מבזקים
כביש 35: רכב התהפך בתאונה קשה סמוך לברכיה, שני פצועים חולצו במצב בינוני פרסום ראשון: כתב אישום חמור נגד נהג מונית מאשקלון שביצע מעשים מגונים בנוסעת בינה מלאכותית בקלפי: מכפיל כוח אסטרטגי או סכנה לאמון הציבור? אבריאל בן דור בטור מיוחד מחווה מרגשת ומצמררת: נשקו האישי של רנ"ג איתמר אלוס ז"ל מאופקים הוענק לבני משפחתו סכנה לבריאות הציבור: משרד הבריאות מזהיר מפני שמן זית מזויף באמצע הרחוב, לאור יום: ירי באשדוד; בן 23 הובהל לבית החולים "תעשי פול גז": ילדה בת 14 מאור יהודה לקחה את הרכב של אמא שלה ויצאה לסיבוב מסוכן עם החברים נהגים, שימו לב: חסימה ושינוי זמני בהסדרי התנועה הלילה בכביש 200 אחרי 35 שנה: מהפכת הענק בהיכל התרבות של אור יהודה יוצאת לדרך המשטרה סגרה בבת אחת שישה בתי עסק בנגב מחשש שיהפכו למטרות ירי דירה בהנחה: אלפי משפחות מתחרות על דירה בכפר סבא, יהוד, מזכרת בתיה ואילת בת ים: בני נוער ממשפחות מילואים וכוחות הביטחון פתחו את הקיץ על הגלים אחרי יותר מ – 30 שנות יריבות: הבבא ברוך הגיע להילולה של משפחת איפרגן בנתיבות בירה, רוק וחגיגות 30: פסטיבל הבירה של מודיעין חוזר עם הג'ירפות ומרסדס בנד קריית גת בקזחסטן: העיר מציגה את עצמה לעולים פוטנציאליים ביריד עלייה ראשון מזה 11 שנים בבאר שבע מצאו דרך חדשה להילחם באלימות ברשת: הילדים עצמם הפכו לשומרי הסף של הוואטסאפ ראש העין הוכרה כיישוב זכאי לרישיון נשק אישי מבצע הצלה במעמקי אילת: אלמוג ענק במשקל 80 ק"ג הועבר למקום מבטחים קריית עקרון נערכת לקיץ: שולחנות עגולים למניעת אלימות בקרב בני נוער גבעתיים פותחת עגלת קפה שישית: המחירים הוגבלו, גם טבעונים ורגישים לגלוטן בפנים

הצהרת אילת: "תחום הצעירים הוא תשתית לאומית – לא עוד סעיף תקציבי שולי"

כנס מנהלי יחידות הצעירים ננעל באילת עם מסר חד לממשלה: הגיע הזמן להסדיר את המעמד והתקציב של דור העתיד • השר וסרלאוף: "בוחנים תקציב לחדרי כושר ומוזיקה ביחידות הצעירים" • ניסים בן דוד: "בלי תשתית לצעירים אין חוסן למדינה"

במשך ארבעה ימים אינטנסיביים באילת, התקיים כנס מנהלי יחידות הצעירים ברשויות המקומיות – אירוע שהוא הרבה מעבר ללמידה מקצועית. בהובלת יו״ר רשת מרכזי הצעירים, ניסים בן דוד, הפך הכנס להצהרה ברורה: תחום הצעירים בישראל הוא תשתית לאומית חיונית ולא עוד סעיף שולי בתקציב או יוזמה נקודתית.

הכנס, שהביא לאילת מנהלות ומנהלי יחידות צעירים מ-192 יישובים מכל רחבי הארץ, יצר מרחב עמוק של מפגש, חיבורים ולמידת עמיתים, אך בראש ובראשונה שימש עוגן מרכזי בתהליך ההסדרה והמיצוב של התחום. דרך הרצאות, סדנאות ושיח פתוח, נבנה סטנדרט מקצועי אחיד שנועד להעביר מסר חד למקבלי ההחלטות: צעירים הם לא “קהל יעד” – הם מנוע צמיחה.

שר הנגב, הגליל והחוסן הלאומי, יצחק וסרלאוף, אמר במהלך הכנס: "רשת הצעירים תחת משרד הנגב והגליל, ורשת מרכזי הצעירים וכל הצוות המקצועי מלווים את התחום מקרוב מתוך הבנה עמוקה של החשיבות שבהשקעה בצעירות ובצעירים. אנחנו מודעים לבעיות הקיימות ולאי-ההסדרה של התחום, ופועלים לקדם הסדרה שתיתן מענה אמיתי לצרכים בשטח. במסגרת זו החלטנו לבחון אפשרות להקצאת תקציב משמעותי להקמת חדרי כושר ומוזיקה בתוך יחידות הצעירים ברשויות המקומיות. אני מברך את רשת מרכזי הצעירים ואת רשות הצעירים על ההובלה ועל חיזוק המרכזים ברחבי הארץ".

ניסים בן דוד, יו"ר רשת מרכזי הצעירים, הוסיף בנאומו: ״תחום הצעירים חייב לעבור מהגדרה של פעילות רשותית נקודתית למדיניות לאומית סדורה. יחידות הצעירים הן קו החזית של השלטון המקומי מול הדור הצעיר. אם המדינה רוצה צעירים מעורבים, עובדים ונשארים ברשויות – היא חייבת להסדיר את התחום, לתקצב אותו ולהכיר בו כתשתית אזרחית חיונית. בלי תשתית לצעירים אין חוסן, אין צמיחה ואין עתיד לרשויות המקומיות".


◼️ חדשות אילת והסביבה בווטסאפ  לחצו כא

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: סושיאלה-שיווק דיגיטלי

דילוג לתוכן