משטרת ישראל מבקשת את עזרת הציבור באיתור כנרת חנניה, בת 51, תושבת העיר, אשר יצאה מביתה בתאריך 19.05.26 ומאז נעלמו עקבותיה.
על פי הודעת המשטרה, קיים חשד כי היא עשויה להימצא באזור ירושלים, בית שמש או בקריית גת עצמה. מאז יציאתה מביתה נותק עמה הקשר ולא ידוע מקום הימצאה.
תיאורה של הנעדרת: גובהה כ 1.70 מטר, מבנה גופה מלא, עיניה שחורות ושיערה קצר. בעת היעלמותה לבשה כיסוי ראש לבן וחולצה לבנה.
במשטרה קוראים לכל מי שיש בידיו מידע על מקום הימצאה לפנות באופן מיידי למוקד 100 של המשטרה או לתחנת משטרת קריית גת בטלפון 08-6872233.
החיפושים אחריה נמשכים, והמשטרה מבקשת את שיתוף הפעולה של הציבור במאמץ לאיתורה.
◼️ חדשות קריית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








