מבזקים
גן יבנה: רכב שנגנב זמן קצר קודם לכן אותר בנסיעה – הנהג נעצר 9 שעות בלי תנועה וחניה: רחוב שלום שוסיוב ברחובות ייסגר בגלל ממ"מ לגן ילדים נפל מצוק של 5 מטר סמוך לירושלים: בן 42 פונה במצב קשה להדסה גניבת רכב או הונאת ביטוח? חקירה סמויה באשדוד הובילה למעצר 3 חשודים הערב באשקלון: מופעי אש ולהטוטים בטיילת – הכניסה חופשית אלופי הנינג'ה מגיעים לחולון: ארבעה ימים של תחרויות במסלול המכשולים הדחפורים עלו על יצחק אלחנן: 108 דירות נהרסות ברמת השרון – 220 ייבנו במקומן איים על שוטר ובני משפחתו ונמלט: כך אותר החשוד באילת אקדח גלוק ומחסנית עם חמישה כדורים: שני אחים מרמלה נאשמים בהובלת נשק מעצרו של תושב מזרח ירושלים החשוד ברצח פאטמה רג׳בי הוארך הרצליה: חמישה סכינים, גרזן, קוקאין ומאות כדורי אקסטזי נתפסו ברכב חשוד חומרים החשודים כסמים וסכין נתפסו לאחר ששקית נזרקה מחלון רכב באשקלון 320 מטרים ו-78 קומות: המגדל הגבוה בישראל נפתח לאכלוס בגבעתיים רחובות מצטרפת לרשת ערים בריאות בישראל מאות בני נוער במסיבת טבע ליד רבדים: המשטרה פיזרה את האירוע – שני אחים נעצרו סוכות 2026: קו מיוחד מירושלים למערת המכפלה – אלה השעות והשינויים בתחבורה שיבושי תנועה במזכרת בתיה בעקבות עבודות להחלפת קו מים בסמוך לבית ספר בורג אחרי השקעה של 12 מיליון שקל: המזח הצפוני במרינה באשדוד נפתח לציבור משרדי הרישוי סגורים עד 2 באוקטובר – אבל הטסטים והתיאוריה מתקיימים כרגיל כביש 471: שני צעירים נפצעו לאחר שרכבם התהפך סמוך למחלף שעריה

חזרו מדובאי עם מטבעות זהב בשווי 2 מיליון – ונעצרו בנתב"ג

סוכל ניסיון להבריח מטבעות זהב בשווי של 2 מיליון שקל מדובאי דרך נתב"ג. המטבעות שנתפסו הן מסוג סוברין אנגלי. אלו מטבעות זהב 22 קרט הנושאות את דיוקנם של מלכים אנגלים מצד אחד ואת דיוקנו של הקדוש ג'ורג' רכוב על סוס מצד שני, אשר נטבעו בידי הכתר האנגלי ונחשבים למבוקשים ביותר בקרב סוחרי מטבעות ואספנים. שוויו של כל מטבע מוערך בכ-2,000 ₪. 

שלושה תושבי מזרח ירושלים נעצרו בנתב"ג עם שובם מדובאי, בחשד שניסו להבריח 1,000 מטבעות זהב במשקל כולל של יותר מ-8 ק"ג, אשר שווי השוק שלהם מוערך בכ-2 מיליון ₪. המטבעות הוחבאו  בתוך שתי חגורות בטן ייעודיות אשר שניים משלושת הנוסעים נשאו על גופם. החשודים נלקחו להמשך חקירה במשרד חקירות מכס ומע"מ ירושלים והובאו הבוקר בפני שופט בית משפט השלום בירושלים, אשר האריך את מעצרם בשלושה ימים. החשודים נעצרו במסגרת פעילות משותפת של מחלקת חקירות מכס ומע"מ ירושלים ויחידת סמים ומכס (יס"מ) נתב"ג, כנגד רשת של מבריחי זהב מדובאי. לפני כחודש נעצר צעיר נוסף תושב מזרח ירושלים עם שובו מדובאי, כאשר על גופו אונקיות זהב בשווי של כמיליון ₪, שהוסתרו בחגורה דומה לאלו שנתפסו כעת. על פי החשד, הצעיר שנעצר לפני כחודש משתייך לאותה רשת.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של לוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן