מבזקים
תאונה בלוד: אוטובוס ורכב פרטי התנגשו ברחוב אליעזר קפלן – שני פצועים פונו לבית החולים מטיילת בת 68 מיו"ש חולצה באלונקה בנחל אל על – החילוץ השני בתוך שעות מתחתנים בקרוב? הרבנות משנה את כללי הכתובה: בין 36 אלף ל – 360 אלף שקל האישה הראשונה שניהלה את הספורט ברמלה עושה עוד צעד: ענת ברמי נבחרה להנהלה הארצית 97 קורבנות ומאות אלפי שקלים: בני זוג ממרכז הארץ נאשמים שהתחזו לנציגי חברות ביטוח רגע לפני סגירת הרשימות: ראשות קריית אונו, גני תקווה ושוהם דורשות 50% נשים בכנסת חיפשו חשודים בסילוואן – וגילו מתחת למבנה מערת קבורה מתקופת בית שני אשדוד: עשרות גיטרות, שירים וים – הערב המיוחד חוזר לגבעת יונה אקטואליה, סיפורים וחידושים: שבת של תרבות מגיעה לסינמטק יבנה מהשכול אל היצירה: האמהות שאיבדו את בניהן הפכו את הכאב ליוזמה משותפת נתקלתם? חשש לחייו של בן 38 מקריית מלאכי זכה ב־40 מיליון שקל: "קודם כל אקנה דירה לבן שלי הלוחם" חשש לחייו של בן 38 מראשל"צ בן 50 שרכב על טרקטורון נפצע בתאונה בגן יבנה בת ים: שבעה בתי ספר נכנסו לרשימת המצטיינים של משרד החינוך המשטרה נערכת להפגנה באזור בני ברק – חשש לחסימות ועומסי תנועה תא"ל (מיל') דני שחר מצטרף לישראל ביתנו עבודות הכביש יוצאות לדרך באופקים – כך תיראה התנועה באזור רמלה: הפסקות מים צפויות מחר – אלה השעות אופקים: הרחובות שייסגרו השבוע בעקבות הפסטיבל

העיר רחובות צהלה ושמחה: 60,000 איש השתתפו באירועי העצמאות, סיפוק אדיר מבני הנוער שבחרו להישאר בעיר

60 אלף איש יצאו לחגוג את יום ההולדת ה-69 של מדינת ישראל ברחבי העיר רחובות. האירועים שהתקיימו בהפקת החברה העירונית נערכו בחמש במות כאשר כל מתחם נשא אופי משלו אולם ההפתעה הגדולה הגיעה מכיוונם של הבליינים הצעירים שבחרו להישאר בעיר הודות למהפך שהנחילו יחד סגן ראש העיר, עו"ד מתן דיל ומחזיק תיק התרבות, עודד עמרם לשים את הנוער בבמה המרכזית.

ערב העצמאות (צילום: רינת אלון)

הקהל הצעיר מילא את גן המייסדים ונהנה מהופעות של שירי מימון, סקאזי, דורון ביטון וקטריקס, יוצאי שוטי הנבואה,שמעון ולוי, אפגרייד, הזמרת המקומית המוכשרת מאי קריטי ולהקות זמר ומחול עירוניות.

עו"ד מתן דיל ואליל הנוער, סקאזי, בבמה המרכזית

"אין ספק שזוהי הצלחה מסחררת שאין כדוגמתה" אמר דיל בסיפוק גדול, "אני שמח שבני הנוער מבינים שיש להם מה לעשות בעיר, אני שמח שהצלחנו להשאיר את הנוער שלנו בעיר ושהאירועים היו לרוחם. בסך הכל הם אלו שבחרו את האומנים שיופיעו בסקר מקדים שהתבצע והם קיבלו את כל מה שביקשו. בהזדמנות זו אני מבקש להודות לעודד עמרם על הנכונות ושיתוף הפעולה למען צעירי העיר ולעוד שנים רבות".

חגיגות העצמאות למדינת ישראל. רחובות 2017

עשרות אלפי התושבים שחגגו עצמאות, נהנו ממופע הזיקוקים המרהיב שנשלח מגג הקניון הסמוך. עם הישמע הזיקוק הראשון קרא ראש העיר רחמים מלול: "תחי מדינת ישראל, תחי העיר רחובות".

ראש העיר סייר בין הבמות השונות. במתחם ההרקדה והזמר החסידי, נפתח הערב עם מקהלת הילדים הקסומה, "מלאכי שמים" בניצוחו של יוסי מדר ולאחר מכן הופיעו האמנים אחיעד חודפי, אריאל קנדבי, אייל טוויטו, רועי ידיד וענבי גפן. מלול התחבר מאוד לשירה החסידית ואפילו הצטרף בשירה ובריקודים.

ראש העיר פצח בשירה ובריקודים במהלך הערב

במתחם הילדים הופיעה כוכבת הילדים ספורטולי ואחריה רידשו אינה בקלמן מתאג"ד ובן אדם מגאליס את ילדי העיר. לאחר מכן הוסבה הבמה לקהיחה האתיטפי. כאשר התקיים מופע אותנטי עם מוסיקה אתיופית קסומה של האנסמבל "עד יבוא".

שטיח של בני נוער שנותר לבלות בעיר

במתחם הזמר העברי והשירה בציבור בגן המגינים אירחה ענבל אבנעים במופע חמים ונוגע את שלומית אהרון, דיקלה ועדי כהן ובמתחם הזמר וההרקדה הים תיכוני-מזרחי עופר לוי, נתי לוי, אבי וגל סינוואני, רז חדד, יגל, יובל דמרי ומאיר טל.

מחזיק תיק התרבות, עודד עמרם וראש העיר, רחמים מלול

בעיריית רחובות בכלל ובחברה העירונית בפרט הביעו סיפוק גדול מכמות המשתתפים באירוע וציינו את הניהול והסדר המופתי בכלל המופעים.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן