מבזקים
גן יבנה: רכב שנגנב זמן קצר קודם לכן אותר בנסיעה – הנהג נעצר 9 שעות בלי תנועה וחניה: רחוב שלום שוסיוב ברחובות ייסגר בגלל ממ"מ לגן ילדים נפל מצוק של 5 מטר סמוך לירושלים: בן 42 פונה במצב קשה להדסה גניבת רכב או הונאת ביטוח? חקירה סמויה באשדוד הובילה למעצר 3 חשודים הערב באשקלון: מופעי אש ולהטוטים בטיילת – הכניסה חופשית אלופי הנינג'ה מגיעים לחולון: ארבעה ימים של תחרויות במסלול המכשולים הדחפורים עלו על יצחק אלחנן: 108 דירות נהרסות ברמת השרון – 220 ייבנו במקומן איים על שוטר ובני משפחתו ונמלט: כך אותר החשוד באילת אקדח גלוק ומחסנית עם חמישה כדורים: שני אחים מרמלה נאשמים בהובלת נשק מעצרו של תושב מזרח ירושלים החשוד ברצח פאטמה רג׳בי הוארך הרצליה: חמישה סכינים, גרזן, קוקאין ומאות כדורי אקסטזי נתפסו ברכב חשוד חומרים החשודים כסמים וסכין נתפסו לאחר ששקית נזרקה מחלון רכב באשקלון 320 מטרים ו-78 קומות: המגדל הגבוה בישראל נפתח לאכלוס בגבעתיים רחובות מצטרפת לרשת ערים בריאות בישראל מאות בני נוער במסיבת טבע ליד רבדים: המשטרה פיזרה את האירוע – שני אחים נעצרו סוכות 2026: קו מיוחד מירושלים למערת המכפלה – אלה השעות והשינויים בתחבורה שיבושי תנועה במזכרת בתיה בעקבות עבודות להחלפת קו מים בסמוך לבית ספר בורג אחרי השקעה של 12 מיליון שקל: המזח הצפוני במרינה באשדוד נפתח לציבור משרדי הרישוי סגורים עד 2 באוקטובר – אבל הטסטים והתיאוריה מתקיימים כרגיל כביש 471: שני צעירים נפצעו לאחר שרכבם התהפך סמוך למחלף שעריה

יאיר רביבו למיכאל וידל: "אתה מנהיג ראוי עם לב זהב ומשקיע את כל כולך ברמלה ותושביה"

ראש עירית לוד, עו"ד יאיר רביבו התייחס לרשומה שהעלה ראש עירית רמלה מיכאל וידל, לאחר שהאחרון קילל עיתונאית שערכה תחקיר על מפעל נשר, התלונות לזיהום והבקשה החדשה להיתר הרעלים – ודיבר עליה בצורה שאינה ראויה. וידל התעצבן כשהעיתונאית ביקשה מאחד התושבים לתאר את זיהום האוויר ברמלה: "לכי תז***** יא מטומטמת", אמר לדובר שלו בשיחה בה לא ידע שהוא מוקלט בה – ולאחר מכן התנצל. "הגידוף שאותו נשמעתי אומר בכתבה ב״כאן 11״ נאמר בעידנא דריתחא באופן כללי, ולא כוון חלילה באופן אישי לעיתונאית עצמה. כמו כולנו, גם אני יכול לטעות ולפולט לעתים דברים מתוך רוגז. חשוב לי לציין שזו אינה דרכי באופן כללי, וכי אני בהחלט מכבד עיתונאים שעושים את עבודתם. אנו חיים במדינה דמוקרטית וחשוב לתת מקום לביקורת ציבורית. אני מתנצל בפניכם על פליטת הפה, וכן בפני העיתונאית ששמעה זאת בהקלטה".

"לעניין התחקיר עצמו, רק השבוע הביעה עיריית רמלה בוועדת הפנים של הכנסת התנגדות חד-משמעית לדרישת ״נשר״ לקבלת היתר שיעלה את אחוז דלק הפסולת שלה. בנוסף, העירייה דרשה מהמשרד להגנת הסביבה להציב עובד ייעודי מטעם המשרד להגנת הסביבה, בתוך מפעל נשר, לצורך פיקוח קבוע; וכן להטיל סנקציות כספיות על כל עבירה ותקלה שמבצע מפעל נשר. בזכות המאמצים שנקטתי, הוצבה לפני כשנה תחנת ניטור ברמלה, לאחר שנים רבות שהמשרד להגנת הסביבה סירב לבקשות העירייה. בנוסף, אסרתי לאחרונה על הקמת מפעל בטון חמישי בעיר. עיריית רמלה בראשותי פועלת לשיפור נושא איכות הסביבה כפי שלא נעשה במשך עשורים".

ראש עירית לוד יאיר רביבו כתב בתגובה: "מיכאל ידידי, מחזק אותך. אתה שגית בפליטת פה, וטוב שהתנצלת, אבל הערוץ עשה מעשה נבלה ששידר דבר שלא היה מופנה למצלמה. אתה מנהיג ראוי עם לב זהב ומשקיע את כל כולך ברמלה ותושביה. לעצם העניין אנחנו נשלב זרועות בעניין מפעל נשר. לא נאפשר למפעל מזהם לחרוג מהתקן המותר ובטח שלא לגדול".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של לוד

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רמלה

לחצו כאן
דילוג לתוכן