מבזקים
מודיעין: שתי לכודות חולצו מרכב שהתהפך בתאונה חזיתית ברחוב עמק החולה מהקרב באופקים לטקס התואר: שליו בסט מבאר שבע לא ויתר גם אחרי שבעה ניתוחים מנתיבות לרשימת הכנסת: מייסדת "צו 9" רעות בן חיים מצטרפת לציונות הדתית הלילה בנתניה: כביש 2 ייחסם לכיוון דרום למשך חמש שעות מתקן ההתפלה באשקלון פועל חלקית בשל עכירות – רשות המים: האספקה נמשכת כסדרה קריית גת: שני מגרשי תעשייה שווקו בכ־66 מיליון שקל – 20 הצעות הוגשו למכרז ביקורת בנתניה הובילה לחקירה: חשד להכנסות לא מדווחות של כ־3.3 מיליון שקל 12 יריות לעיני הילדים סמוך לנתניה: שניים הורשעו בניסיון רצח הסטריטבול הארצי חוזר ללוד: טורניר 3X3 יתקיים ב־22 בספטמבר עיריית לוד הפסיקה עבודות של קבלן בעקבות מידע על מעורבות לכאורה באירועי ירי לוד יוצאת נגד חיבורי חשמל פיראטיים: העירייה בוחנת חיוב גם על צריכה מהעבר לוד: בית הספר "דקל" לחינוך מיוחד נקרא על שמו של גזבר העירייה ציון הדר ז״ל מבצע אכיפה בבת ים: 230 דו"חות ביום אחד – 120 לרוכבי כלים חשמליים שני אולמות ספורט חדשים נפתחו בראש העין – ואולם נוסף יוקם אחרי החגים שריפה נרחבת בגן העץ בירושלים: לוחמי האש פועלים למנוע התפשטות לעבר מבנים תאונת עבודה בירוחם: בן 30 נפצע מחפץ כבד שנפל עליו במפעל מהכנס לפיילוט בתשלום: סטארטאפ ממערך החדשנות של נמל אשדוד יוצא לנמל המבורג כפר סבא נפרדת מאמיר נמיוט ז״ל: הפראמדיק שהכשיר דורות של אנשי רפואה השוק העירוני ביבנה עשוי לעבור שוב: המכרז החדש חושף שהמיקום הנוכחי זמני מתנות, תכשיטים ונרות: ירידי החג שהתקיימו בראש העין

זוועה באשקלון: עשרות בעלי חיים הוחזקו בתנאים קשים

בפעילות משותפת עם המשטרה, נחשפה חווה מאולתרת בה אותרו סוסים, כלבים ועופות במצב של הזנחה חמורה, חלקם עם פציעות ורזון קיצוני.

פעילות אכיפה משותפת של מפקחי היחידה המרכזית לאכיפה וחקירות (פיצו"ח) במשרד החקלאות, השירותים הווטרינריים, משטרת אשקלון והווטרינר העירוני, חשפה חווה מאולתרת ומזעזעת בשטח פתוח סמוך לבית העלמין בעיר. במקום אותרו עשרות בעלי חיים שהוחזקו בתנאי הזנחה קשים, חלקם סבלו מפציעות ורזון קיצוני.

הפעילות בוצעה בעקבות פנייה של הרופא הווטרינר העירוני, שהתריע על תנאי החזקה מסכני חיים של בעלי החיים. הצוותים שהגיעו למקום מצאו כלובים מזוהמים, מחסור חמור במזון ובמים, ובעלי חיים שסבלו מפציעות גלויות ללא טיפול.

בין בעלי החיים שחולצו: 3 סוסים, 10 עזים לא מסומנות, 18 כלבים, 33 תרנגולות, 24 ברווזים, 2 אווזים, 2 ארנבות, 30 יונים ו-2 פניניות.

אחד הסוסים, שנמצא פצוע ושוכב במשך ימים, נאלץ להיות מומת על ידי ווטרינר בשל מצבו הרפואי הקשה. שלושת הסוסים הנותרים, יחד עם שאר העופות והארנבות, הועברו לטיפול ושיקום במתקן מוגן של משרד החקלאות. הכלבים פונו למתקן מוגן של עיריית אשקלון.

משה אחרק, מנהל היחידה המרכזית לאכיפה וחקירות במשרד החקלאות, מסר: "לא ניתן יד להתעללות. נפעל בכל הכלים שברשותנו כדי למנוע סבל מבעלי חיים. מדובר במקרה חמור של הזנחה מתמשכת בתנאים בלתי מתקבלים על הדעת. נמשיך את החקירה עד למיצוי הדין".

בעל המקום, תושב אשקלון, צפוי להיחקר באזהרה עם השלמת איסוף הראיות נגדו, בגין עבירה על חוק צער בעלי חיים.


◼️ חדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: משרד החקלאות וביטחון המזון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשקלון

לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן