מבזקים
שתי חגיגות, אפס שקלים: מה מחכה לילדי יבנה ביום הבחירות? פלאפל יורד מהשמיים, הילדים עולים על המתקנים: ארבעה בילויים בהרצליה ביום הבחירות מטפסים על מצדה בבוקר, חוזרים למופע אורות בלילה: יום בחירות לא שגרתי ליד ערד קרנבל ברזילאי בלב קריית עקרון: ההפתעה שמחכה למשפחות ביום הבחירות מה עושים עם הילדים ביום הבחירות? הבילויים למשפחות מקריית מלאכי ובאר טוביה יום הבחירות באור יהודה: טל מוסרי, בובספוג ושתי הופעות לילדים קופצים לקלפי ומשם לטרמפולינות: כך יבלו הילדים ביהוד ביום הבחירות בחירות מתחת למים וסיור צפרות בחינם: כך תבלו עם הילדים באילת ביום הבחירות הולכי קביים, בלונים ומתופפים ברזילאים: ההפתעות שמחכות למשפחות ברחובות ביום הבחירות יום הבחירות באשדוד: חגיגת סקווישים, מופעים ומתנות לילדים בחינם הילדים מצביעים במדבר: יום הבחירות הופך להרפתקה משפחתית ליד ירוחם מהקלפי לטרמפולינות: שלוש דרכים לבלות עם הילדים באשקלון ביום הבחירות בובספוג מגיע לרמלה, ומיקי מצטרפת לחגיגה: יום הבחירות של הילדים קרקס בחינם, תעלומה במצודה וקלפי במוזיאון: ירושלים מכינה לילדים יום בחירות אחר קרקס אפריקאי, דמויות צבעוניות והפתעות: באר יעקב חוגגת עם הילדים ביום הבחירות מי יעלה על המסך ומי ינצח בקלפי? יום הבחירות של ילדי רמת גן מחנה יהודה מגיע לכפר סבא: חגיגת אוכל, קרקס וקסמים בחינם ביום הבחירות סרט ב – 19 שקל, חצי מחיר בחי כיף: ההטבות שמחכות לתושבי ראשון לציון ביום הבחירות הילדים מצביעים ברגליים: אלה הבילויים שמחכים למשפחות בבאר שבע ביום הבחירות בת ים בוחרת פעמיים: ביום הבחירות תתקיים גם הצבעה על שם חדש לשכונת עמידר

"הילדים מהגן של כרמל מעודה יסחבו את צלקותיהם לכל החיים"

השרה פנינה תמנו שטה התייחסה היום (חמישי) לעונש של כרמל מעודה: "הילדים מהגן של כרמל מעודה יסחבו את צלקותיהם לכל החיים, אבל בינתיים הושג הישג ראוי שהביא למעט צדק בפרשה המזעזעת הזו. אני מברכת את בית המשפט שגזר היום עונש חסר תקדים של 9.5 שנות מאסר לגננת המתעללת, יותר מפי 3 מהמקובל. ההחלטה הזו מבטאת יותר מכל שחיי ילדינו אינם הפקר".

כידוע, גזר בית המשפו בלוד על מעודה 9.5 שנות מאסר, זאת לאחר שהתעללה ותקפה פעוטות בני שלושה חודשים עד שלוש שנים. הפרקליטות ביקשה לגזור עליה עונש של 14 שנות מאסר. היא הורשעה ביותר מעשר עבירות חמורות של התעללות בפעוטות ותקיפת קטין בגן. בכתב האישום יוחסו לה התעללות בקטינים ובחסרי ישע ובתקיפת 11 תינוקות ופעוטות שבהם טיפלה.

על פי האישום, ב-2019 תקפה תינוקות ופעוטות בגן הילדים, בכך "שכיסתה ראשם של הקטינים בשמיכה וישבה עליהם, קשרה ידי קטין באמצעות חוט למשך דקות עד שעות, הרימה קטינים באחיזה בכוח בזרוע, הניפה אותם באוויר והכול עד להטחתם ברצפה, טלטלה תינוקות, העמידה פעוטות עם הפנים לקיר; לעתים, למשך מספר שעות, הצליפה בקטינים באמצעות חיתול, סטרה להם, צבטה ומשכה את ראשיהם לאחור תוך חסימת אפם ופיהם עד כדי קשיי נשימה".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן