מבזקים
פשיטה על בית הימורים חשוד סמוך לקריית גת: כ-30 שחקנים עוכבו לחקירה | תיעוד מרכז מיחזור ומבקרים חדש מוקם באילת: כך הוא אמור לסייע לסביבה ולעיר שלושה אירועי ענק, הופעות ואטרקציות לכל המשפחה: כך ייראה חודש התיירות בישראל רצים לזכר גיבורי אופקים: מרוץ הגבורה יתקיים בפעם השלישית יותר ירוק ופינות ישיבה חדשות: השדרוג שמגיע לפארק באשקלון בזמן השקת הרכב החדש: מנוף קרס באתר בנייה ברמת גן ופועל נהרג לומדות להטיס מטוסים כבר בתיכון: חדר סימולטורים חדש נפתח בבאר שבע שלט להפעלת מטען חבלה ותחמושת נתפסו במתחם ציבורי באשדוד לא עוד בית קפה רגיל: המיזם החברתי החדש שנפתח בקריית גת תלמידי יבנה יצעדו לזכרו של יואל פיטר ז״ל ביום ההליכה העולמי תאונה קשה סמוך לראשון לציון: נהגת כבת 60 מחוסרת הכרה מלונדון לבת ים: עשרות משפחות בוחנות מעבר לישראל גבעת שמואל: רז שרייבר חוזר לקואליציה של יוסי ברודני שירת במודיעין, וביבנה הוא מלמד ישראלים לדבר ערבית: הסיפור של רועי סראג' גולן כשנגמרה הפרנסה, הם התחילו להכין פיקניקים. ואז הגיע צו המילואים: הסיפור שמאחורי עסק ביהוד בירוחם גם נורה שרופה יכולה להפוך למתנה: הסיפור של מיטל מ״סטודיו גלגולים״ משדה הקרב לשוק מחנה יהודה: הסיפור שמאחורי מסעדת הבשרים בירושלים מעזה אל הדשא הירוק בכפר סבא: המילואימניק שפתח את ״מעשה בקפה״ יותר מ – 300 ימי מילואים, ובין לבין מלמד את הצעירים בלוד ורמלה לנהוג: הכירו את זוהר ישראל נפצע בצוק איתן, שירת שנה במילואים והקים במודיעין עסק שנולד מההזמנות של אשתו מחו"ל

זוועה באשקלון: עשרות בעלי חיים הוחזקו בתנאים קשים

בפעילות משותפת עם המשטרה, נחשפה חווה מאולתרת בה אותרו סוסים, כלבים ועופות במצב של הזנחה חמורה, חלקם עם פציעות ורזון קיצוני.

פעילות אכיפה משותפת של מפקחי היחידה המרכזית לאכיפה וחקירות (פיצו"ח) במשרד החקלאות, השירותים הווטרינריים, משטרת אשקלון והווטרינר העירוני, חשפה חווה מאולתרת ומזעזעת בשטח פתוח סמוך לבית העלמין בעיר. במקום אותרו עשרות בעלי חיים שהוחזקו בתנאי הזנחה קשים, חלקם סבלו מפציעות ורזון קיצוני.

הפעילות בוצעה בעקבות פנייה של הרופא הווטרינר העירוני, שהתריע על תנאי החזקה מסכני חיים של בעלי החיים. הצוותים שהגיעו למקום מצאו כלובים מזוהמים, מחסור חמור במזון ובמים, ובעלי חיים שסבלו מפציעות גלויות ללא טיפול.

בין בעלי החיים שחולצו: 3 סוסים, 10 עזים לא מסומנות, 18 כלבים, 33 תרנגולות, 24 ברווזים, 2 אווזים, 2 ארנבות, 30 יונים ו-2 פניניות.

אחד הסוסים, שנמצא פצוע ושוכב במשך ימים, נאלץ להיות מומת על ידי ווטרינר בשל מצבו הרפואי הקשה. שלושת הסוסים הנותרים, יחד עם שאר העופות והארנבות, הועברו לטיפול ושיקום במתקן מוגן של משרד החקלאות. הכלבים פונו למתקן מוגן של עיריית אשקלון.

משה אחרק, מנהל היחידה המרכזית לאכיפה וחקירות במשרד החקלאות, מסר: "לא ניתן יד להתעללות. נפעל בכל הכלים שברשותנו כדי למנוע סבל מבעלי חיים. מדובר במקרה חמור של הזנחה מתמשכת בתנאים בלתי מתקבלים על הדעת. נמשיך את החקירה עד למיצוי הדין".

בעל המקום, תושב אשקלון, צפוי להיחקר באזהרה עם השלמת איסוף הראיות נגדו, בגין עבירה על חוק צער בעלי חיים.


◼️ חדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: משרד החקלאות וביטחון המזון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשקלון

לחצו כאן
דילוג לתוכן