מבזקים
לכל שם יש סיפור: היוזמה החדשה שמשנה את הזיכרון בירושלים רחובות: בית חולים קפלן החליף את הלוגו – בכתב ידו של לוחם שנפל בן 19 מנס ציונה חשוד שפעל עבור איראן – וניסה לגייס אחרים תל אביב: הדירה הזו נסגרה אחרי מה שנמצא בפנים מהבסיס הצבאי לשוק השחור – כך נחשפה הפרשה מאשקלון המתכון הזה מוקדש למי שלא ישבו עוד סביב השולחן באר שבע: מה שהם השאירו מאחור הפך לשיעור הכי חזק בבית הספר לא רק הזיכרון – גם האחים: ערב עוצמתי ומרגש בנתניה אחרי הגבלות וביטולים: בגן יבנה מחזירים את טקסי הזיכרון והעצמאות לקהילה יום הזיכרון בירושלים: העיר כולה תעצור ותזכור העננים חוזרים: היום יהיה קריר מהרגיל בחלק מהאזורים רופאה נכלאה בחדר ואחות הותקפה: אלימות קשה בהדסה בית שמש באר שבע: אישה נרצחה, ילד בן 9 נפצע קשה – האב נעצר תל אביב חוזרת להתכנס: “שרים בכיכר” נפתח לציבור הרחב אחרי הזיהוי: הנער שנעדר בחוף צאנז מובא הערב למנוחות בירושלים שיבא: כך ייראה העתיד התחבורתי של “עיר הבריאות” נערכים לעצמאות: שינויים נרחבים בהסדרי התנועה בקריית גת ירושלים מצדיעה למיילי: גשר המיתרים נצבע בדגלי ישראל וארגנטינה חשש ממשי לשלומה של נערה בת 12 ממזכרת בתיה מהצפון עד הדרום: פוד טראק מיוחד מגיע לצוותי מד״א

ילדי הצהרון בבית הספר ויתקין טבע ראשל"צ למען החטופים

ילדים מזדהים למען החטופים: ילדי הצהרון בביה"ס ויתקין טבע המופעל ע"י מתנ"ס רמת אליהו בראשון לציון, מבית החברה למתנ"סים, יצרו את המספר 400 לציון 400 ימים ארוכים מאוד של החטופים בשבי החמאס.
ילדים מזדהים למען החטופים: ילדי הצהרון בביה"ס ויתקין טבע המופעל ע"י מתנ"ס רמת אליהו בראשון לציון, מבית החברה למתנ"סים, יצרו את המספר 400 לציון 400 ימים ארוכים מאוד של החטופים בשבי החמאס.
בצהרון, שבהובלת יפה בוסי וזהבה חורי, קיבלו הילדים הסבר על המיזם המרגש ואף יצרו את סמל מטה משפחות החטופים. גם את המספר וגם הסמל הרכיבו הילדים הרכים באמצעות אחיזה בבד בצבע צהוב, סמל מטה משפחות החטופים. "הילדים מביעים אמפתיה באופן טבעי ומרגש וזו הזדמנות לחבר אותם לנושא חשוב וללמד אותם על ערכי החמלה והסולידריות", אמרה מדריכת הצהרון יפה.
גניה צוהר, דודתו של עומר נאוטרה קצין בודד חטוף בעזה, התרגשה מהמחווה למען החטופים ואמרה:
 "מבקשת להביע את תודתי והתרגשותי העמוקה על המחווה המיוחדת של ילדי הצהרון במתנ”ס ראשון לציון. לראות את הילדים הצעירים הללו, שמחזיקים בד צהוב ויוצרים את סימן החטופים אחרי 400 ימים קשים של געגוע נגע בליבי ובלב כל משפחות החטופים. היכולת של ילדים להבין ולהביע אמפתיה כלפי מצב כל כך מורכב מראה את טוהר הלב והתקווה שנמצאים בדור הצעיר שלנו. מחווה זו לא רק מזכירה לנו את הכוח של הסולידריות והחמלה, אלא גם מחזקת את התקווה שלנו, שאיננו לבד במסע הזה. תודה גדולה לכל ילדי הצהרון, לצוות החינוכי ולמנהלת שהשכילו לחבר את הילדים לנושא כל כך חשוב וללמד אותם על ערכים של אכפתיות וערבות הדדית. אתם מעניקים לנו לא רק תקווה אלא גם כוח להמשיך. תודה מקרב לב".

צילום: יפה בוסי וזהבה חורי

דילוג לתוכן