מבזקים
שברי יירוט נפלו במספר מוקדים במרכז הארץ: פצוע קל ברמת גן ונזק לבתים בראש העין חזרה לפעילות מלאה של הקו האדום ברכבת הקלה – כולל שימוש כמקלטים בלילות מרכז סיוע ראשוני לבעלי בתים שנפגעו מהירי ייפתח בדימונה צה"ל חיסל מחבל חמאס במרכז רצועת עזה שהבריח אמצעי לחימה חשש כבד לחייו של בן 32 מקריית מלאכי מינוי בצמרת הביטחונית: בועז לוי נבחר ליו״ר התעשייה האווירית בג״ץ: המדינה מבקשת ארכה בהחלטה על פתיחת הר הבית ליהודים בחג שדרות: תנועת הרכבות הופסקה בין אשקלון לנתיבות בעקבות נפילת רסיס טרגדיה בלוד: ילדה בת 10 נחנקה בביתה ונפטרה בבית החולים האוטו-ארטיק יוצא לדרך: פודטראק מחלק ארטיקים ודגלים לילדים ברמלה אופקים: המשאית המזמרת של צה״ל מגיעה – מופע חינם לתושבים ולחיילים צעיר בן 21 מירושלים חשוד שריגל עבור איראן מתכון חגיגי למימונה: מופלטות עם קרם פיסטוק ודבש רוכב אופנוע שביצע עבירות מסכנות חיים נעצר באשדוד בת ים: צו סגירה לאתר בנייה ברחוב יפה ירקוני בעקבות העסקת שב"חים קיש הודיע: לא יחול שינוי במתווה הלימודים בימים חמישי ושישי ארבעת הנעדרים אותרו וחולצו ללא רוח חיים בזירת הנפילה בחיפה העסקת והלנת שב"ח הובילו לסגירת מסעדה באור יהודה ירושלים: פרשיית ריגול חדשה – חשוד גויס בידי איראן דרך הרשת ים המלח: רוכב אופניים נפצע בנחל דרגה – מתנדבים הוזעקו לחילוץ מורכב

הסטארטאפ הבא יוצא מגבעת שמואל: נבחרת התיכון העפילה לגמר ה-StartCup הארצי

​התלמידים פיתחו את מיזם HelpIN – אפליקציה מבוססת AI לשידוך מדויק בין תלמידים למורים פרטיים בהתנדבות. הנבחרת גברה על עשרות בתי ספר במחוז ותייצג את העיר בשלב הגמר

נבחרת התלמידים של תיכון גבעת שמואל רשמה השבוע הישג מרשים, כשזכתה בתחרות ה-StartCup המחוזית והבטיחה את מקומה בגמר הארצי היוקרתי. הנבחרת גברה על 24 נבחרות מצטיינות מרחבי המחוז באירוע חגיגי שהתקיים במכללה למינהל בראשון לציון.

​המיזם שסחף את השופטים נקרא HelpIN – אפליקציה חכמה המרתמת בינה מלאכותית (AI) למען שינוי חברתי. המערכת שפיתחו התלמידים מנהלת מערך שיעורים פרטיים בהתנדבות, כאשר היא משדכת בין הידע של המתנדבים לצרכים הספציפיים של כל תלמיד בצורה המדויקת ביותר.

הדרך לניצחון כללה שעות של פיתוח אינטנסיבי, "לילות לבנים" ובניית מצגת משקיעים מקצועית. את הנבחרת ליוותה לאורך כל התהליך גלית רוזנבוים, רכזת מתמטיקה ותקשוב בבית הספר.

​יערה, מנהלת התיכון העירוני גב"ש, בירכה על ההישג: "הזכייה הזו היא הרבה מעבר להישג טכנולוגי. לראות את התלמידים שלנו רותמים את הטכנולוגיה כדי לתת מענה לצורך חברתי ולהושיט יד לאחר – זו המהות של החינוך בבית הספר שלנו. התחושה לעמוד בשורה הראשונה ולשמוע את שם העיר והתיכון מוכרזים כמנצחים הייתה מדהימה. זו הוכחה מוחצת לכך שחדשנות וערכים הם השילוב המנצח".

​ראש עיריית גבעת שמואל, יוסי ברודני, הצטרף לברכות ואמר: "הזכייה של נבחרת התיכון היא גאווה עצומה לעיר כולה וביטוי למצוינות החינוכית שאנו מובילים בגבעת שמואל. אני רוצה להחמיא למנהלת התיכון, יערה, ולכל צוות החינוך המסור על ההשקעה הבלתי פוסקת ועל כך שהם מעניקים לתלמידים שלנו לא רק כלים טכנולוגיים מהשורה הראשונה, אלא גם מצפן ערכי של נתינה ותרומה לקהילה. המיזם 'HelpIN' מוכיח שהנוער שלנו הוא חוד החנית של היזמות והחדשנות בישראל. יישר כוח לתלמידים ולצוות המלווה, אנחנו מאחוריכם לאורך כל הדרך אל הגמר הארצי".

​ההתרגשות בקרב התלמידים והצוות החינוכי בשיאה, וכעת הם מתפנים לשכלולים אחרונים לקראת שלב הגמר, בתקווה להביא את הגביע הביתה לגבעת שמואל.


◼️ חדשות גבעת שמואל בווטסאפ  לחצו כאן

◼️ חדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית גבעת שמואל

דילוג לתוכן