מבזקים
זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל בקריית מלאכי החליטו להזכיר מי באמת מחזיק את מערכת החינוך ספריית דורון נפתחת מחדש: רמת השרון מציינת 100 שנים לשבוע הספר עם עשרות אירועים לכל המשפחה חברת מועצת העיר אשקלון, תמר קידר חושפת: "הוגשה נגדי תביעת השתקה על סך 850 אלף ש"ח" תאונה קשה ברהט: הולך רגל כבן 60 נפצע קשה לאחר שנפגע מרכב

הליכים משפטיים בעבירות של גילוי הזדהות עם ארגון טרור והסתה לטרור

מתחילת הלחימה הוגשו כ-76 כתבי אישום בגין עבירות הסתה לטרור והזדהות עם ארגון טרור

פרקליטות המדינה ממשיכה לפעול בנחישות נגד עבירות ההסתה לטרור והזדהות עם ארגון טרור. מאז יום חמישי הגישה הפרקליטות 14 כתבי אישום נוספים בגין גילוי הזדהות עם ארגון טרור והסתה לטרור, וביקשה לעצור את הנאשמים עד תום ההליכים המשפטיים. כתבי האישום אושרו ע"י היועצת המשפטית לממשלה ופרקליט המדינה, ובסך הכל מתחילת הלחימה הוגשו כ-76 כתבי אישום דומים.

היום הגישה פרקליטות מחוז ירושלים (פלילי) הגישה כתבי אישום נגד ארבעה תושבי ירושלים בגין הסתה לטרור וגילוי הזדהות עם ארגון טרור. הנאשמים פרסמו מספר פרסומי שבח אהדה ועידוד למעשה טרור, וכן דברי שבח אהדה והזדהות עם ארגון החמאס וכן תמונות וסרטונים המביעים תמיכה בחמאס ובמעשי טרור שביצעו.

בחיפה הוגש כתב אישום נגד קטינה מאום אל-פאחם, בגין הסתה לטרור וגילוי הזדהות עם ארגון טרור בפרסומים שונים שהעלתה באינסטגרם ובפייסבוק המסיתים לטרור ומזדהים עם החמאס.

כתבי אישום דומים הוגשו גם במהלך סוף השבוע האחרון על ידי פרקליטות מחוז ירושלים ומחוז הצפון.

חקירתם המהירה של המקרים והגשת כתבי האישום הם פועל יוצא של עבודתם הנמרצת של המחוזות השונים בפרקליטות המדינה, ובהמשך להנחיית פרקליט המדינה לפתוח בחקירה, לעצור ולהעמיד לדין כל מי שמפרסם דברי שבח ותמיכה במעשי הזוועה, אף אם מדובר בפרסום בודד, בהנחה שהוא חמור ונוגע באופן ישיר לאירועי התקופה הנוכחית. הפרקליטות שבה ומדגישה כי תפעל בכל האמצעים נגד כל אדם אשר יביע דברי שבח, אהדה או עידוד למעשה טרור, או שיזדהה עם ארגון טרור.

◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון חדשות 08

דילוג לתוכן