מבזקים
מ – 60 ל – 110 מיליון ש״ח: תקציב הביטחון של פתח תקווה זינק אחרי הרצח המזעזע “הבאנו את ירושלים לדימונה”: חגיגת ענק תגיע לפארק אשכול דרמה לפנות בוקר בבאר שבע: תינוק ננעל ברכב וחולץ בשלום לזכור את המסע: רמלה מזמינה לטקס ליהודי אתיופיה סכינאות, רשתות ואלימות: המשטרה פגשה את תלמידי קריית מלאכי יבנה מארחת את אחד מאירועי הטניס הבולטים בישראל 35 מיליון ש״ח לשתי נקודות עצירה חדשות בכביש 6 ירושלים נפרדת מהרב אריה שטרן: “איש של חיבורים” יבנה פותחת את הלב: חודש ההתרמה לאיל״ן יוצא לדרך עוקץ הביטוח המתוחכם: תושב אשקלון נאשם שהעביר את רכבו לשטחי הרשות ודיווח שנגנב מועצת עומר תובעת מתושב היישוב כ-90 אלף שקל בגין חובות ארנונה, מים ותשלומי חובה באר יעקב: פעוטה כבת שנה וחצי ננעלה ברכב – וחולצה בנס תוך דקות ספורות תקרית קשה בדרום לבנון קטין בן 15 נעצר בבלומפילד בחשד שתקף קצין משטרה אשדוד, גן יבנה וקריית מלאכי: תרגיל חירום רחב מחר בדקו את המזווה: ריקול למוצר מזון שנמכר בישראל אשדוד: בן 17 נפצע בתאונה עם קורקינט חשמלי ראש עיריית ראש העין פנה לבן גביר: "להכיר בכל העיר כיישוב זכאי לרישיון נשק" יבנה הצדיעה לגיבורים: טקס מרגש לציון 81 שנה לניצחון על הנאצים אוהדים נעצרו לפני המשחק בבלומפילד – סכין וסמים נתפסו באוטובוס

העלאת מחירי המים | גיא צור לשרה קארין אלהרר: "פונה אלייך בתחינה לבצע שיקולים הגיוניים לרווחת התושבים"

בעקבות פרסומים שונים כי בכוונת רשות המים להעלות ב-1.7.2021 את מחירי המים, שלח היום (ראשון) חבר מועצת העיר גיא צור מכתב לשרת האנרגיה והמים, קארין אלהרר ובה כתב: "המים אינם רק מוצר צריכה בסיסי ומקור חיים אלא סמל וקשר שבין אדם לטבע, בסיס ויסוד קיום. הנגישות למים וכפועל יוצא מכך גם מחירם אינם מקור לרווח או להכבדת כיס על אזרחי ישראל – ולפיכך תמוהה החלטת משרד האנרגיה ומשאבי המים להעלאה במחיר".

כזכור, אחרי שמועצת רשות המים הודיעה על המלצתה להעלות את תעריפי המים למגזר הביתי ב-4.5%, ראשי הרשויות יצאו נגד המהלך ופנו לשרת האנרגיה והמים בדרישה לבטל את עליית המחירים הצפויה החל מה-1.7.

צור, מחזיק תיק ההתחדשות העירונית ופרויקטים ציין במכתבו: "כאשר מדברים על בעיית יוקר המחייה ישנם מוצרי בסיס שאנו, כנותני שירות לציבור, חייבים להנגיש לכל אזרח במחיר נוח ככל שניתן. אל לנו להתעלם מהשלכות נגיף הקורונה. אזרחי ישראל בכלל ותושבי רחובות אותם אני מייצג בפרט, עברו שנה מאתגרת ומורכבת מרובת קשיים כלכליים ולא ייתכן כי כעת יתבשרו על עליית מחיר המים, כאמור צורך בסיסי לכל בית אב.

"במסגרת תפקידי הציבורי אני מסייע ללא לאות למשפחות מעוטות יכולות ורואה מול עיניי יום אחר יום, שעה אחר שעה, משפחות קורסות, אנשים שאיבדו את עבודתם, את מקור פרנסתם וכעת מקבלים בשורה נוספת, קשה מאוד – עליית מחיר המים", הוסיף. "לא ייתכן כי שרה בממשלה או מי מטעמה, יגבשו החלטה על העלאת מחיר בוודאי בתקופה זו ואני פונה אלייך בתחינה לבחון את הדברים מחדש, לבצע שיקולים הגיוניים לרווחת התושבים ולתת שקט יחסי לפחות עד סוף שנת 2021".

דילוג לתוכן