מבזקים
חציית קו אדום: עשרות עוכבו ביישוב אלון שבות לאחר התפרעות וגרימת נזק בביתו של השופט נעם סולברג אילת: ילד נפגע מאוטובוס – מצבו קשה אירוע אלימות חריג בבית ספר ברמלה; אם ובתה נשלחו ל-3 ימי מעצר בית אשדוד: לופט נסגר בצו מנהלי אחרי מסיבת קטינים עם אלכוהול ירושלים נערכת לאחד האירועים הגדולים בעיר: אלפי שוטרים, חסימות כבישים והיערכות שיא למצעד הגאווה 2026 ירושלים: חוליית גנבי אוטובוסים נתפסה עידן חדש במועצה הדתית בירושלים ההסתדרות מודיעה על סיום סכסוך העבודה השקעה של כ־9 מיליון ש״ח משנה את מתחם הספורט הוותיק בבית שמש תלמידי דה-שליט ברחובות פוגשים שורדת שואה במפגש מצמרר ומרגש מרדף דרמטי בצומת קמה: שישה נעצרו, החשוד התחבא במגלשה בפארק רחובות שוברת שיאים: מאות משרות לבני נוער – והכול בלחיצת כפתור אחת בלבד אור יהודה: "האישה שהפכה ילדות לאלופות" מסיימת פרק אחרי 17 שנה בענף ההתעמלות הנגב: מהפכה או מחלוקת? תוכנית “יישור קו” להסדרת הקרקעות יוצאת לדרך עוד סערה ברחובות: מאבק ציבורי נגד תוכנית לכריתת 48 עצים בחורשת הצופים הסגנית לשעבר איטל בציר אלשיך מוותרת על התפקיד הבכיר ומסמנת מעבר חד לאופוזיציה הביקוש מתפוצץ: ההרשמה למעונות הסטודנטים החדשים נפתחה ברחובות אופקים: אלפי אנשים זרמו לפסטיבל שהפך את העיר לבירת התרבות של הנגב בית ספר חדש ייפתח ביהוד-מונוסון כבר בשנת הלימודים הקרובה ראשון בדרום: מיתר חנכה מוקד ביטחון חדש ומרכז הפעלה מהמתקדמים בישראל אושרה למתן תוקף תכנית ל-800 יחידות דיור בגבעות: "יום חג לגוש עציון"

זו התגובה של אטליז פאול להשמדת הבשר על ידי משרד הבריאות

מתוך התגובה: "אטליז פאול הינו עסק משפחתי המשרת אתכם נאמנה כבר למעלה מ-50 שנה ומעולם לא היה מעורב חלילה באירוע תברואתי העלול להכתים את שמו ופועלו, וחשוב יותר העלול לסכן את בריאותכם!!!"

אטליז פאול בתגובה ראשונה להשמדת הבשר על ידי משרד הבריאות כפי שפורסם לראשונה בחדשות 08:

לקהל לקוחותינו היקר שלום רב, בשעות האחרונות מופצת ידיעה ברשתות החברתיות של לשכת הבריאות באילת על השמדת מוצרי בשר בבית בעסק אטליז פאול.

חשוב לנו להבהיר כי מדובר במוצרים פגי תוקף אשר היו מאוחסנים בהקפאה ואשר ייועדו להשמדה ו/או להחזרה לספקים השונים ובשום מקרה לא למכירה ללקוחות.

אנו לוקחים את מלוא האחריות על הליקוי, לומדים את השתלשלות האירועים שהביאו לכך, ופועלים לאלתר לטיפול ובקרה בנושא.

אטליז פאול פועל למעלה מ-50 שנה ומשרת את קהל הלקוחות באופן מקצועי, אמין, גלוי ומקפיד על כללי הסניטריה, גהות, תחת פיקוח חמור וקפדני של משרד הבריאות.

אטליז פאול הינו עסק משפחתי המשרת אתכם נאמנה כבר למעלה מ-50 שנה ומעולם לא היה מעורב חלילה באירוע תברואתי העלול להכתים את שמו ופועלו, וחשוב יותר העלול לסכן את בריאותכם!!!

נמשיך לשרת אתכם נאמנה, בתקווה ל-50 שנים נוספות.

◼️ לקבוצת החדשות באילת והערבה לחצו כאן

◼️ חדש! לקבוצת ווטסאפ חדשות 08-בריאות ורפואה >> לחצו כאן 

◼️ חדש! לקבוצת ווטסאפ חדשות 08-חדשות מהארץ >> לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן