מבזקים
באר יעקב: פעוטה ננשכה מכלב במהלך תפילת כל נדרי תל אביב: שני חשודים נעצרו בתוך עסק בליל יום כיפור ללא אירועים חריגים: יום כיפור שקט ברמלה חג בטוח בסוכה: כך תמנעו סכנות חשמל – מדריך מכון התקנים לסוכות בעקבות הפיגוע בערב כיפור: צה״ל פעל בבנימין – נתנאל שקרון ז״ל יובא הלילה למנוחות סיכום יום הכיפורים: 3,322 טופלו במד״א, 299 נפגעו ברכיבה – ו־24 תינוקות נולדו בשמיר נשבר הלב!!! הנרצח בפיגוע ליד נווה צוף: נתנאל שקרון, אב לשישה מעלי זהב הרמטכ״ל בזירת הפיגוע בנווה צוף: "צה״ל בדריכות גבוהה, פרוס וערוך בכוחות מתוגברים בכלל הגזרות וכך גם במהלך הצום" המחבל שביצע את הפיגוע בנווה צוף נעצר בבית חולים ברמאללה יום הכיפורים תשפ״ז 2026: זמני כניסת הצום וצאת הצום רגע של חסד באשדוד: המציל הראל וקנין סייע לאדם עם מוגבלות לטבול בים לפני יום הכיפורים פיגוע בנווה צוף: צוותי מד״א החזירו דופק לפצוע – מצבו אנוש; המחבל נמלט גדרה: רחוב שכביץ ייחסם לתנועה ביום שלישי – בגלל העברת צריף עתיק מודיעין מכבים רעות נערכת ליום הכיפורים: מחסומים יוצבו בכניסות לעיר וכוחות הביטחון יתוגברו אירוע חריג בבית מלון באילת לפני כיפור: מפקד מרחב אילת, נצ״מ אלון כלפון, קיים תדריך מבצעי לסגל הפיקוד ולכוחות המשטרה נס ציונה נערכת ליום הכיפורים: 13 עמדות עזרה ראשונה יוצבו ברחבי העיר לוד: בן 30 נפל מגובה במהלך בניית סוכה – נפצע בינוני מחכה לכם אחרי הצום: קינוח השוקולד האיטלקי שמכינים כבר היום הודעה חשובה לציבור: הרכבות יפסיקו לפעול ב־13:00 בערב יום כיפור – ולא יחזרו במוצאי הצום

התנגדות לצוואה תקפה | עו"ד לורה מישוק

למרות שהמוות הוא חלק בלתי נפרד מהחיים, אנשים מפחדים לדבר על כך או לערוך צוואה שתסדיר את נושא הרכוש שלהם לאחר הגיעם ל-120 שנים. בד בבד, זכותו של כל אדם שהוא כשיר, לערוך צוואה בה יורה מה לעשות עם רכושו ונכסיו ובתי המשפט מתייחסים לכשירות בהתאם למצבו הנפשי, המנטלי והגופני של האדם המצווה, ביום עריכת הצוואה, כשהבסיס המנחה את בית המשפט הוא כי יש לכבד רצונו של המנוח, כפי המפורט בצוואה.

עם זאת, ישנם מקרים רבים יתכן והצוואה לא תהיה סוף פסוק זאת בעת מוגשת בהם נטענת טענת כי כשרות לצוות. ההתנגדות לצוואת המנוח, בגינה מנסה מי שמרגיש מקופח או "נפגע" מאופן החלוקה להתנגד לקיומה ולהוביל לתוצאה אחרת שלכאורה אינה תואמת רצון המנוח, צוואה שנעשתה בכפייה ואף במקרים.

כעורכת דין בתחום דיני המשפחה, הירושה והצוואות – ולאור הרגישות בנושא, אני דואגת לערוך צוואה על מנת שלא תתקיים האפשרות להגשת התנגדות על צוואת לקוחותיי וכי צוואתם תקוים בהתאם לרצונם, בעודם בחייהם. בהתאם בעת משרדי מגיש התנגדות לצוואה, הרי משרדי פועל בהתאם לכל הכלים העומדים לרשותו בהתאם לחוק ולמבחנים שנקבעו בפסיקה, על מנת להוכיח את רצונו האמיתי של המנוח ולמנוע הפגם שנוצר, אם נוצר בצוואה בגינה מוגשת ההתנגדות ואין מדובר בדבר מה בכך.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן