מבזקים
הצפות באשקלון: כבישים נחסמו והעירייה פתחה חמ״ל חירום כביש 90 נחסם לתנועה: חשש להצפות באזור ים המלח ירי בלוד: גבר בשנות ה – 30 נפצע קשה, המשטרה פתחה במצוד אחר החשודים בת ים, חולון, רחובות ורמלה: האזהרה שמטלטלת את ענף הפינוי בינוי ראש עיריית ראשון לציון: "אם אני ראש הממשלה, אני מבטל את הוועדות המחוזיות" בלי לטוס לאירופה: הגן הבוטני בירושלים נצבע באדום, כתום וזהב התחיל בצינון והסתיים בחיבור לאקמו: בן 47 ללא מחלות רקע במצב קשה בסורוקה תכנן, עקב וירה לעיני לקוחות: כתב אישום ברצח אלכסנדר צמח בנתניה הרצליה ורמת השרון: בוטלו החסימות באיילון, אך השיבושים ברכבת נמשכים אישה כבת 69 נפצעה קל בתאונה בגלובוס סנטר סמוך לקריית מלאכי פרצו למתחם ההחרמות של המשטרה באשדוד וגנבו שלושה אופנועים: שני חשודים נעצרו נסעו בחשכה עם כלים חקלאיים: ארבעה נעצרו בתום מארב ומרדף באזור לכיש תושב פתח תקווה הגיע לבית החולים עם חבלות קשות: חשוד נעצר במהלך הלילה רוכב אופניים נהרג מפגיעת ניידת מג"ב בכביש 3 סמוך ללטרון מיניונים, מפלצות ועפרונות ענק: מה קורה לארונות החשמל ברחובות? דגימות דם ממטופלים ללא הסכמה? שלושה נחקרו בפרשה שמסעירה את קפלן ברחובות זמני כניסת ויציאת שבת – פרשת חיי שרה | 6-7.11.2026 נהגים באשדוד ובגן יבנה, שימו לב: חסימות ליליות בכבישים בשבוע הבא שישה ניצחונות רצופים בישראל, אפס באירופה: מה קורה להפועל באר שבע? המשטרה מבקשת את עזרת הציבור: עמית אוחנה בן ה – 29 נעדר מהרצליה

"העורף איתן עד לניצחון": ליאת שוחט נפגשה עם ראש הממשלה בעקבות הנפילה באור יהודה

בפגישה מיוחדת של פורום ראשי הרשויות עם בנימין נתניהו, העבירה ראש העיר מסר של חוסן בשם התושבים; נתניהו שיבח את עמידתה של אור יהודה והבהיר: "המערכה תימשך ככל שיידרש".

על רקע מבצע "שאגת הארי" ואירוע הנפילה שחוותה העיר אור יהודה לאחרונה, נועדה אמש ראש העיר ליאת שוחט עם ראש הממשלה בנימין נתניהו. בפגישה, שכללה מספר ראשי רשויות נוספים, עלו הצרכים המיידיים של העורף והמשך ניהול המערכה עד להשלמת היעדים.

שוחט הדגישה בפני ראש הממשלה כי תושבי אור יהודה מגלים עוצמה יוצאת דופן למרות האיומים הישירים על העיר. "האחדות והחוסן של התושבים הם הרוח הגבית שמאפשרת לכוחות הביטחון להמשיך ולפעול בחזית," ציינה ראש העיר.

"המלחמה הזו היא מהצודקות שידענו, ואנחנו חזקים ואיתנים לעמוד בכל אתגר עד להשלמת המשימה", כתבה שוחט. "​גם לאחר אירוע הנפילה שחווינו אצלנו בעיר, העורף מוכיח שוב ושוב את עוצמתו. האחדות והחוסן של התושבים הם הרוח הגבית שמאפשרת לכוחות הביטחון להמשיך ולפעול בחזית. מצאתי ראש ממשלה קשוב מאוד לצרכים שמעלים ראשי הרשויות מהשטח. ראש הממשלה ביקש לחזק באופן אישי את ידי תושבי אור יהודה, שיבח את העמידה האיתנה שלכם והבהיר כי המערכה תימשך עד להשלמת כל המשימות שנותרו לביצוע, ללא תלות בזמן שיידרש לכך.

​בנוסף, ראש הממשלה הדגיש עד כמה חשוב להמשיך ולשמור בקפידה על הנחיות פיקוד העורף. אנו ממשיכים לעבוד בשיתוף פעולה מלא עם כלל הגורמים כדי להבטיח את שלומכם ואת ביטחונכם".


◼️ חדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

◼️ חדשות אור יהודה בווטסאפ  לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פרטי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אור יהודה

לחצו כאן
דילוג לתוכן