מבזקים
בהשקעה של יותר מ – 460 מיליון שקל: החלו עבודות הפיתוח באזור התעשייה המשותף לרהט, להבים ובני שמעון עבודות לילה במודיעין: רחוב עמק דותן צפון ייחסם לתנועה בשורה לשש ערים בדרום: המדינה מקדמת יותר שירותים משותפים לאופקים, נתיבות, שדרות, דימונה, ירוחם ומצפה רמון לא רק עיר של תיירות: המדינה סימנה יעד חדש לאילת שינוי בתחבורה הציבורית בגבעת שמואל: קו חדש לרכבת הקלה ועדכון במסלולי האוטובוסים לא רק בירת הנגב: המדינה סימנה את באר שבע כמנוע הצמיחה של הדרום אשקלון במוקד: תוכנית ממשלתית חדשה לשיקום ופיתוח העיר עד 2029 באר שבע וראשון לציון בין חמש הרשויות עם החוב הגבוה בישראל חשוד נוסף נעצר בחשד להצתת סניף ג'פניקה בגבעתיים תוכנית הפינוי בינוי הראשונה במסלול יזמים באילת אושרה להפקדה בעקבות תלונות על הטרדה מינית ותובענה משמעתית: צעד חריג להשעיית מבקר המועצה בגדרה בית חולים גריאטרי חדש יוקם בבאר שבע בהשקעה של כ – 250 מיליון שקל תוכנית ענק להתחדשות עירונית בג'סי כהן חולון: 795 דירות חדשות יוקמו ברחוב אילת אהבה בגן החיות התנ״כי: רימבה וג׳קארטה עברו לחיות יחד בית המשפט דחה את בקשת מפעילת מסעדת "אננס ביץ'" באשקלון לבטל צו פינוי ממעלה אדומים ועד אילת: איפה אפשר לצפות במטר הפרסאידים באוגוסט מהנגב לעולם: מרכז הגמילה בקדש ברנע שמטפל גם בצעירים מחו"ל בפעם השנייה בתוך חודש: דלת הכניסה למערכת חדשות 12 בתל אביב נופצה פסטיבל סמילנסקי חוזר לבאר שבע: שלושה ימים של הופעות, אמנות וכניסה חופשית היועץ המשפטי לממשלה לשעבר אביחי מנדלבליט, מונה לדיקן הפקולטה למשפטים באקדמית רמת גן

טרגדיה באשדוד: נקבע מותן של שתי העובדות בבתי הזיקוק

שתי נשים כבנות 40 ו־50 נמצאו מחוסרות הכרה במפעל ברחוב הנפט באשדוד, ולאחר פעולות החייאה ממושכות נאלצו צוותי הרפואה לקבוע את מותן במקום.

שתי נשים כבנות 40 ו־50 נמצאו מחוסרות הכרה במפעל ברחוב הנפט באשדוד, ולאחר פעולות החייאה ממושכות נאלצו צוותי הרפואה לקבוע את מותן במקום.

מדוברות איחוד הצלה – מחוז דרום נמסר כי צוותי החירום הוזעקו לזירה לאחר דיווח על שתי עובדות שאיבדו את הכרתן במהלך עבודתן. ראש סניף אשדוד דניאל בוקובזה והחובשים אברהם פורגס, אלי אלבז ודניאל יוסף סיפרו כי כשהגיעו למקום הבחינו בנשים מחוסרות הכרה, כאשר לדברי עובדי המפעל הן אותרו כשהן לבושות בחליפות מיגון — ועל פי החשד ייתכן שנחשפו לחומר מסוכן.

הצוותים ביצעו בהן פעולות החייאה ממושכות, אולם בסופן נקבע מותן בזירה. נסיבות האירוע נבדקות.

תגובה מגמה ירוקה לאירוע בבית הזיקוק באשדוד

אלעד הוכמן, מנכ"ל מגמה ירוקה: "זאת לא רק טרגדיה אישית – זהו אסון לאומי. בית הזיקוק באשדוד הוא מהמפעלים המזהמים והמסוכנים ביותר בישראל. רק אתמול נודע כי הוא צפוי להיקנס ב-32 מיליון שקל בגלל עבריינות חוזרת ועבירות זיהום אוויר חמור. הפתרון לא יכול להסתכם בקנס, אלא מחייב את השרה עידית סילמן להוציא לפועל את התכנית הלאומית להפחתת זיהום אוויר באזור אשדוד-יבנה, ולהפחית את הסיכונים כמו שנשקפו באירוע קשה זה, שהיה יכול להיות עוד חמור פי כמה וכמה.

מאות אלפי תושבי הדרום והמרכז משלמים מדי יום בתחלואה ובחייהם בגלל זיהום האוויר וריכוז התעשיה הכבדה באזור. סילמן והמשרד להגנת הסביבה חייבים לנקוט צעדים אגרסיביים ואפקטיביים נגד מנהלי המפעלים המזהמים".


◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: איחוד הצלה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן