מבזקים
צפו: רסיס נחת במרפסת בית בגבעת שמואל; ביתר הזירות: 7 פצועים בהם תינוק מטח למרכז במבצע "שאגת הארי": פגיעות ישירות בבני ברק ובפתח תקווה; מספר פצועים בזירות גבורת האב: לוחם המילואים אוריה סרוסי ז"ל נהרג כשחילץ את בנו מטביעה בירדן רחובות: עדכון על עבודת ריבוד הכביש ברחוב רוז'נסקי היכונו – סוף השבוע ייפתח בסערה: גשם, סופות רעמים וחשש כבד לשיטפונות מעבר אליהו: יותר מ – 600 ק״ג בשר הוסלקו בדופן כפולה במשאית דימונה חוזרת לאור: חברת החשמל שיקמה את הרשת אחרי פגיעת הטיל מבצע ההסברה של באר שבע מתרחב: פיקוד העורף מגיע עד הבית רמת גן: פיטורים בשידור חי – סגן ראש העיר הודח במהלך ישיבה רמלה: שגרירים זרים הגיעו לראות איך מד״א פועל תחת טילים פתח תקווה: צעיר נפצע באירוע אלימות ופונה לבילינסון בהלה בבאר שבע: אישה נופפה בסכינים לעבר אזרחים ונעצרה בצל האיומים: דרייב ממגנת את אתרי העבודה בכבישי הדרום והצפון רמלה עולה שלב: ארבעה מגרשי פאדל חדשים יוקמו בעיר פשיטה ברמת גן: מאות אלפי שקלים במזומן, זהב ו – BMW X6 נתפסו “נלחמים לבד גם אחרי הקרב”: קריאה להסדרה לחיילים בודדים הקרב על מתווה החל״ת: מעסיקים מזהירים משני מעמדות לעובדים יהודה ושומרון: קטינה הגיעה לקנות – ונפגעה לפי החשד בידי עובד מכולת ראש העין: צוותי החינוך הפכו לעוגן של חוסן בימי המלחמה איים של נורמליות: קייטנות הספורט באור יהודה יצאו לדרך

זהר בלום המתמודד לראשות העיר רחובות: היום מצביעים לעיר ליברלית ושוויונית

"אני קורא לכל תושבות ותושבי רחובות להשתתף היום בחגיגה הדמוקרטית, לצאת להצביע ולהשפיע ולגלות מעורבות חברתית ולמלא את חובתם האזרחית."

הגיע הזמן להכריע: רחובות ליברלית ושוויונית בראשות זהר בלום

"זהו רגע האמת, הדילמה ברורה", אומר זהר בלום. "תושבי רחובות צריכים להחליט האם ייבחר ראש עיר ליברלי למען כולם או אחד שדואג יותר למגזר מסוים. אני היחיד שיכול לדאוג לצרכים של כולם, עם עשייה ענפה של 20 שנה מאחוריי ובלי סיסמאות.

אני הוכחתי: דאגתי לכלל תושבות ותושבי רחובות, גם לחילונים וגם לדתיים ולחרדים.

מה הדבר הכי חשוב והראשון שתעשה עם כניסתך לתפקיד ראש העיר?

"הדבר הכי חשוב הוא להוביל את מהפכת השירות לתושב ולתת לתושבים תמורה מלאה בעד הארנונה היקרה שהם משלמים.

אני לא מחויב לוועדי עובדים או לעסקנים כך שאבנה מחדש את השדרה הניהולית של עיריית רחובות. יש לי תוכניות אסטרטגיות ארוכות טווח לעיר בתחומים שונים של תכנון ובנייה, ריאות ירוקות, פארקים, ניקיון, חינוך ושירות לתושב. בעזרת אנשי המקצוע הטובים בישראל אנהיג את מהפכת השירות לתושב ואני בטוח שרחובות בראשותי תהיה מתקדמת יותר וטובה יותר."

כשאתה מדבר על חלוקה צודקת של המשאבים והקצאות הקרקע, למה הכוונה?

"אני מבטיח להיות ראש עיר של כולם, ולכן, עבור הציבור החילוני, אעשה כל שביכולתי להקים מרכזי תרבות, בילוי ופנאי בהתאם לצרכיו, כן, גם בסופ"ש. אתמוך בתנועות הנוער כפי שעשיתי עד כה, אמשיך לפעול למען הקהילה הגאה ואדאג לרווחת כלל הסטודנטים בעיר. כמובן שבתור ראש עיר ליברלי שיווני, במקומות שיש צורך מעשי בכך, אתמוך בהקמת מבני ציבור לאוכלוסייה הדתית.

דרך הפעולה שלי תמיד הייתה ותישאר, מכבדת והוגנת, בשקיפות מלאה ושיתוף כלל הציבור, והכי חשוב, בהסכמה רחבה של כלל תושבות ותושבי רחובות. באופן דומה, אפעל גם כך גם בנושא הקצאת משאבים כספיים לקהילות החילוניות השונות. אדאג לשוויון מוחלט בין כלל התושבות והתושבים של העיר הנפלאה שלנו."

אחת ולתמיד, מה עמדתך לגבי תחבורה ציבורית בשבת?

"אני בעד לשמור על הסטטוס קוו. התחבורה הציבורית בסופי שבוע פועלת כבר כמה שנים באמצעות מוניות שירות, אך בעקבות בעיות כלכליות, תדירות הקווים ירדה. אני מתחייב לאפשר לציבור שזקוק לכך תחבורה ציבורית גם בסוף שבוע עם התמקדות בציר הרצל, באופן שלא יפריע לכלל הציבור ולא תיכנס לשכונות שאינן מעוניינות בכך.

למרות התקפות שהולכות ומחריפות עליי בנושא זה, אני נחוש לאפשר לכלל תושבות ותושבי רחובות לחיות לפי צו מצפונם, איש איש באמונתו יחיה. תושבי רחובות יודעים לחיות ביחד באחווה ובשלווה, כך היה וכך נמשיך לחיות בעתיד.

לסיכום, אירועי השנה החולפת, בעיקר לאחר השבת הארורה של ה- 7 באוקטובר ולאחר שאיבדתי שניים מבני משפחתי בטבח בשדרות, אנו חייבים לשמור על חברה מלוכדת יותר, לדעת להתבגר על חילוקי הדעות בינינו בדרכי שלום ונועם.

אני משוכנע שאחרי 20 שנות עשייה וניסיון רב, אני האיש המתאים ביותר להצעיד את העיר שלנו לדרך חדשה.

אני קורא לכל תושבות ותושבי רחובות להשתתף היום בחגיגה הדמוקרטית, לצאת להצביע ולהשפיע ולגלות מעורבות חברתית ולמלא את חובתם האזרחית."

◼️ לקבוצת חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ פורום חדשות אונליין מהערים: חולון, בת ים, ראשון לציון, אזור, באר יעקב, רחובות, נס ציונה, תל אביב ועוד… לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

 

צילום: יח"צ

דילוג לתוכן