מזג האוויר הסוער של סוף השבוע הביא עמו שלג משמעותי לפסגת החרמון, והבוקר (ראשון) גם המפלס התחתון נראה מושלג לחלוטין. באתר החרמון מעדכנים כי הטמפרטורות במפלס התחתון צנחו מתחת לאפס, ושלג רך ממשיך לרדת לסירוגין.
בשל תנאי מזג האוויר, הערפל הכבד והצטברות השלג על הצירים, האתר נותר סגור למבקרים גם היום. הנהלת האתר מסרה כי צוותי פילוס השלג פועלים במקום, אך בשל הרוחות העזות והראות הלקויה, לא ניתן לאפשר כניסת קהל.
הציבור מתבקש שלא להגיע לאזור החרמון והכפרים הסמוכים בשל חסימות צירים וסכנת החלקה בכבישים המובילים להר.
◼️ חדשות תיירות בארץ ובעולם בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









