מבזקים
סכנת חיים בערד: גבר בן 44 נעקץ על ידי עקרב; מצבו קשה אופקים: שני פועלים נפצעו בינוני בתוך שעה בשני אתרי עבודה שונים בעיר היום: מזג אוויר נאה עם עלייה קלה בטמפרטורות; אזהרות רחצה ועומסי חום כבדים ברחבי הארץ הורי ירושלים נהנים ראשונים: תשלומי החינוך עוברים לארנק הדיגיטלי "MuniBox" "רמלה הופכת למרכז הלאומי החדש של ישראל": שר הביטחון ישראל כ"ץ בביקור עבודה אסטרטגי בעיר ירושלים: חובש איחוד הצלה הציל את חייה של בת 60 שפיתחה תגובה אלרגית חריפה תל אביב: אישה נפצעה באורח בינוני בכביש 2 (דרך חיל השריון) הלילה: אירוע אלימות התרחש במרכז ירושלים "תיקנו עוול של עשרות שנים": יום הזיכרון לחללי כבאות והצלה לישראל צוין ברחבי הארץ דיווח ראשוני: תקלה נרחבת ברשתות החברתיות פייסבוק ואינסטגרם כביש 35: רכב התהפך בתאונה קשה סמוך לברכיה, שני פצועים חולצו במצב בינוני פרסום ראשון: כתב אישום חמור נגד נהג מונית מאשקלון שביצע מעשים מגונים בנוסעת בינה מלאכותית בקלפי: מכפיל כוח אסטרטגי או סכנה לאמון הציבור? אבריאל בן דור בטור מיוחד מחווה מרגשת ומצמררת: נשקו האישי של רנ"ג איתמר אלוס ז"ל מאופקים הוענק לבני משפחתו סכנה לבריאות הציבור: משרד הבריאות מזהיר מפני שמן זית מזויף באמצע הרחוב, לאור יום: ירי באשדוד; בן 23 הובהל לבית החולים "תעשי פול גז": ילדה בת 14 מאור יהודה לקחה את הרכב של אמא שלה ויצאה לסיבוב מסוכן עם החברים נהגים, שימו לב: חסימה ושינוי זמני בהסדרי התנועה הלילה בכביש 200 אחרי 35 שנה: מהפכת הענק בהיכל התרבות של אור יהודה יוצאת לדרך המשטרה סגרה בבת אחת שישה בתי עסק בנגב מחשש שיהפכו למטרות ירי

יניב מרקוביץ' הביא לפיתרון בסוגיית מצוקת הגנים ב'חצרות המושבה' בשיתוף וועד השכונה; התוצאה: תוך שלושה שבועות יוקם גן שעשועים שישתרע על דונם

האם מצוקתם של ילדי חצרות המושבה מגיעה לסיומה? עושה רושם כי שיתוף הפעולה בין סגן ראש העיר ומחזיק תיק חזות העיר, עו"ד יניב מרקוביץ' וועד השכונה בהם הנציגים גיל ארז ודניאל גולדנברג – נושא פרי. היום (חמישי) נודע כי לפני מספר ימים כבר החלו העבודות להקמת גן שעשועים אשר ישתרע על פני שטח של דונם בשכונה. מדובר בגינת משחקים זמנית עד להקמת הפארק הגדול שישתרע על פני שטח שגדול פי עשרה, עם פינויו של בית הספר הזמני.

בעוד שלושה שבועות תסתיים עבודתם של עובדי אגף גנים ונוף בעיריית רחובות הכוללת מדשאה רחבת ידיים עם מתקני משחק, נדנדות ופיתוח נופי. נראה כי ישנה התעוררות כלפי תושבי השכונה, המאוכלסת על ידי מאות משפחות צבא קבע – שכן החל בימים אלה גם  מבצע ניקיון מקיף בסופו יוצבו מתקני מחזור בשכונה ויוקצה קו נפרד שיטפל בנושא הניקיון בשכונה.

יצוין כי סגן ראש העיר, עו"ד יניב מרקוביץ', נמצא בשיח שוטף עם נציגי תושבי השכונה -דניאל גולדנברג וגיא ארז – אשר מעודכנים במהלכים השונים של העירייה, לרבות עבודות הפיתוח, הקמת מוסדות הציבור והפארק בשכונה ועוד. לדברי מרקוביץ': "אנחנו מודעים למצוקה הגדולה בשכונה ולעובדה שאין להם שום גינה אחרת באזור. בשבוע החולף התחלנו לבצע עבודות ניקיון נרחבות באזור השכונה, וכעת עם הקמת הגינה יתאפשר לתושבים לצאת לשטח ירוק ומפותח, וזאת עד אשר יוקם הפארק הקבוע. אני נמצא בקשר רציף עם נציגי השכונה ובתאום איתם אעשה כל שביכולתי בכדי לתרום לפיתוחה וטיפוחה של השכונה. ראש העיר, רחמים מלול, נתן פה את מלוא הגיבוי וביקש לסיים את העבודות במקום מהר ככל האפשר".

"עם סיום העבודות בשכונה, שכונת חצרות המושבה תהיה משכונות הדגל החדשות של העיר", אומר ראש העיר רחמים מלול. "במסגרת הסכם הגג נשקיע משאבים רבים בשכונה לצורך הקמת תשתיות ופארק, וזאת במקביל לעבודות להקמת בית הספר בשכונה שהחלו בחודשים האחרונים. דלתי פתוחה בפני תושבי השכונה, ואנו נעבוד בשיתוף פעולה עימם למען רווחת השכונה ותושביה"

נציגי וועד שכונת חצרות המושבה הוסיפו: "ועד השכונה מודים לראש העיר, רחמים מלול ולסגן ראש העיר יניב מרקוביץ׳ על שיתוף הפעולה המתמיד ועל הקמת גינת המשחקים בשכונה. זו השכונה הצעירה ביותר בעיר ועל כן ישנם עוד פערים שאנו בטוחים כי יושלמו בשיתוף פעולה. יש לנו אמון מלא באנשי העירייה שיפעלו לפתח את השכונה לרווחת התושבים".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן