מבזקים
דיווחים על תקלות בפייסבוק: משתמשים ברחבי העולם מדווחים על קשיי גישה ריאה ירוקה לגוף ולנפש: כיפה גאודזית חדשה תוקם בפארק יצחק ולד בכפר סבא פתרון למשבר הדיור: ראשון לציון חנכה פרויקט עירוני להשכרה ארוכת טווח במחיר מוזל הישג בינלאומי: רקדני באר יעקב קטפו מלגות לקורס הקיץ של האקדמיה האמריקאית לבלט בניו יורק 20 שנות מאסר לאב שאנס את בתו הפעוטה בת ה-3 ואת אשתו פועל נהרג בתאונת עבודה במפעלי צומת קריית מלאכי הדרך בין נס ציונה לבאר יעקב צפויה להתרחב: משרד התחבורה הקצה 24 מיליון שקלים לפרויקט בכביש 4315 דיווח ראשוני: פעולות החייאה בגבר שנפגע מחפץ כבד סמוך לצומת מלאכי קריית מלאכי נפרדה מהרב אבישי נתן: אב ששכל שניים מבניו הלך לעולמו גם בשישי בערב: המועצה המקומית אזור פותחת את מועדון הנוער לבני ובנות הנוער בחופש הגדול מהחוף לכביש: סוף שבוע של זכוכיות, רעש, שכרות ונהיגה בפסילה באשקלון החסם הוסר: החוק שצפוי להאיץ את הקמת היישובים החדשים בנגב ריטה, יהודה פוליקר, אתניקס ואביתר בנאי: הקיץ המוזיקלי של רמת השרון יצא לדרך מכה לפשיעה בנגב: נשקים אוטומטיים, אקדחי גלוק וכמויות גדולות של קוקאין נחשפו בתל שבע דרמה בחולון: בלון גז התפוצץ במהלך שריפת דירה ברחוב אלוף אהרון יריב רימון הלם הושלך לעבר בית בצפון תל אביב תאונה בין שלושה כלי רכב בהרצליה: בן 56 נפצע בינוני ושניים נוספים נפצעו קל מסטנד אפ לנוער ועד מופע של יובל סמו: מה מחכה השבוע לתושבי שוהם? שריפת קוצים סמוך למסילת הרכבת באזור נס ציונה: תנועת הרכבות הופסקה בחלק מהקווים מה עושים השבוע בסביון? הצגות לילדים, שעת סיפור, קולנוע ופעילויות קיץ

המרינה מתעוררת: המלון הראשון באשדוד צפוי להיפתח עד סוף השנה

המלון הראשון בדרום המרינה יכלול 74 חדרים וחזית מסחרית, כחלק מתנופת פיתוח מלונאית רחבה שמקדמת אשדוד לאורך רצועת החוף

אשדוד מתקרבת לשלב חדש בפיתוח התיירות העירונית: המלון הראשון במתחם המרינה צפוי להיפתח עד סוף השנה הנוכחית, כחלק ממימוש חזון ראש העיר, ד״ר יחיאל לסרי, להפיכת העיר ליעד תיירותי משמעותי.

סגן ראש העיר והממונה על התיירות, אינג׳ שמעון כצנלסון, סייר אמש באתר הבנייה בדרום המרינה יחד עם נציגי החברה לתיירות, יזמית הפרויקט שוש נחמיאס וסמנכ״ל החברה עמית מור יוסף.

המלון החדש יכלול 74 חדרים, והוא הראשון מתוך ארבעה מבנים דומים המתוכננים סביב אגם המרינה. במהלך הסיור הוצג חדר לדוגמה הצופה אל המתחם, ולצד חדרי האירוח יכלול הפרויקט גם חזית מסחרית שתשרת את המבקרים באזור.

על פי הערכות היזמים, העבודות נמצאות בשלבים סופיים וצפויות להסתיים עד סוף השנה. כצנלסון הביע שביעות רצון מקצב ההתקדמות ואמר: ״אנחנו מעודדים את תנופת הבנייה סביב המרינה. הפרויקטים הללו, הכוללים גם שטחי מסחר, יהפכו את אזור המרינה למרכז בילוי ימי משמעותי שישרת את תושבי העיר והמבקרים בה״.

במקביל, מקודמים פרויקטים מלונאיים נוספים לאורך רצועת החוף. במתחם לידו, מלון של קבוצת גבאי נמצא בשלב היתר חפירה, ופרויקט מלונאי נוסף במתחם, שעבודותיו הושעו בעבר בשל עתירות משפטיות, צפוי להתחדש בקרוב.

בנוסף, תוכנית להקמת מלון במקום מתחם לה מימוניה אושרה לאחרונה על ידי כצנלסון במליאת הוועדה המחוזית לתכנון ובנייה, והיא צפויה לצאת לפרסום בקרוב. באזור הריביירה הדרומית, בכיכר השמש, מקודם מלון נוסף על ידי קבוצת אבו, הנמצא כעת בשלבי חפירה ודיפון.

כצנלסון הדגיש את חשיבות שיתוף הפעולה עם היזמים ואמר: ״אנחנו נמצאים בקשר רציף עם כל היזמים שמקימים כיום מלונות בעיר. זו בשורה חשובה שמביאה עמה מאות מקומות עבודה חדשים בתחומי הפנאי והאירוח. חזון ראש העיר ד״ר יחיאל לסרי להפיכתה של אשדוד לעיר תיירות מהשורה הראשונה קורה כאן ועכשיו, ואנחנו פועלים בנחישות כדי להשלים את פרויקטי השדרוג וההתחדשות ברצועת החוף של העיר״.


◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית אשדוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן