מבזקים
תאונה באילת: רכב התהפך על גגו, שלושה בני אדם נפצעו בן 58 התמוטט באמצע אימון ברחוב ביבנה: פעולות ההחייאה החזירו לו את הדופק רכב התהפך באילת: לוחם אש שלא היה במשמרת נחלץ לעזרת הלכודים יומיים של הצתות בבת ים: בבית החשוד נמצא רימון שהוסב למטען חבלה מטיילת בת 51 נפלה מגובה רב בנחל עקרבים: מסוק צבאי הוזנק לחילוצה לפני 32 שנה נגנב ממנו טנק, עכשיו האמר צבאי נעלם מאותו בסיס שליד אשקלון הצתת בניין בחולון הסתבכה לפרשת סחיטה: מלכודת בטלגרם וארבעה חשודים הטרגדיה ברחוב אגריפס בירושלים: ההרוגה היא דיפלומטית צ'כית בת 30 אסון בכביש 25 סמוך לנתיבות: נהג אוטובוס נהרג ו־24 בני אדם נפצעו המילים שהשאיר איתי יעבץ לפני שנפל בעזה נחרטות בלב מודיעין אשקלון היא "עיר אלף השקמים", אבל מה קורה לעצים כשהעיר ממשיכה לגדול? שתי טבעות נישואין נזרקו לפח בלוד, מה שקרה אחר כך לא רואים כל יום באיזו שעה נפגעים הכי הרבה בתאונות דרכים בעיר שלכם? הנתונים מפתיעים לא רק קניון: הסיפור הפחות מוכר מאחורי מתחם הענק בכניסה לראש העין הבטיחו כמה חודשים, חלפו יותר מ – 20: הסיפור מאחורי שיפוץ טיפת החלב באשקלון המרכז החדש בבאר שבע מבטיח מהפכה כלכלית, המבחן האמיתי יהיה בתלוש השכר בן 67 התמוטט באולם אירועים בנס ציונה: מצבו אנוש מזל טוב: סופי אוחיון – הגננת של המדינה עבור הורי גן דובדבן באשקלון, חוגגת שריפה לפנות בוקר בגן יבנה: הבן התעורר, העיר את בני הבית ומנע אסון בעקבות שעון החורף – מכניסים את השבת מוקדם; שימו לב לזמני כניסת ויציאת שבת – פרשת וירא | 30-31.10.2026

ירושלים: ארבעה לילות של הופעות בסוכות – זה הליינאפ של הפסטיבל במוזיאון הסובלנות

מוזיאון הסובלנות ירושלים יקיים בחול המועד סוכות פסטיבל מוזיקה בן ארבעה ימים באמפי הפתוח של המוזיאון, עם מופעים של גיא מזיג ומריאנו אידלמן, איפה הילד ודנה ברגר, רמי קלינשטיין וליהי טולדנו וג׳יין בורדו עם אלון עדר. הפסטיבל יתקיים בין 28 בספטמבר ל־1 באוקטובר

חול המועד סוכות בירושלים יקבל השנה תוספת מוזיקלית עם פסטיבל בן ארבעה ערבים שיתקיים באמפי הפתוח של מוזיאון הסובלנות בעיר.

הפסטיבל ייערך בין יום שני, 28 בספטמבר, ליום חמישי, 1 באוקטובר 2026, ובכל ערב יעלה מופע מרכזי אחר עם אירוח ושיתוף פעולה מיוחד.

את הפסטיבל יפתח ב־28 בספטמבר גיא מזיג, שיארח את מריאנו אידלמן למופע המשלב מוזיקה והומור. פתיחת הדלתות תהיה בשעה 19:30 והמופע יחל בשעה 21:00.

למחרת, 29 בספטמבר, תעלה להקת איפה הילד ותארח את דנה ברגר לערב של רוק ישראלי. גם במקרה זה ייפתחו הדלתות בשעה 19:30 והמופע יחל בשעה 21:00.

ביום רביעי, 30 בספטמבר, יופיע רמי קלינשטיין ויארח את ליהי טולדנו. פתיחת הדלתות תהיה בשעה 20:00 והמופע יחל בשעה 21:00.

את ארבעת ימי הפסטיבל יחתמו ביום חמישי, 1 באוקטובר, חברי ג׳יין בורדו שיארחו את אלון עדר. הדלתות ייפתחו בשעה 19:30 והמופע יחל בשעה 21:00.

המופעים יתקיימו באמפיתיאטרון הפתוח של מוזיאון הסובלנות, הכולל כ־1,200 מקומות ישיבה ומצויד במסך LED ובמערכות תאורה וסאונד.

פסטיבל סוכות מתקיים כחלק מעונת התרבות החדשה של המוזיאון, שבמסגרתה מורחבת הפעילות במקום מעבר לתערוכות ותוכן מוזיאלי, עם הופעות מוזיקה, הקרנות קולנוע, פסטיבלים ואירועים נוספים לאורך השנה.

במתחם פועלים לצד האמפי גם אודיטוריום המכיל כ־400 מקומות, פלאזה לאירועי חוץ ומרכז כנסים.

עונת התרבות החדשה כבר כללה סוף שבוע לציון 30 שנה ללהקת הדג נחש, ובהמשך צפויים במוזיאון אירועי מוזיקה, קולנוע ותוכן נוספים.

יהונתן ריס, מנכ"ל מוזיאון הסובלנות ירושלים, מסר כי הפסטיבל נועד להביא אל העיר שילוב של יוצרים וסגנונות שונים ולהרחיב את היצע התרבות במהלך חג הסוכות.

לדבריו, "במשך ארבעה ימים הוא יפגיש על במה אחת אמנים וסגנונות שונים ויציע לקהל תוכנית עשירה בלב ירושלים".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יפים חיים

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של ירושלים

לחצו כאן
דילוג לתוכן