הישראלים ינחתו בארץ מ"ספינת הקורונה"

שניים עשר הישראלים הנמצאים בשבועיים האחרונים בבידוד על ספינת תענוגות מול חופי יפן, מחשש להידבקות בנגיף הקורונה, צפויים לנחות בנתב"ג בימים הקרובים. עם נחיתתם, הם יפונו באופן מבוקר, באמבולנסים של מגן דוד אדום, למרכז הרפואי שיבא בתל השומר.

החובשים והפראמדיקים של מד"א ערוכים לפינוי שניים עשר הישראלים, כשהם מוגנים בעזרת חליפה מיוחדת, מסיכה, כובע ומשקפיים, על פי הפרוטוקול הנהוג במקרים בהם קיים סיכוי להדבקה בנגיף. לאחר הפינוי, האמבולנסים יחוטאו על ידי מערכת מיוחדת, שמבטיחה שמירה על בריאותם של החולים והפצועים הבאים שיפונו בהם, ושל צוותי מד"א.

מנהל אגף רפואה במד"א, רמי מילר: "צוותי מגן דוד אדום ערוכים במהלך כל השנה, ופועלים במיומנות ובמקצועיות בכל מקרה בו הם נדרשים למתן טיפול רפואי ופינוי של חולים החשודים כנשאים של מחלות זיהומיות. לפיכך, נושא מיגון צוותי מד"א וחיטוי האמבולנסים הוא לא דבר חדש עבורנו, ואנו מתורגלים ומנוסים בו גם בשגרה".

מנכ"ל מד"א, אלי בין: "במגן דוד אדום, אנו ערוכים לפינוים של שניים עשר הישראלים שינחתו בארץ, לאחר שהייה של כשבועיים בספינת התענוגות מול חופי יפן. על מנת שלא לקחת סיכונים, החובשים והפראמדיקים שיפנו אותם, ימוגנו בערכות מלאות המיועדות למקרים מאין אלו. אנו פועלים בתיאום ובשיתוף פעולה מלא עם משרדי הבריאות והחוץ, עם רשות שדות התעופה ועם בית החולים שיבא בתל השומר".

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן