מבזקים
שוב שינויים בכביש 461: הפניות שייחסמו ביהוד מונוסון החל מהלילה מתחילים את השבוע עם שינויים בתנועה ביבנה: נתיב ייחסם מהבוקר בשדרות ירושלים קפה גן סיפור מגיע ללוד: סניף כשר ייפתח בפארק נופי בן שמן תיעוד תקיפת נער בכפר סבא עורר סערה: שני בני 14 נעצרו ושוחררו למעצר בית בגדרה לא משאירים אף ילד לבד: המיזם לזכרו של גיא כרמיאל ז"ל פותח שנה שנייה יום ראשון של חסימות בגבעת שמואל: הרחובות שייסגרו מהבוקר ועד הלילה עשרה שבועות של שינויים בחולון: הפניות שיבוטלו והרחובות שייחסמו החל מהלילה מה יקרה לחניה במרכז הרצליה? העירייה מזמינה את התושבים להשפיע נכשלתם במתכונת? בדימונה מאפשרים לתלמידים לנסות שוב, אפילו חמש פעמים גני תקווה בצמרת הארצית: 95.6% גיוס בקרב הבנות – מקום רביעי בישראל 193 אלף שקל בגלל המעבר לקואליציה: העימות הפוליטי בגן יבנה עולה מדרגה שריפה בכניסה לבניין ברחוב קיבוץ גלויות באשדוד גבר ואישה נהרגו בתאונה בכביש 6678 סמוך לשדה אליהו בריכה בחצר או על הגג? הכללים החדשים שמקדמים באשקלון דרינק מול הים? מגדל השעון באשדוד עשוי להפוך למקום בילוי חדש בת ים בוחרת פעמיים: ביום הבחירות תתקיים גם הצבעה על שם חדש לשכונת עמידר מ – 75 ל – 216 דירות: תוכנית הפינוי בינוי בסמטת המערות באילת מתקדמת לאישור סופי תאונה קטלנית בכביש 465: נהג חולץ מרכב שנכנס מתחת לנגרר משאית – מותו נקבע במקום מגדלים של 25 קומות במקום השיכונים: השינוי הגדול שמתוכנן בשכונה ג׳ בבאר שבע חסימה מלאה בכביש 461: השינויים שיחולו באור יהודה החל מהיום

המהפכה הירוקה של גן יבנה: היישוב הפך למודל ארצי לתחבורה נקייה

אוטובוסים מבוססי גז וחשמל של אלקטרה אפיקים שינו את פני התחבורה ביישוב: "חוויית נסיעה שקטה ומתקדמת ברחובות המגורים"

גן יבנה ביצעה בשנה האחרונה קפיצת מדרגה משמעותית והפכה למודל ארצי של תחבורה נקייה, תוך שהיא מאמצת את הסטנדרטים הירוקים המתקדמים שהובילה חברת אלקטרה אפיקים ביבנה השכנה. המעבר לצי אוטובוסים חדיש המבוסס על גז וחשמל שינה לחלוטין את פני התחבורה הציבורית ביישוב, כשהוא מציע לתושבים נסיעה שקטה ונקייה הרבה יותר בתוך שכונות המגורים. מדובר בשינוי מהותי ותפיסתי שנועד לשפר את איכות הסביבה ולהעניק למשתמשי הדרך חוויית נסיעה מודרנית בצי רכב מתקדם, המצמצם משמעותית את זיהום האוויר ומטרדי הרעש.

הנתונים העדכניים לשנת 2025 מצביעים על כך שהקווים המובילים והפופולריים ביותר בגן יבנה הם 17, 37 ו-27, המהווים את עורקי התחבורה הראשיים של היישוב. קו 17 הוא הקו המרכזי המקשר את גן יבנה לתחנה המרכזית באשדוד, ובכך מאפשר לתושבים קישוריות נוחה ומהירה לרכבת ישראל ולקווים הבינעירוניים לכל רחבי הארץ. במקביל, קו 37 מספק חיבור חיוני לעיר רחובות, למכון ויצמן ולתחנת הרכבת המקומית, שירות המשרת מדי בוקר אלפי סטודנטים ועובדים היוצאים מהיישוב למרכזי התעסוקה והאקדמיה.

מסלולי הקווים בגן יבנה תוכננו בקפידה כך שיעברו בנקודות אסטרטגיות ומרכזיות, דוגמת שכונת נאות המכבים ומרכזי הקניות המקומיים, כדי להבטיח נגישות מקסימלית לכל תושב. קו 27 מציע חיבור נוסף לאשדוד ולאזורי התעסוקה בסביבה, כשהוא מתאפיין בתדירות גבוהה המותאמת במיוחד לשעות העומס בבוקר ובערב. המעבר לתחבורה ירוקה של אלקטרה אפיקים לא רק שומר על אוויר נקי ביישוב, אלא הופך את השימוש באוטובוסים לפתרון נוח, זמין ומודרני המשתלב היטב באופי הקהילתי הייחודי של גן יבנה.


◼️ חדשות גן יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אלקטרה אפיקים

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גן יבנה

לחצו כאן
דילוג לתוכן