מבזקים
סמוך לחצות ולאחר שעות של פעילות, מתנדבי זק"א סיימו את עבודתם בדירת הרצח ברחובות אלה המלאכים מקריית גת שהצילו ילד מרכב נעול בשורה לתושבי הדרום: מתחם הבאולינג והפנאי המתקדם נפתח בקריית גת שילוב זרועות היסטורי, בדגש על הגנת אזור ירושלים: מטוסי טייסת הכיבוי הלאומית "אלעד" יופעלו מבסיס חצור עדכון מיוחד ממודיעין; צוותים עירוניים בסריקות תאונה באשקלון: הולך רגל כבן 52 נפצע באורח בינוני ברחוב יוספטל ההסכם בין ישראל לאיראן עוד לא נכתב; המדיניות נותרת ללא שינוי, בתוקף עד מחר בערב אירוע חריג בחולון; בת 11 הובהלה לבית החולים במצב קשה עצוב: הלכה לעולמה דנה הראל, בתו של עו"ד ארז הראל, לאחר מאבק ממושך במחלת הסרטן האינטואיציה שהצילה חיים במלר"ד מאוחדת אשדוד: אב לתשעה מגן יבנה הגיע עם אק"ג תקין – והרופא רץ אחריו במסדרון מודיעין מרכינה ראש: “מעלה עמית רגב” נחנך במקום שבו צעד מדי יום – לזכר לוחם שנפל בעזה אשקלון הנציחה את זכרם של סגן שי איילי ז"ל ועודד אברג'ל ז"ל נמל אשדוד אלופה: ניצחון 3:2 שסגר עונה חלומית בליגת מקומות העבודה בדרום חשש כבד לחייה של בת 15 מרמלה היסטוריה בקרני שומרון: נחתם הסכם הגג הראשון בשומרון בהיקף של כ-2 מיליארד ש”ח "זבל שהופך להזדמנות": פורום העסקים הירוק של נתניה מחבר בין סביבה לרווחיות תאונה בבית דגן: רוכב קורקינט בן 19 נפצע בינוני לאחר שנפגע מרכב "באר שבע אוהבת חיות": יום התנדבות מרגש בכלבייה העירונית למען הכלבים הנטושים חילופי משמרות בחינוך הדתי-ציוני במודיעין: אריאלה אלקיים מונתה למנהלת מדרשת אמית ניסיון הברחת סמים נחשף סמוך לירושלים: 11 ק"ג חשיש ורחפן נתפסו ברכב חשוד

זה לא הזמן ללכת – שיר פרידה למשי קליינשטיין

את השיר ״זה לא הזמן ללכת״ כתבה מורן דוד כשיר פרידה וגעגוע עבור גסיקה אלטר שאיבדה את בן זוגה בן שמעוני ז"ל במסיבה בנובה.

משי קלינשטיין בסינגל חדש ״זה לא הזמן ללכת״ אותו כתבה מורן דוד במקור כשיר פרידה וגעגוע עבור ג׳סיקה אלטר שאיבדה את בן זוגה בן שמעוני ז״ל במסיבה בנובה. מהר מאוד הבינה קליינשטיין שהשיר הזה חייב להיות גם שיר פרידה לכל מי שאיבד את אהבת חייו במלחמת ה7 באוקטובר.

״זה לא הזמן ללכת״- הוא שיר אהבה עצוב, על לב שבור, על געגוע בלתי פוסק, על אהבה תמימה שנלקחה מבעוד מועד לכל כך הרבה נשים לזכרון אהובן שלנצח ישאר חי.

משי קלינשטיין: "מאז השבת השחורה הלב שלנו לא מפסיק לדמם.. בתקופה הקשה הזאת הדבר היחיד שנתן לי איזושהי נחמה זה כששרתי בבסיסים במלונות למפונים ,ללוחמים ,ולמשפחות החטופים. השירה ביחד איתם נתנה לי דרך להוציא את הכאב החוצה ולחבק את הגיבורות והגיבורים האלו, שהקריבו ועדיין מקריבים כל כך הרבה למען המדינה האהובה שלנו. את מורן דוד המדהימה אני מכירה כבר תקופה אבל עוד לא יצא לנו לעבוד ביחד. לפני חודש היא שלחה לי את השיר הזה שהתחבר לי בדיוק לתקופה המורכבת והקשה הזו. כולנו חווינו אובדן, ייאוש, שברון לב, וכמיהה לחזרה של האהובים שלנו. הלוואי ונצליח לשמור על מה שיש. הלוואי וכולם יחזרו הביתה בריאים ושלמים. הלוואי".

מורן דוד: ״את ג'סיקה הכרתי עוד ממזמן וברגע שראיתי את כמות הכאב שיש לבחורה הזו בלב לא יכלתי שלא להשאיר לה מתנת פרידה ממני, מהר מאוד אחריי ששלחתי לה את השיר הבנתי שזה חייב להיות שיר פרידה וגעגועים עבור כל הנשים שאיבדו את אהבתן היחידה במלחמה. עם משי היה לי קשר מפוספס, יצא לי לשמוע אותה בכמה הזדמנויות בחיי ונעתקה נשמתי כל פעם מחדש מהקול החד פעמי שלה, ופה הבנתי שזו ההזדמנות שלנו לאחד כוחות ולהביא את השיר הזה למקום הכי מדוייק לו ברגש. בשנייה שמשי שרה את השיר כבר ידעתי שזה קורה- דרך אגב הטייק שירה של השיר זה הטייק הראשון של משי החיבור הרגשי והקולי שלה הסתנכרן באופן מדוייק וכל כך נוגע שלא היה יותר מידי מה לגעת״.

צפו והאזינו:

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – רכילות וברנז’ה, בידור, טלוויזיה, מוסיקה לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: שי פרנקו

דילוג לתוכן